cosmos000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Τί είδους πρόβλημα έχει άμεση θεραπεία της μιας ημέρας κιόλας?? (Στο σλόγκαν τους αναφέρομαι) εκτός και κάνουν εξαγωγές οδόντων!!! Αυτό μου θυμίζει....γυναίκα θέλω...τώρα την θέλω...
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 καλα δεν ηταν για μια ημερα, στην αρχη ειπαν 4-5 συνεδριες, μετα εγιναν 6 (οταν ηρθε η οικονομικος αναλυτης...), υποτιθεται οτι ειχαν προσφορα που ξεκιναγε απο 40 ευρω, αχχαχαχα, οσο για το τι ειναι, σορυ, αλλα δεν επιθυμω να πω
cosmos000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Που να ερχόταν και ο manager marketing....δεν τέλειωνες ούτε με 50 συνεδρίες!!!! Συνήθως όπου υπάρχουν τέτοιες "προσφορές" τελικά ο λογαριασμός βγαίνει πολύ πιο τσουχτερός... Σε κλινική βέβαια που κάνει τετοιου είδους διαφήμιση ( να σου δείχνουν βίντεο στην αναμονή απο διαφημίσεις τους σε κανάλια....να έρχονται οικονομικοί αναλυτές για να καθορίσουν συνεδρίες...και σλόγκαν ) ούτε απέξω δεν έπρεπε να περάσεις... Περαστικά πάντως και ψάξου....ίσως βρεις καλύτερη και οικονομικότερη λύση για το θέμα σου. 2
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 καλα, ενοειται οτι θα το ψαξω, μωρε ουτε απεξω δεν θα περναγα, αλλα οταν ταλαιπωρεισαι κατι μηνες με πιο "παραδοσιακες" μεθοδους, χωρις να βλεπεις αποτελεσμα ουσιαστικα, ε, δεν θα ψαχτεις για laser; σου ζητανε 200 ευρω για καθε συνεδρια με laser γιατι λεει δεν μπορει να γινει σε λιγοτερες η δουλεια, τεσπα, παιζει κι ενα ομαδικο ασφαλιστηριο, το ψαχνω μηπως παρω κατι και απο εκει.. 1
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 οχι ακριβως, σε δερματολογικη, ενα αλλο θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις και ερευνα αγορας γιατι ο καθενας χρεωνει την εξεταση, πηρα και σε ενα αλλο και ζητανε 60 αυτοι για να σε δει γιατρος και να σου πει τι και πως, αμα ειναι να σκαμε 60αρια και 70αρια ετσι, ε, δεν εχει νοημα η ερευνα αγορας
idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σε αυτα μετράει η ποιότητα, δεν κρίνεις βασει τιμης αλλα φημης για καλο αποτελεσμα. Α πας για το οικονομικο θα πεταξεις τα λεφτα σου. Αν ειναι αισθητικο θεμα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσει η ασφαλεια.
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Όχι, δεν είναι αισθητικό, αλλά ιός, όσο για την ποιότητα πήγα στο πιο δημοφιλές ας πούμε, που να ξέρω
idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κουτσα στραβα το εχεις πει σχεδον, γραψε και πως λεγεται μπας και βρεθει κανενας ομοιοπαθής. Ιός που να φεύγει με λέιζερ...? Πείτε βρε γιατροί γιατί θα σκάσω.
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 χαχα σιγά μην φεύγει ο ιός, τι το πέρασες; τα σημάδια φεύγουν,ο ιός παραμένει
picoGreedy Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Φαντάζομαι ότι, ή έρπης θα είναι ή κονδυλώματα, για να χρειάζεται laser. Από κει και πέρα, επειδη έτσι στα τυφλά παίζει να μη βγάλεις άκρη, κοίτα κανα doctoranytime, που έχει αρκετούς γιατρούς ( τουλάχιστον στην Αθήνα που έχω κοιτάξει ) και μπορείς να δεις τι τιμές παίζουν απο το site, ή να τους πάρεις τηλέφωνο για να μάθεις περισσότερα. Αλλιώς για περισσότερους γιατρούς, αλλά χωρίς να δείχνει κόστος δες στο site του χρυσού οδηγού.
patrickdrd Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ναι αλλα ξερεις τι γινεται; η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη οπως ειπαν και στα τηλεφωνα οι διαφοροι αυτοι, δεν ειναι οτι βοηθαει κι ο τιμοκαταλογος, παραδειγμα το "προσφορα 40 ευρω" και εμενα μου βγηκε ο κουκος αηδονι, αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση τελικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα