eliasjuve Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 1-2 καφεδάκια δε νομίζω ότι είναι και τόσο βλαβερά! Κοίταξε βλαβερό δεν είναι μέχρι όσο λες, 1-2 την ημέρα αλλά αφού ο φίλος δεν βρίσκει κάτι που να του αρέσει γι'αυτό το είπα όχι για θέμα υγείας. Επίσης η καφεΐνη είναι εθιστική και εύκολα μπορείς να πας από το 1-2 σε περισσότερους και να κάνεις μπάχαλο το μυαλό και το σώμα. Μερικοί δεν σηκώνουν την καφεΐνη. Προσωπικά με τρελαίνει. 1
techm Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Όχι κάψουλες.Πάρε κανονικό καφέ εσπρέσσο/καπουτσίνο.Ο illy,είναι ο καλύτερος.
gnsX Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ο illy είναι το χάλι το ίδιο. Προσωπικά αποφεύγω μαγαζιά με illy οταν παίρνω για τον δρόμο 1
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κοίταξε βλαβερό δεν είναι μέχρι όσο λες, 1-2 την ημέρα αλλά αφού ο φίλος δεν βρίσκει κάτι που να του αρέσει γι'αυτό το είπα όχι για θέμα υγείας. Επίσης η καφεΐνη είναι εθιστική και εύκολα μπορείς να πας από το 1-2 σε περισσότερους και να κάνεις μπάχαλο το μυαλό και το σώμα. Μερικοί δεν σηκώνουν την καφεΐνη. Προσωπικά με τρελαίνει. Εγώ πάντως, αν και μου αρέσει πολύ ο καφές, για χρόνια είμαι στο 1-2 τη μέρα. Για την κατάχρηση συμφωνούμε! Όχι κάψουλες.Πάρε κανονικό καφέ εσπρέσσο/καπουτσίνο.Ο illy,είναι ο καλύτερος. Για μένα σε απλή οικιακή μηχανή πιο καλό και σταθερό αποτέλεσμα έχεις με κάψουλες.. Μάλλον δεν ξέρεις από καφέδες Ή μπορεί να έπεσε 1-2 φορές σε μαγαζιά που δεν τον φτιάξανε καλά. Αν και μπορεί να μη του αρέσει η γεύση του όντως. 1
techm Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Για μένα σε απλή οικιακή μηχανή πιο καλό και σταθερό αποτέλεσμα έχεις με κάψουλες.. Με τις κάψουλες δε μπορείς να είσαι σίγουρος.Τι σόι καφές είναι αυτός που έχουν μέσα;Πόσο καιρό βρίσκεται εκεί; Το κουτί όμως,ξέρεις τι περιέχει και αν μπορούσε,να έπαιρνε μηχανή που να τον τρίβει,αν και εκεί μιλάμε για επαγγελματικές μηχανές και ακριβές.
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Με τις κάψουλες δε μπορείς να είσαι σίγουρος.Τι σόι καφές είναι αυτός που έχουν μέσα;Πόσο καιρό βρίσκεται εκεί; Το κουτί όμως,ξέρεις τι περιέχει και αν μπορούσε,να έπαιρνε μηχανή που να τον τρίβει,αν και εκεί μιλάμε για επαγγελματικές μηχανές και ακριβές. Για απλές φτηνές μηχανές εγώ όπως είπα είμαι υπέρ της κάψουλας. Έχεις πάντα το ίδιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα εύκολα!
thomasG4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγώ πάντως, αν και μου αρέσει πολύ ο καφές, για χρόνια είμαι στο 1-2 τη μέρα. Για την κατάχρηση συμφωνούμε! Πάντως zio μόνο άμα κόψεις δυο μέρες εντελώς τη καφεΐνη θα καταλάβεις άμα όντως είσαι εθισμένος. Όπως και να το κάνεις δεν είναι υγιές να μην μπορεί κάποιος να "ξυπνήσει" άμα δεν πιεί τη πρωινή του δόση καφεΐνης. Εκτός άμα είναι περισσότερο ψυχολογικό. Αλλά άμα υπάρχουν συμπτώματα (πονοκέφαλος, κούραση, εκνευρισμός κτλ) μετά απο διακοπή του καφέ για δυο μέρες τότε για μένα δεν είναι υγιής κατάχρηση. 1
techm Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Για απλές φτηνές μηχανές εγώ όπως είπα είμαι υπέρ της κάψουλας. Έχεις πάντα το ίδιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα εύκολα! Είναι ακριβή με 90;Λες και θα την αλλάξεις σε 1-2 χρόνια. Αυτήν έχω και είναι πολύ καλή. 1
φιρίκι Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μας έκαναν δώρο γάμου μια μηχανή Nespresso. Απο τα δείγματα που είχε μέσα ζήτημα είναι να μου άρεσαν 2 χαρμάνια, γούστα είναι αυτά βέβαια. Οταν σώθηκαν αυτά, η καλή μου γυναίκα πήρε απο ένα καφεκοπτείο κάτι κάψουλες πλαστικές που μπλόκαραν την μηχανή. Ευτυχώς δεν ήταν δύσκολο να φτιαχτεί. Γενικά όμως μας την έδινε η φάση με τις κάψουλες και την παροπλίσαμε την Nespressιέρα. Μπορεί να την επαναφέρουμε τώρα που η GAGGIA δείχνει να τα έπαιξε. Εξω πάντως είναι πολύ της μοδός τα τελευταία χρόνια να αλέθεις τον καφέ στο σπίτι, έτσι επιλέγεις και χαρμάνι και βαθμό ψησίματος.
techm Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κι εγώ θέλω να αλέθω,αλλά μιλάμε ότι η φθηνότερη μηχανή,είναι στα 300 ευρώ.
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πάντως zio μόνο άμα κόψεις δυο μέρες εντελώς τη καφεΐνη θα καταλάβεις άμα όντως είσαι εθισμένος. Όπως και να το κάνεις δεν είναι υγιές να μην μπορεί κάποιος να "ξυπνήσει" άμα δεν πιεί τη πρωινή του δόση καφεΐνης. Εκτός άμα είναι περισσότερο ψυχολογικό. Αλλά άμα υπάρχουν συμπτώματα (πονοκέφαλος, κούραση, εκνευρισμός κτλ) μετά απο διακοπή του καφέ για δυο μέρες τότε για μένα δεν είναι υγιής κατάχρηση. Κοίτα υπάρχουν και μέρες που δεν θα πιω καφέ ή θα πιω αργά ας πούμε λόγω δουλειάς ή οτιδήποτε. Δεν θα πάθω κάτι αλλά προτιμώ να πίνω. Τώρα που το λες, καμιά φορά έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο που μου περνάει με καφέ... Είναι ακριβή με 90;Λες και θα την αλλάξεις σε 1-2 χρόνια. Αυτήν έχω και είναι πολύ καλή. Μια χαρά πρέπει να είναι, έχω ακούσει καλά λόγια γι'αυτή. Με μια τέτοια μπορείς να δοκιμάσεις και χύμα και μερίδες (νομίζω παίρνει) και να αποφασίσεις τι σου αρέσει περισσότερο.
thomasG4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κοίτα υπάρχουν και μέρες που δεν θα πιω καφέ ή θα πιω αργά ας πούμε λόγω δουλειάς ή οτιδήποτε. Δεν θα πάθω κάτι αλλά προτιμώ να πίνω. Τώρα που το λες, καμιά φορά έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο που μου περνάει με καφέ... Τσέκαρε αυτό: http://www.webmd.com/balance/caffeine-myths-and-facts#1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα