the other one Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 υπάρχει πάντα και η επιλογή του μπρικιού αν θες φθηνό espresso βέβαια δεν βγάζει όπως της μηχανής αλλά γούστα ειναι αυτά. επίσης έχει λίγο φασαρία να οτν ξεπλύνεις μετά κλπ
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Νεσπρέσσο ή αποχυμωτή/θερμό. μεταξύ των δυο μπριζώνομαι περισσότερο
zio10 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Νεσπρέσσο ή αποχυμωτή/θερμό. μεταξύ των δυο μπριζώνομαι περισσότερο Αν πάρεις αποχυμωτή βρες κανέναν που να πλένεται εύκολα...αν υπάρχει!
XronisR Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Εδω και αρκετο καιρό παιρνω τον lavazza rossa,στα 4 ευρω τα 250gr.Πολυ καλος και γευστικος.Η εσπρεσιερα ειναι μια delonghi ec150.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Υπάρχει καποιος που το λεει το παραπανο με νεσπρεσσιερα; αν ναι, με ποιο μηχανιμα και με τι καψουλες;
iordanis77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εδω και αρκετο καιρό παιρνω τον lavazza rossa,στα 4 ευρω τα 250gr.Πολυ καλος και γευστικος. Τη γευση στους καφεδες τη δινει η ζαχαρη.
eliasjuve Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τη γευση στους καφεδες τη δινει η ζαχαρη. Τώρα που το λες δεν έχεις άδικο. Έχω πιεί καφέ νες από ζαχαροπλαστείο φίλου και είναι φανταστικός. Τον ρώτησα τι καφέ βάζει και μου λέει τον γνωστό. Ε καμία σχέση με τον καφέ που πίνω σπίτι.
nvel Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τη γευση στους καφεδες τη δινει η ζαχαρη. ο καφές έχει γεύση από μόνος του και διαφορετική ανάλογα με την παραγωγή του. Η ζάχαρη καλύπτει την γεύση του καφέ με την δική της. Εννοείται ο κανονικός καφές και οχι τα υδατικά διαλύματα καφέ χρώματος 2
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τη γευση στους καφεδες τη δινει η ζαχαρη. Τη γεύση από τους καφέδες την παίρνει η ζάχαρη θες να πεις! 1
iordanis77 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 ο καφές έχει γεύση από μόνος του και διαφορετική ανάλογα με την παραγωγή του. Βεβαιως και ο καφες εχει γευση απο μονος του, αλλα δεν ειναι αυτη που μπορει να διακρινει ο συνηθισμενος καταναλωτης. Αυτος χωρις ζαχαρη το μονο που θα καταλαβει ειναι μια πικρα.
Miracle Worker Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Σήμερα είδα στο Βερόπουλο προσφορά με 10 κουτιά κάψουλες Dolce Gusto, δώρο μία εσπρεσιέρα Dolce Gusto. Το κάθε κουτί έκανε περίπου 5.30 ευρώ, άρα 53, ενώ η εσπρεσιέρα ξεχωριστά έκανε 60.50. Πληροφοριακά, ένα κουτί που περιεργάστηκα περιείχε 16 κάψουλες. Στα άσχετα μάτια μου φαινόταν τρελό deal. Αν δε βρισκόμουν σε έλλειψη εισροής εισοδημάτων, πιθανόν να το χτύπαγα.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Σήμερα είδα στο Βερόπουλο προσφορά με 10 κουτιά κάψουλες Dolce Gusto, δώρο μία εσπρεσιέρα Dolce Gusto. Το κάθε κουτί έκανε περίπου 5.30 ευρώ, άρα 53, ενώ η εσπρεσιέρα ξεχωριστά έκανε 60.50. Πληροφοριακά, ένα κουτί που περιεργάστηκα περιείχε 16 κάψουλες. Στα άσχετα μάτια μου φαινόταν τρελό deal. Αν δε βρισκόμουν σε έλλειψη εισροής εισοδημάτων, πιθανόν να το χτύπαγα. Όντως πρέπει να λεει το ντιλ. Το προλάβαινα δηλαδη;
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Βεβαιως και ο καφες εχει γευση απο μονος του, αλλα δεν ειναι αυτη που μπορει να διακρινει ο συνηθισμενος καταναλωτης. Αυτος χωρις ζαχαρη το μονο που θα καταλαβει ειναι μια πικρα. Δεν ισχύει αυτό.
iordanis77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν ισχύει αυτό. Πως δεν ισχυει, αφου πριν λιγο καιρο σε νημα καφε που παροτρυνα φιλους να μη βαζουν ζαχαρη στο καφε τους μου απαντουσαν "αποκλειεται! ειναι πολυ πικρα χωρις ζαχαρη!" Αρα τι γευση καφε να λενε, γευση πίκρας?... Εμεις οι ελαχιστοι που δε νταραβεριζομαστε με ζαχαρες μαλιστα, εμεις να μιλησουμε για γευση καφεδων
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πως δεν ισχυει, αφου πριν λιγο καιρο σε νημα καφε που παροτρυνα φιλους να μη βαζουν ζαχαρη στο καφε τους μου απαντουσαν "αποκλειεται! ειναι πολυ πικρα χωρις ζαχαρη!" Αρα τι γευση καφε να λεμε, γευση πίκρας?... Εμεις οι ελαχιστοι που δε νταραβεριζομαστε με ζαχαρες μαλιστα, εμεις να μιλησουμε για γευση καφεδων Η πρώτη εντύπωση είναι ότι απλά καταλαβαίνεις μια πίκρα...αν πεις 1-2 καφέδες σκέτους αρχίζεις να καταλαβαίνεις την έντονη γεύση του καφέ! Έχω πείσει κι εγώ αρκετούς φίλους να το γυρίσουν σε σκέτο καφέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα