Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρώτη εντύπωση είναι ότι απλά καταλαβαίνεις μια πίκρα...αν πεις 1-2 καφέδες σκέτους αρχίζεις να καταλαβαίνεις την έντονη γεύση του καφέ!

Σε μενα που πινω μόνο σκετο το λες φιλε μου? Εγω το ξερω.

• Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε μενα που πινω μόνο σκετο το λες φιλε μου? Εγω το ξερω.

E δεν πρέπει να λέμε και μόνοι μας ρε συ ότι ο καφές δεν έχει γεύση και είναι απλά πίκρα! Πρέπει να υπερασπιζόμαστε την επιλογή μας! :D

Δημοσ.

E δεν πρέπει να λέμε και μόνοι μας ρε συ ότι ο καφές δεν έχει γεύση και είναι απλά πίκρα! Πρέπει να υπερασπιζόμαστε την επιλογή μας! :D

Ετσι το βλεπουν οι ζαχαροεξαρτημένοι, αυτο ειπα.

• Like 2
Δημοσ.

Ουσιαστικά η ζάχαρη αλλοιώνει την πραγματική γευση του καφέ.Οι περισσότεροι νομίζω πως βάζουν,απορώ με μερικούς που βάζουν 3,4 η 5 κουταλιές,αηδία.Βάζω σε freddo 2 και αν έβαζα 3η δεν θα μπορούσα να τον πιω.Πιο λογικός είναι αυτός που θα τον πιεί σκέτο.Η κάποιοι άλλοι που βάζουν γάλα και γίνεται γαλακτομπούρεκο.

• Like 1
Δημοσ.

Ουσιαστικά η ζάχαρη αλλοιώνει την πραγματική γευση του καφέ.Οι περισσότεροι νομίζω πως βάζουν,απορώ με μερικούς που βάζουν 3,4 η 5 κουταλιές,αηδία.Βάζω σε freddo 2 και αν έβαζα 3η δεν θα μπορούσα να τον πιω.Πιο λογικός είναι αυτός που θα τον πιεί σκέτο.Η κάποιοι άλλοι που βάζουν γάλα και γίνεται γαλακτομπούρεκο.

Ευκαιρία να αρχίσεις να μειώνεις τη ζάχαρη τότε για να ευχαριστιέσαι τον καφέ περισσότερο! :)

Δημοσ.

Η ζάχαρη δίνει τη γεύση, αλλιώς δεν πίνεται.

Δημοσ.

η ζάχαρη σε μικρές ποσότητες κάνει τη γεύση πιο έντονη απλά όταν το παρακάνεις γίνεται μπακλαβάς και χάνει το νόημα του να πίνεις καφέ.

το ίδιο ισχύει και με το τσάι αν το πιεις χωρίς είναι σαν να πίνεις νερό

Δημοσ.

η ζάχαρη σε μικρές ποσότητες κάνει τη γεύση πιο έντονη απλά όταν το παρακάνεις γίνεται μπακλαβάς και χάνει το νόημα του να πίνεις καφέ.

το ίδιο ισχύει και με το τσάι αν το πιεις χωρίς είναι σαν να πίνεις νερό

Είναι θέμα συνήθειας και προσωπικού γούστου. Προσωπικά και το τσάι σκέτο το πίνω και δεν έχει καμία σχέση με νερό :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...