Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα προβλημα σχετικα με ποιον cpu να βαλω στο pc.Εχω εναν intel core i3 3250 και πωλειται ενας intel core i5 3450s στα 70€.Αν τον αγορασω θα δω σημαντικες αλλαγες οσο αφορα το gaming κομματι; Ακομα αξιζει να παω σε i7 3770 που κανει 330€ ; Το να αγορασω τον i7 ειναι η τελευταια μου επιλογη λογο της τιμης και του low badget που εχω 

SPECS:

Operating System:Windows 10 Pro 64-bit

CPU: inte core i3 3250

RAM: 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 933MHz

GPU:2047MB NVIDIA GeForce GTX 750 Ti

MOTHERBOARD:ASRock Z77M

STORAGE:232GB Western Digital WDC WD2500JS-23MHB0 (SATA) KAI SSD PATRIOT BLAST SATA 3 120GB

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αξιζει να πας σε 3770 μονο αν ειναι Μεταχειρισμενος απο εδω μεσα,απο καποιο εμπιστο μελλος.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τους 3 cpu φυσικα ειναι ο καλυτερος αν και στο cpu boss που συγκρινα τον ι5 και ι7 βγηκαν ιδιοι( δεν ξερω αν ειναι εμπιστο το σιτε)

Τον βρηκα μεταχειρισμενο εδω στο σιτε στα 200€ αλλα περισσοτερο με ενδιαφερει αν αξιζει να παρω τον ι5 που κανει 70€ και αν θα δω διαφορες σε σχεση με τον ι3.Το ζητουμενο ειναι να μπορω με τα specs που εχω και τον ι5 να μπορω να παιζω βαρια games εστω στα medium 

Δημοσ.

για παιχνιδια θα κοιτουσα κανενα 3570K. και τον ανεβαζεις μεχρι να εξαντλησεις την καρτα σου.

o Ι5 που κοιτας ειναι 4 πυρηνος οποτε σιγουρα θα εχεις διαφορα.

Στα games μεγαλυτερο ρολο παιζει η καρτα γραφικων οποτε κοιτα να δεις μεχρι ποσο μπορει να δωσει. αν φτανει στο 100% τοτε και i7 να βαλεις διαφορα δεν θα δεις... δεν ειχα 750 ti για να ξερω τις δυνατοτητες της οποτε ψαξτο λιγο.

• Like 1
Δημοσ.

για παιχνιδια θα κοιτουσα κανενα 3570K. και τον ανεβαζεις μεχρι να εξαντλησεις την καρτα σου.

o Ι5 που κοιτας ειναι 4 πυρηνος οποτε σιγουρα θα εχεις διαφορα.

Στα games μεγαλυτερο ρολο παιζει η καρτα γραφικων οποτε κοιτα να δεις μεχρι ποσο μπορει να δωσει. αν φτανει στο 100% τοτε και i7 να βαλεις διαφορα δεν θα δεις... δεν ειχα 750 ti για να ξερω τις δυνατοτητες της οποτε ψαξτο λιγο.

Βασικα ενας 3570k <<τεριαζει>> με gtx 970 και πανω.Τωρα με την gtx 750ti δεν πιστευω να δει καμια διαφορα ο φιλος ποιο πανω,εκτως αν τα games βασιζονται στον CPU περισσοτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Με μία αναβάθμηση στον cpu μόνο και με την 750ti πάνω δεν θα δεις κάποια διαφορά στα games ώστε να δικαιολογεί το κόστος (πόσο μάλλον medium settings και 750ti αν μιλάμε σε 1080p).Το ιδανικό setup θα ήταν

i5 3570Κ OC και μία gpu της τάξεως

r9 380 4gb / gtx 960 4gb

r9 390 8gb / gtx 970 4gb

ώστε να δεις ουσιώδη διαφορά.

Τι psu και ανάλυση monitor έχεις?

• Like 3
Δημοσ.

psu corsair 600Watt

kai 1080p

Οταν λεω για τα games εννοω να μπορω να παιζω games του 2015-16 σε medium.Για παραδειγμα το the division να μπορω να το παιζω με τον ι5 3450s και την 750τι

Δημοσ.

βρηκα τον i5 3570k εδω στο σιτε  μεταχειρισμενο.Οι αγορες ειναι εμπιστες;;

Eιναι απιστευτα δυσκολο να ειναι καμενος καποιος επεξεργαστης , πολυ σπανιο θεαμα. 

Οποτε κανε την αγορα χερι με χερι ή με αντικαταβολη και το ρισκο ειναι κοντα στο μηδεν

Ζητα του αν μπορει να σου στειλει και καποιο printscreen με το cpu-z και ενα προγραμμα να τρεχει αποπισω οπως το cinebench κτλ

• Like 3
Δημοσ.

πιστευεις οτι ο i3 τερματιζει την 750 ti? αν και δεν ειχα ποτε 750 δεν το πιστευω.

Και βεβαια την τερματιζει.Ο 3250 ειναι οκ με την 750ti.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...