george_gr1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το μόνο παράπονο που έχω από τους ηλικιωμένους είναι που κατουράνε μέρα μεσημέρι όπου βρούνε μπροστά σε κόσμο..Εκει που εισαι ημουν και εδω που ειμαι θα ερθεις λεει μια παροιμία. Πολλα προβλήματα οι ηλικιωμενοι, ακρατεια, προστάτης, νεφρα κτλ νομιζεις οτι εχουν τις αντοχες σου η θα πρεπει να κλειστουνε μεσα στο σπιτι? Κακως δεν υπαρχουν που κ που δημοσιες τουαλετες. 1
SlickNick Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εκει που εισαι ημουν και εδω που ειμαι θα ερθεις λεει μια παροιμία. Πολλα προβλήματα οι ηλικιωμενοι, ακρατεια, προστάτης, νεφρα κτλ νομιζεις οτι εχουν τις αντοχες σου η θα πρεπει να κλειστουνε μεσα στο σπιτι? Κακως δεν υπαρχουν που κ που δημοσιες τουαλετες. Το καταλαβαίνω. Και εγώ πριν ένα δύο μήνες κατούρησα σε ένα περίπτερο επειδή δεν άντεχα άλλο.
doubtful Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ειναι οπως και η ξυνιλα.ακομη και στον καθρεπτη σου,μπορεις να την βρεις... good one.
TEOKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 H άσχημη οσμή των γεροντότερων οφείλεται κυρίως στα φάρμακα που παίρνουν.Κάτουρο και ιδρώτας μυρίζουν άσχημα. Η άνοια καταστέλλει μια λειτουργία του Εγκεφάλου που δημιουργεί αναστολές και ντροπή Εντάξει ??? ααα και από το νέος ----γέρος είναι ένα τσακ....μια στιγμή 1
xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 H άσχημη οσμή των γεροντότερων οφείλεται κυρίως στα φάρμακα που παίρνουν.Κάτουρο και ιδρώτας μυρίζουν άσχημα. Η άνοια καταστέλλει μια λειτουργία του Εγκεφάλου που δημιουργεί αναστολές και ντροπή Εντάξει ??? ααα και από το νέος ----γέρος είναι ένα τσακ....μια στιγμή Καλά μην κάνεις ετσι! Δε σου πήραμε και τη συνταξη...!
TEOKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλά σιγά μην πάρω σύνταξη ποτέ αλλά ο ρατσισμός σε οποιονδήποτε κατηγορία ανθρώπων και να κατευθύνεται είναι μαλακία. Όχι ? 1
xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλά σιγά μην πάρω σύνταξη ποτέ αλλά ο ρατσισμός σε οποιονδήποτε κατηγορία ανθρώπων και να κατευθύνεται είναι μαλακία. Όχι ?Ποιος ρατσισμος; Αφου μυριζουν!! Δηλαδη οι βρωμυλοι των δημοσιων συγκοινωνιων "αδικουνται" και αυτοι; Πες με ρατσιστή. Το οτι αναφερθηκαμε σε γερους σε ενοχλησε;
xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μάθε να ανέχεσαι όπως σε ανέχονται. Ναι. Δεν είναι σκοπος μου να αντιπαρατεθω μαζι σου. Θα ανεχτω σιγουρα καποιον που εχει μια αναπηρια και δεν μπορει να πλυθεί. Οχι ομως καποιον που βαριεται. Μην τα ισοπεδώνουμε ολα. 1
TEOKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Αλλα για το συγκεκριμένο απάντησα πιο πάνω τα εξής: (H άσχημη οσμή των γεροντότερων οφείλεται κυρίως στα φάρμακα που παίρνουν.Κάτουρο και ιδρώτας μυρίζουν άσχημα.)
hliastsek Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω για την γεροντιλα αλλα το thread βρωμάει πάντως ότι πάει για κλείδωμα 3
vsl Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δεν ξέρω για την γεροντιλα αλλα το thread βρωμάει πάντως ότι πάει για κλείδωμα ...χωρίς καν να χρειαστεί να αναφερθεί η οσμή της σκατίλας της γεροντίλας. Αυτό είναι το κακό. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις