TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πέρα από τη γεροντίλα υπάρχει και ο γκοτζίλα, να μην τον ξεχνάμε 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Και η τζατζικιλα Και η σπαρίλα. Oh wait.. αυτό είναι συνώνυμο..! Επιστρέφουμε λοιπόν πάλι στη γεροντίλα
hliastsek Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Και η λιλα μοναδική μου αγάπη (άραγε το λέει ο παπαγάλος τριλο; ) Βσλ με πέθανες ρε χαχαχαχ
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Και η παπαγαλίλα μοναδική μου αγάπη (άραγε το λέει ο παπαγάλος τριλο; ) Το λέει. Νάτος!
j0hnn1e Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ...χωρίς καν να χρειαστεί να αναφερθεί η οσμή της σκατίλας της γεροντίλας. Αυτό είναι το κακό. 5 σελίδες χωρίς αναφορά στις πάνες ακράτειας (και στο περιεχόμενο αυτών) των γερόντων. Εγω θα ήμουν απογοητευμένος στην θέση σου. 1
xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μα η πανα φιλτράρει σε καποιο βαθμο τις -ιλες εκτος απο το να συγκρατει τον γενεσιουργο παραγοντα. Μην προσπαθεις να εκτρεψεις το thread.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Παντως ρε Ιδομενεα, μην παρεξηγησεις, φαινεσαι και γαμω τα τυπακια γενικα, και για παρεα και για ολα, αλλα πρεπει να εισαι πολυυυυυ στριτζο νυφη με τα θεματα που εχεις ανοιξει κατα καιρους ε;; Ειμαι τρομάρα μου, αφού μου έχει πει κιόλας πως είμαι η χειρότερη από όσες είχε ο γιόκας. Κάνει μπαμ ότι το θέμα αφορά κυρίως συγκεκριμένα άτομα ε? 3
xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Η αμηχανη στιγμη που τα πεθερικα σου ειναι τοσο γμτ τυπακια που διαβαζουν μπλαμπλα 3
kfyros Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μην το πάτε στα άκρα με τους ανήμπορους, αυτοί είναι άλλη κατηγορία. Για τους ικανούς λέω. Ειδικά όταν τους βλέπω σε κοινωνικές εκδηλώσεις όλο επισημότητα με βαρύ πατσουλί που ενισχύει τη γεροντίλα. αυτό δεν είναι και θέμα καραβλαχοκιτς; τα μπερδεύω.. Εγώ πάλι που είμαι 90+ και ακόμα δεν έχω γεροντίλα τι να πω!! κιλά;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγώ έχω mozilla Μια και είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ
idomeneas7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Η αμηχανη στιγμη που τα πεθερικα σου ειναι τοσο γμτ τυπακια που διαβαζουν μπλαμπλα Mπα, ούτε sms δεν ξέρει να διαβάσει η λατρεμένη μου. αυτό δεν είναι και θέμα καραβλαχοκιτς; τα μπερδεύω.. Είναι κι απ' αυτό μάλλον. Νομίζω η γεροντίλα είναι συνδυασμός απλυσιάς, φαρμακίλας, κλεισούρας, υγρασίας, παλιατζούρας, κατουρλίλας, σκατίλας, σαπιοδοντίλας, πατσουλίλας και διάφορων άλλων παραγόντων. 1
gnsX Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγώ ξέρω ότι ου συζυγους της ts θέλει άγαλμα, προτείνω εκεί που είναι ο Δρομέας μπροστά απ' το Χίλτον. 1
The_Judas Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ο ανθρώπινος οργανισμός γερνάει και τα πάντα εκφυλίζονται και υπολειτουργούν. Είναι σαν να ρωτάς γιατί οι γέροι έχουν ρυτίδες, γιατί δεν έχουν αντοχές, γιατί δεν είναι γόνιμοι κλπ. Υπάρχει βέβαια και ο παράγοντας της αδιαφορίας για την εξωτερική εμφάνιση και κάποια άλλα προβλήματα υγείας που από ένα σημείο και έπειτα που επιδεινώνουν την κατάσταση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις