Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και η τζατζικιλα

Και η σπαρίλα.  Oh wait.. αυτό είναι συνώνυμο..! Επιστρέφουμε λοιπόν πάλι στη γεροντίλα

Δημοσ.

Και η παπαγαλίλα μοναδική μου αγάπη (άραγε το λέει ο παπαγάλος τριλο; )

Το λέει.

Νάτος! 

Δημοσ.

...χωρίς καν να χρειαστεί να αναφερθεί η οσμή της σκατίλας της γεροντίλας. Αυτό είναι το κακό.

5 σελίδες χωρίς αναφορά στις πάνες ακράτειας (και στο περιεχόμενο αυτών) των γερόντων. Εγω θα ήμουν απογοητευμένος στην θέση σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μα η πανα φιλτράρει σε καποιο βαθμο τις -ιλες εκτος απο το να συγκρατει τον γενεσιουργο παραγοντα. Μην προσπαθεις να εκτρεψεις το thread.

Δημοσ.

Παντως ρε Ιδομενεα, μην παρεξηγησεις, φαινεσαι και γαμω τα τυπακια γενικα, και για παρεα και για ολα, αλλα πρεπει να εισαι πολυυυυυ στριτζο νυφη με τα θεματα που εχεις ανοιξει κατα καιρους ε;;

Ειμαι τρομάρα μου, αφού μου έχει πει κιόλας πως είμαι η χειρότερη από όσες είχε ο γιόκας. Κάνει μπαμ ότι το θέμα αφορά κυρίως συγκεκριμένα άτομα ε?

• Like 3
Δημοσ.

Μην το πάτε στα άκρα με τους ανήμπορους, αυτοί είναι άλλη κατηγορία. Για τους ικανούς λέω. Ειδικά όταν τους βλέπω σε κοινωνικές εκδηλώσεις όλο επισημότητα με βαρύ πατσουλί που ενισχύει τη γεροντίλα.

αυτό δεν είναι και θέμα καραβλαχοκιτς;

τα μπερδεύω..

Εγώ πάλι που είμαι 90+ και ακόμα δεν έχω γεροντίλα τι να πω!!

κιλά;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ έχω mozilla

Μια και είμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ

Δημοσ.

Η αμηχανη στιγμη που τα πεθερικα σου ειναι τοσο γμτ τυπακια που διαβαζουν μπλαμπλα :)

Mπα, ούτε sms δεν ξέρει να διαβάσει η λατρεμένη μου.

αυτό δεν είναι και θέμα καραβλαχοκιτς;

τα μπερδεύω..

Είναι κι απ' αυτό μάλλον. Νομίζω η γεροντίλα είναι συνδυασμός απλυσιάς, φαρμακίλας, κλεισούρας, υγρασίας, παλιατζούρας, κατουρλίλας, σκατίλας, σαπιοδοντίλας, πατσουλίλας και διάφορων άλλων παραγόντων.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ου συζυγους της ts θέλει άγαλμα, προτείνω εκεί που είναι ο Δρομέας μπροστά απ' το Χίλτον.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ανθρώπινος οργανισμός γερνάει και τα πάντα εκφυλίζονται και υπολειτουργούν.

Είναι σαν να ρωτάς γιατί οι γέροι έχουν ρυτίδες, γιατί δεν έχουν αντοχές, γιατί δεν είναι γόνιμοι κλπ.

Υπάρχει βέβαια και ο παράγοντας της αδιαφορίας για την εξωτερική εμφάνιση και κάποια άλλα προβλήματα υγείας που από ένα σημείο και έπειτα που επιδεινώνουν την κατάσταση.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...