Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι ου συζυγους της ts θέλει άγαλμα, προτείνω εκεί που είναι ο Δρομέας μπροστά απ' το Χίλτον.

Ειχε ανοιξει παλια ενα θρεντ και αναρωτιοταν αν οντως ειναι εριστικη οπως την ειχανε πει σε μια δημοσια υπηρεσια ή καπου αλλού .... :cry:

• Like 1
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

idomeneas7 μόνο κ μόνο για αντίδραση σε αυτά που λες πήγα σήμερα κ έκατσα δίπλα απο ένα γερομπαμπαλή αντί να κάτσω στην απέναντι θέση με το γκομενάκι

πλάκα κάνω ρεεεεεεε αχαχαχαχα

η γεροντίλα είναι αποτέλεσμα διατροφής κυρίως αλλα και οι οσμές λόγο ηλικίας αλλάζουν. Όλοι μυρίζουμε κάπως , απλά στους γέρους η μυρωδιά είναι άλλη και μας φαίνεται περίεργη , ιδικά όταν είναι ανήμποροι για μπάνιο το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο.
Εμένα η γιαγιά μου κάνει μια φορά στις 3-4 μέρες , ενώ θέλει κάθε μέρα γιατι έχει σκάλωμα με την καθαριότητα δεν μπορεί μόνη της και η μάνα δε μπορεί να πηγαίνει κάθε μέρα να την βοηθάει. Οπότε απ το να κουτουλάει το πάτωμα όπως τόσες φορες που προσπάθησε μόνη της καλύτερα να μην είναι κ η ποιο καθαρή του χωριού κλαιν
αν και δεν είμαι σίγουρος πως της κάνει κακό , απο τότε π την χτύπησε αυτοκίνητο σταμάτησε να παραπονιέται για το πόδι της
πιάσε το αυγό κ κούρευτο , γέροι , παράξενα πλάσματα ^^

προσωπικά δεν θρέφω κάποια έξτρα συμπάθεια or whatever , μόνο στις εγκύους, στα μικρά παιδιά και στα ζώα δίνω free pass
αυτό όμως δεν σημαίνει οτι θα τους κράξω , αδιαφορώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχε ανοιξει παλια ενα θρεντ και αναρωτιοταν αν οντως ειναι εριστικη οπως την ειχανε πει σε μια δημοσια υπηρεσια ή καπου αλλού .... :cry:

Δεν μου μοιάζει με κάτι που θα έκανα. Συνήθως όταν είμαι εριστική το κάνω επίτηδες και δεν αναρωτιέμαι αν ήμουν.

Εγώ ξέρω ότι ου συζυγους της ts θέλει άγαλμα, προτείνω εκεί που είναι ο Δρομέας μπροστά απ' το Χίλτον.

Σιγά μην του δώσουμε και το κλειδί της πόλης. Αυτός θέλει να σαπίσει στο ξύλο τον πεθερό του αλλά δεν τον βλέπει ποτέ οπότε όλα καλά.

Επεξ/σία από idomeneas7
Δημοσ.

αφού μου έχει πει κιόλας πως είμαι η χειρότερη από όσες είχε ο γιόκας.

Ρισπεκ τοτε!! παιζεις με δυνατο και ισαξιο αντιπαλο και γινεται τζερτζελο.

Αν δε, δεν υπαρχει και δυνατοτητα υποχωρησης σε μερος απροσπελαστο απο τα συγκεκριμενα γεροντια, fair play η αγανακτηση, να τα λεμε και αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

η γεροντίλα είναι η φυσική μυρωδιά των γέρων , η φυσική μυρωδιά της επερχόμενης αποσύνθεσης.
Πάρτε σαν παράδειγμα μια ντομάτα , όταν την κόβεις απο τον κήπο σου μυρίζει άψογα , λίγο πριν σαπίσει όμως αρχίζει και μυρίζει όχι κ τόσο καλά , σαν κάτι παράξενο :ph34r:

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...