Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα και ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ! Επειδή μου ανατέθηκε μια πρόκληση (να φτιάξω σελίδα για ένα Ωδείο στο διαδίκτυο) θα ήθελα να με βοηθήσετε στην δημιουργία του μιας και δεν γνωρίζω τα κατατόπια.

Δημοσ.

Υ.Γ. Δεν τρολλαρω γιατί δεν είναι Παρασκευή και είμαι σοβαρός ως προς το θέμα.

Υ.Γ. 1 Θα ζητούσα από τους mods αν έχω ανοίξει το θέμα αυτό σε λάθος λήμμα αν μπορεί κανένας από τους mods να το μεταφέρει στο σωστό λήμμα θα του ήμουν ευγνώμων

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ιδέα, ίσως να πας σε λύσεις wix.com, weebly.com

Αν ξερεις εστω και λιγo, παρε πρωτα ενα ονομα (domain) πχ από το papaki.gr 

ένα χώρο (host) και στήσε κάποιο cms (wordpress, joomla)

* Καλυτερα ταιριαζει στην ενοτητα Web design - Development

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν έχεις ιδέα, ίσως να πας σε λύσεις wix.com, weebly.com

Αν ξερεις εστω και λιγo, παρε πρωτα ενα ονομα (domain) πχ από το papaki.gr

ένα χώρο (host) και στήσε κάποιο cms (wordpress, joomla)

* Καλυτερα ταιριαζει στην ενοτητα Web design - Development

Νομίζω υπάρχει ένα πολύ εύκολο guide για WordPress για αρχάριους.

• Like 1
Δημοσ.

Από domain θα κοιτάξω Blue host γιατί έχω ακούσει καλά λόγια (αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο δωρεάν ευπρόσδεκτο). Διαβάζοντας στο Internet για το θέμα κατάλαβα ότι το WordPress είναι εύχρηστο και καλό.

Δημοσ.

το blue host δεν ειναι domain αλλά hosting. 

ontopic : Είναι σαν κάποιος που δεν εχει ιδέα απο κατασκευές να ρωτά πως μπορεί να φτιάξει μια μονοκατοικία. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι απλό και θέλει διάβασμα και μπολικη προσωπική ενασχόληση. Αυτό ΔΕΝ γίνεται μεσα απο μερικές σειρές σε ενα forum και σίγουρα δεν θα κάτσει κάποιος να στο γράψει βήμα-βήμα

Ξεκίνα το google.

Δημοσ.

το blue host δεν ειναι domain αλλά hosting.

ontopic : Είναι σαν κάποιος που δεν εχει ιδέα απο κατασκευές να ρωτά πως μπορεί να φτιάξει μια μονοκατοικία. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι απλό και θέλει διάβασμα και μπολικη προσωπική ενασχόληση. Αυτό ΔΕΝ γίνεται μεσα απο μερικές σειρές σε ενα forum και σίγουρα δεν θα κάτσει κάποιος να στο γράψει βήμα-βήμα

Ξεκίνα το google.

Ναι σίγουρα . Αλλά αν έχει κανείς να προτείνει κάτι για να με πρόσανατολίσει καλό θα ήταν (π.χ. ένας οδηγός).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...