xpapias Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σκεφτομουν για πράγματα που αγορασα τον τελευταίο καιρο ή και τα τελευταία χρονια. Πριν τα Χριστούγεννα αγορασα ενα ζευγάρι μποτες απο M and Spencer. Κομψο παπούτσι αλλα μυριζει απίστευτα το δερμα. Να πω οτι δεν εχω ουτε είχα ποτε προβλημα με δυσοσμία. Τις φορεσα ενα 3 μηνο. Μάλλον δεν εβγαλαν ποτε τα χρηματα τους (90ε). Ενα αλλο ζευγαρι το ειχα παρει περιπου στην ιδια τιμη (100-120) πριν 3 χρονια και με μια μικρη επιδιορθωση των 3ε τα χαίρομαι ακομα. Τελος καποια all star-like παπουτσια που ειχα παρει με 15ε (νομιζω) απο intersport με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο για 2 καλοκαίρια και θα με βγαλουν σίγουρα και 3ο. Απιστευτο value for money και δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη για την αγορα. Απο την αλλη 1-2 τζιν τα ειχα παρει πριν αρκετα (4-5?) χρονια και ακομα τα φοραω. Ισως 100-120ε (ουτε που θυμαμαι) αλλα τα εχω φορεσει απειρες φορες. Το ιδιο και το κινητο μου (ενα note2) που το εχω 2.5 χρονια αλλα με εχει ξελασπωσει καθημερινα. 450ε τοτε (ειχε ηδη βγει το 3) αλλα ειναι πραγματικα εργαλειο για τη δουλεια μου, διασκεδαση/internet κλπ. Με δυσκολευει η ιδεα να παρω κατι καινούριο αν το προηγούμενο δεν βγαλει τα χρήματα του, το οποιο βέβαια ειναι σχετικο. Εκτος και αν ειναι πραγματικα ειναι ελαττωματικο ή μου κανει τη ζωη δυσκολη. Εσεις ποτε θεωρειτε οτι κάποιο αντικειμενο βγαζει τα λεφτα του; Εχετε τετοια παραδειγματα;
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σε γενικες γραμμες ενα αντικειμενο, οπως αναφερεις και εσυ ,βγαζει τα λεφτα του οταν ειναι λειτουργικο και σε κραταει ικανοποιημενο για ενα μεγαλο(οπως το θεσει κανεις το μεγαλο)χρονικο διαστημα. Φυσικα αυτο ειναι αναλογο και με το κοστος αγορας/συντηρησης(αν εχει). Σκεφτομουν για πράγματα που αγορασα τον τελευταίο καιρο ή και τα τελευταία χρονια.Πριν τα Χριστούγεννα αγορασα ενα ζευγάρι μποτες απο M and Spencer. Κομψο παπούτσι αλλα μυριζει απίστευτα το δερμα. Να πω οτι δεν εχω ουτε είχα ποτε προβλημα με δυσοσμία. Τις φορεσα ενα 3 μηνο. Μάλλον δεν εβγαλαν ποτε τα χρηματα τους (90ε).Ενα αλλο ζευγαρι το ειχα παρει περιπου στην ιδια τιμη (100-120) πριν 3 χρονια και με μια μικρη επιδιορθωση των 3ε τα χαίρομαι ακομα.Τελος καποια all star-like παπουτσια που ειχα παρει με 15ε (νομιζω) απο intersport με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο για 2 καλοκαίρια και θα με βγαλουν σίγουρα και 3ο. Απιστευτο value for money και δεν το μετανιωσα ουτε στιγμη για την αγορα.Απο την αλλη 1-2 τζιν τα ειχα παρει πριν αρκετα (4-5?) χρονια και ακομα τα φοραω. Ισως 100-120ε (ουτε που θυμαμαι) αλλα τα εχω φορεσει απειρες φορες.Το ιδιο και το κινητο μου (ενα note2) που το εχω 2.5 χρονια αλλα με εχει ξελασπωσει καθημερινα. 450ε τοτε (ειχε ηδη βγει το 3) αλλα ειναι πραγματικα εργαλειο για τη δουλεια μου, διασκεδαση/internet κλπ.Με δυσκολευει η ιδεα να παρω κατι καινούριο αν το προηγούμενο δεν βγαλει τα χρήματα του, το οποιο βέβαια ειναι σχετικο. Εκτος και αν ειναι πραγματικα ειναι ελαττωματικο ή μου κανει τη ζωη δυσκολη.Εσεις ποτε θεωρειτε οτι κάποιο αντικειμενο βγαζει τα λεφτα του; Εχετε τετοια παραδειγματα; Δεν λοιπον στα παραπανω την χρονικη διαρκεια που αναφερεις,το ποσο,και το προιον. Απο τα μουφα all star(αν το καταλαβα καλα)των 15ευρω δεν ειχες ουτως ή αλλως και μεγαλες προσδοκιες λογω και του χαμηλου κοστους αγορας,γιαυτο και τα τοσο θερμα σχολια σε σχεση πχ με τις μποτες που αναφερεις. Το καλο βεβαια που εχουν ολα τα παραπανω εκτως του κινητου,ειναι και οτι δεν χανουν την αξια τους σε βαθος χρονου. 1
anwnymh29 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγω ειμαι της αποψης του οτι πληρωσεις παιρνεις.. 8
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγω ειμαι της αποψης του οτι πληρωσεις παιρνεις.. Κατι το οποιο δυστηχως δεν ισχυει τα τελευταια χρονια(μιας και μιλαμε γενικα). 2
nickarmy Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ευτυχώς μιας και πολλα πραγματα παλια ηταν απλησίαστα και τώρα ειναι προσβάσιμα (το ποσο ακομα αλλο θεμα) . Το brand μπορει να μην παιξει κανεναν ρόλο για κάποιο που γνωρίζει δυο τρια πράγματα πχ στα τρόφιμα υπάρχουν εργοστάσια που εχουν δυο γραμμες παραγωγής που η μια βγαζει το name και η διπλα το no name χωρις καμια διαφορα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Άρα γιατι να πληρώσεις παραπάνω . Εκτός καθαρα απο την οικονομική πλευρά του ζητήματος για το ποτε κατι θα βγάλει τα χρηματα του γιατι για μαθηματικα πρόκειται θεωρώ οτι συμβάλει πολύ και το συναίσθημα . Όταν αγοραζεις κατι μη χρηστικό πχ ενα διακοσμητικό για τον τοίχο , ή κερνας ενα παγωτο σε ενα αγαπημένο πρόσωπο τότε το συναίσθημα μπορει να ειναι ανεκτίμητο .
anwnymh29 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Κατι το οποιο δυστηχως δεν ισχυει τα τελευταια χρονια(μιας και μιλαμε γενικα). Εννοεις οτι μπορει να χρυσοπληρωσεις κατι και να βγει μαπα το καρπουζι? Ισχυει ναι. 3
salonikios95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 όταν μένεις ικανοποιημένος από προϊόν σου κι κανείς απόσβεση.. ίσως η μόνη καλή αγορά που έχω κάνει να είναι ένα ζευγάρι Nike air max παπούτσια αξιας 120€ που τα έχω 3 χρόνια τώρα και ακόμα μου κανουν 1
Fulgore Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εννοεις οτι μπορει να χρυσοπληρωσεις κατι και να βγει μαπα το καρπουζι? Ισχυει ναι. Ενα ειναι αυτο και δευτερον οτι πλεον υπαρχουν και φθηνοτερες λυσεις αν ασχολεισαι/το ψαχνεις και κανεις και καλες αγορες ειδικα σε περιοδο εκπτωσεων ή κοιτας και απο εξωτερικο.
Laurelien Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγω εχω ενα λαπτοπ Dell απο το 2011. Ειχα δωσει 700 ευρω και το εχω λιωσει τοσα χρονια κι ακομα λειτουργει. 2
anwnymh29 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ενα ειναι αυτο και δευτερον οτι πλεον υπαρχουν και φθηνοτερες λυσεις αν ασχολεισαι/το ψαχνεις και κανεις και καλες αγορες ειδικα σε περιοδο εκπτωσεων ή κοιτας και απο εξωτερικο. Συμφωνω..βεβαια ειναι αναλογα και για τι προιοντα μιλαμε..πχ στα ηλεκτρονικα προιοντα αναλογα τις αναγκες του καθενος παιρνεις και το αναλογο προιον,αν ας πουμε θελω ενα λαπτοπ για μια απλη οικιακη χρηση μπορω να βρω και ενα καλο με 600 ευρω ξερω'γω ή και λιγοτερα. Στα ρουχα παντως σπανια να μου αντεξει η φθηνουμπα..αν παρεις ενα τζιν με 20 ευρω θα πεις ουαου τι φθηνο αλλα χαμενος θα βγεις..στο 5ο πλυσιμο σε αποχαιρετα.Παπουτσια με 10 ευρω βγαζεις καλους δεν ειναι ανετα. Γι'αυτο λεω οτι πληρωσεις παιρνεις χωρις να εννοω εναν σκασμο λεφτα.
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εγω εχω ενα λαπτοπ Dell απο το 2011. Ειχα δωσει 700 ευρω και το εχω λιωσει τοσα χρονια κι ακομα λειτουργει. Του έχεις αλλάξει πάστες παγωτά και τα σχετικά;
Laurelien Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Του έχεις αλλάξει πάστες παγωτά και τα σχετικά; Εσύ ασ'τα αυτά και κοίτα να διατηρήσεις το thread μου με τα ομορφότερα ονόματα xD
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Nα μην ασχολούμαι με τεχνολoγικά α; Kαλά..πάντως λίγο δύσκολο γιατί εδώ είναι ινσόμνια και όλοι εδώ είμαστε τεχνολογικά φρικιά! μην ανησυχείς για το θρεντ σου, έχει κριθεί διατηρητέο Ον τόπι, εγώ θα πω τι δεν βγάζει τα λεφτά του.. τα ακουστικά ψείρες που παίρνω κατά καιρούς, χαλάνε πριν την ώρα τους τα (υπερ)τιμημένα.. 1
Laurelien Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 μην ανησυχείς για το θρεντ σου, έχει κριθεί διατηρητέο Good, good....... 1
Highlander Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Laptop Dell, 7-8 ετών δεν θυμάμαι, άλλαξα πληκτρολόγιο γιατί το χάλασαν τα πιτσιρίκια. Έχω βάλει SSD και πάει ΣΦΑΙΡΑ Ενώ έπαιρνα φθηνά παπούτσια, κάποια στιγμή η σύζυγος μου έκανε δώρο κατι Salomon και από τότε είπα πως δεν ξανα παίρνω φθηνά. Δεν μυρίζουν, δεν έχουν χαλάσει παρόλο που τα φοράω 2-3 φορές την εβδομάδα. Πάντως όπως λέει και η anwnymh29 ο κανόνας είναι πως ότι πληρώσεις παίρνεις και φυσικά και αυτός ο κανόνας έχει και εξαιρέσεις. Πήραμε μία τέντα (πέργκολα) στο σπίτι, την χρυσοπληρώσαμε και χαλάει κάθε χρόνο, μέχρι που πλέον δεν βρίσκουμε μάστορα να ασχοληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα