Highlander Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 "Εβγαλαν τα λεφτα τους" = Κατεμέ: και να παθει κατι τωρα, μετα απο τοσα χρονια χρησης, πλεον δεν θα με πειραξει. 1. πληκτρολογιο logitech k360, το πηρα σε προσφορα 5€ και το λιωνω καθημερινα. Και να μου χαλασει πλεον, τα εβγαλε τα λεφτα του. 2. Laptop Toshiba 13 ιντσων, αγορασμενο το 2011, 600€. Δουλευει μεχρι σημερα απροβληματιστα, αναβαθμιστηκε σε windows 10 και ψηνομαι να του βαλω και εναν ssd. Γενικα οσον αφορα τα ρουχα, δεν μπορω να πω οτι αγοραζω πολυ ακριβα. Απλα οτι παρω δεν το λιωνω και δεν το φοραω συνεχεια. Αλλά ενα ζευγαρι παπουτσια Nike γυναικειας σειρας αγορασμενα (δεν θυμαμαι πόσο) τον πρωτο χρονο που ημουν φοιτητρια, τα φοραω μεχρι σημερα. Αλλαξα βεβαια στη σολα αλλά το υφασμα δεν εχει παθει τιποτα. Να βάλεις.
jennyV Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ο πατέρας μου λέει συνεχώς πως "ο φτωχός ψωνίζει ακριβά" με την έννοια πως ένα ακριβό προιον είναι καλό ποιοτικώς και κρατάει. Εννοείται πως την τελευταία δεκαετία αυτό έχει πάψει να ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Για μένα μια αγορά βγάζει τα λεφτά της όταν σε καλύπτει όσον αφορά τη χρησιμότητα και αντέχει στο χρόνο. Οι αγορές που έβγαλαν τα λεφτά τους; Ενα ζευγαρι καφέ δερμάτινες ψηλοτάκουνες μπότες που είχα πάρει πριν 12 χρόνια, αξίας 180 ευρώ, δώρο απο κάποια συγγενή. όταν ήμουν κοντά στα 20.Κλασικό σχέδιο εξαιρετικής ποιότητας, που ταίριαξε με τη μόδα μιας δεκαετιας και βάλε, δεν έχουν πάθει τίποτα, είναι απίστευτα άνετες και θα τις φοράω για χρόνια. Επίσης ένα πουπουλένιο μπουφαν απο τα esprit που έχω 14 χρόνια και κυριολεκτικά το έλιωσα και δε λέει να χαλάσει. Η μακράν καλύτερη αγορά όμως ήταν ένα στατικό ποδήλατο που αγόρασαμε το '90 όταν ήμουν ακόμα παιδί. Κόστισε πάνω από 200.000 δραχμές, που ήταν πολλά λεφτά για τότε. το χρησιμοποιούσαμε ανελλιπωςκαι καθημερινά 4 άτομα σαν και τα τελευταία 5 χρόνια κάνω μισή ώρα 5 φορές την εβδομάδα. Δε χάλασε ποτέ. Από τις χειρότερες nike αθλητικά που χάλασαν σε 6 μήνες,
stelios18120 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εγω σαν συμπερασμα κραταω οτι εισαι περιπου 31-32 χρονων jennyV 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα