Zoi North Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Του χρόνου αν όλα πάνε καλά μάλλον θα πάω,αλλά δεν ξέρω ποια χώρα να επιλέξω.. κάποιες από τις χώρες που έχω στο μυαλό μου είναι Σλοβενία, Σλοβακία, Πολωνία, Εσθονία οι 2 τελευταίες δεν με τρελαίνουν ιδιαίτερα.. σίγουρα θα παίξουν ρόλο τα μαθήματα γιατί δεν έχω βρει όλα τα μαθήματα που θέλω. Για πείτε εμπειρίες για αυτές τις χώρες αν έχετε πάει ή ξέρετε κάποιον που να έχει πάει ή αν έχετε κάποια άλλη να μου προτείνετε υ.γ. δεν με ενδιαφέρει αν η πόλη θα έχει νυχτερινή ζωή, αν θα είναι μεγάλη κτλ θέλω να έχει φυσική ομορφιά και να μου δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψω και σε δίπλα χώρες.
DrLo Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μπρατισλάβα ... χμ .... δεν είναι κακό ... από αυτές που γράφεις +1 από εμένα
tsakonas Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ναι Μπρατισλαβα βολευει για αυτο που θελεις... εχεις Βιεννη στη μια ωρα, Μπρνο στη μιαμισι, Πραγα ~3,5 , Βουδαπεστη 2,5 , Νοβι Σαντ 5 κλπ κλπ... Τα συνορα βεβαια για τα πρωτα χωρια ειναι στο δεκαλεπτο....
Zoi North Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 κι εγώ για Μπρατισλάβα λέω, αλλά δεν βρίσκω όλα τα μαθήματα του 6ου εξαμήνου (γιατί θέλω να πάω 6ο και 7ο) με βλέπω να πηγαίνω μόνο το 7ο.. θέλω σίγουρα να βρω 2 μαθήματα από το 6ο γιατί είναι εργαστήρια και άμα κάνω erasmus θα ξενοικιάσω και δεν παίζει να ξανανοικιάσω για 2 μαθήματα. Τεσπα ίσως κάνω πρακτική, επειδή όμως σπουδάζω λογιστική μου λέει ο πατέρας μου (που είναι λογιστής) ότι καλύτερα θα είναι να την κάνω Ελλάδα, παρά εξωτερικό γιατί άλλοι νόμοι εκεί (για τον κλάδο πάντα) κτλ. εσείς τι λέτε;
Zoi North Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλά τα λέει ο μπαμπάς Εγώ όμως δεν μπορώ να καταλάβω (πάντα για τη συγκεκριμένη ειδικότητα) γιατί π.χ. να σπουδάσεις έξω ή να κάνεις μεταπτυχιακό ή να κάνεις πρακτική ή και να δουλέψεις αν δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Το κατανοώ ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα σε κάθε χώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, αλλά εγώ το βλέπω πιο πολύ ως εμπειρία (όχι μόνο την πρακτική,αλλά και το να ζεις και να δουλέψεις σε μια άλλη χώρα) αλλά για να το λέει ο μπαμπάς κάτι θα ξέρει χαχα
Backpacker Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μπρατισλάβα...Πολωνία αν είναι Κρακοβία η πόλη που πας επίσης πολύ καλή επιλογή. Σλοβενία και ειδικά Εσθονία με τίποτα.
Tigran Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ουσιαστική εμπειρία θα λάβεις μόνο όταν μπεις στο λογιστικό γραφείο να δουλέψεις και έχεις δίπλα τον father να σε καθοδηγεί. Δεν πρόκειται κανένας να προσλάβει λογιστή επειδή έχει εμπειρία στο εξωτερικό κτλ. Κυριολεκτικά δεν μετράει καθόλου. Αν το θες για το γενικότερο experience, άλλο θέμα και άκρως σεβαστό.
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Σλοβακία για τα ταξίδια και τις τιμές, Σλοβενία για τη φύση. Το άβαταρ ο διονυσάκης είναι;
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μιας και ειμαι παλιο μελος του esn (Ελπιζω να ξερεις τι ειναι ) θα σου προτεινα να ζυγισεις καποια πραγματα τιμες αεροπορικων κοστος διαμονης τροπος διαμονης ( θα προτεινα εστιες) εχουν και γαμω το χαβαλε, σου βγαινει πιο οικονομικα, αποφευγεις προβληματα με ιδιοκτητες κτλ και σου παρεχουν και πολλα πραγματα εμενα οταν ειχα παει τσεχια, ειχανε μπαρ,γυμναστηριο, εστιατοριο,πλυντηρια, κτλ. αν θες πες μου σε ποια σχολη εισαι και σε ποιο τμημα εισαι.
giwrgos555 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ενα φοβερό πανεπιστήμιο είναι στην Βιέννη απο τα πιο τοπ στην Ευρώπη το Vienna University of Economic and business και επίσης στην Κοπενχάγη της Δανίας το Copenhagen Business School και στην Στοκχόλμη το Stockholm School of Economic.Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα Δανία γιατί το πανεπιστήμιο είναι βραβευμένο ως το 40 καλύτερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης και η κοπενχάγη έχει ήπιο κλίμα με βροχερο καιρό μόλις 120 μέρες δηλαδή 4 μήνες καθώς επηρεάζεται πολύ απο το κλίμα του Κόλπου του Μεξικού.Η οικονομία της χώρας μεικτή αγροτική λόγω του εύφορου εδάφους βαριά βιομηχανία λόγω του μεγάλου αριθμού εργοστασίων ναυπήγησης πλοίων,τουριστική,ναυτιλιακή (διακινούνται 4,5 δις ευρώ προιόντα ετήσια) συν την αλιεία που είναι σημαντικός παράγοντας της οικονομίας ενώ η ανεργία είναι μόλις 4,8%.
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα Δανία γιατί το πανεπιστήμιο είναι βραβευμένο ως το 40 καλύτερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης και η κοπενχάγη έχει ήπιο κλίμα με βροχερο καιρό μόλις 120 μέρες δηλαδή 4 μήνες καθώς επηρεάζεται πολύ απο το κλίμα του Κόλπου του Μεξικού.Η οικονομία της χώρας μεικτή αγροτική λόγω του εύφορου εδάφους βαριά βιομηχανία λόγω του μεγάλου αριθμού εργοστασίων ναυπήγησης πλοίων,τουριστική,ναυτιλιακή (διακινούνται 4,5 δις ευρώ προιόντα ετήσια) συν την αλιεία που είναι σημαντικός παράγοντας της οικονομίας ενώ η ανεργία είναι μόλις 4,8%. Ξεκίνησα να γελάω από το ήπιο κλίμα, αλλά με κατέκλυσε συνοπτικότατα η συνέχεια. 4
theo93 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Προτίμησε φτηνές χωρες για να χαρεις ταξιδια Απο αυτες π ειπες κατα την γνωμη μου καλυτερες ειναι Σλοβακία Πολωνία . Εγω ειχα παει τσεχια και ηταν πανφθηνα να πας στις γειτονικές 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα