gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 οπως ανακοινωθηκε τα παντα παραλυουν για αλλη μια φορα. το νου σας για αλλο ενα σουκου ζαχαρη... για ταξι εχει ακουστει κατι?η θα το παμε ποδαρατο δουλεια αυριο?
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ντριιιιν *τηλεφώνημα από μάνα* Εγώ: Έλα παιδί μου, τι έγινε; Βικτώρια: Ναι.... Ξέρεις.... Αύριο δεν έχει ΜΜΜ...Και ελεγα μήπως θα μπορ... Εγώ: κατάλαβα. Μην ανησυχείς, τι ώρα να περάσω. Αυτός ο διάλογος παίζει να έγινε σε πολλά σπίτια σήμερα. Νομίζω βέβαια πως στην Αθήνα τα λεωφορεία έχουν κανονικά δρομολόγια. Αλλά μην σας πάρω στο λαιμό μου. 2
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 εδω και καμια ωρα στα site λενε και τα λεωφορεια με καθε επιφυλαξη.
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 για ταξι εχει ακουστει κατι?η θα το παμε ποδαρατο δουλεια αυριο? Mπαα δε νομίζω.. ταξί σε κόβω Το σημαντικό είναι ότι βρήκες δουλειά, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες 1
ANHLIKOS Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 εδω και καμια ωρα στα site λενε και τα λεωφορεια με καθε επιφυλαξη. Έχεις δίκιο τώρα το είδα και γω. Είχα μείνει στην απεργία που είχαν αναγγείλει τα μέσα σταθερής τροχιάς.
gatokoritso Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το σημαντικό είναι ότι βρήκες δουλειά, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες 5
LiquidTroll Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ναι , και οι δημοσιογράφοι 48ώρη αυριο , και όλως τυχαίως πάνε να περάσουνε τα μέτρα απο την Βουλή αύριο... Τι συμπ0τωση κάθε φορά , που πάνε να περάσουνε μέτρα φτωχοποίησης του ελληνικου λαου , να μην έχει: μετρό , για να μην κατεβει κανένας να διαμαρτυρηθει Δημοσιογράφους , για να μην μαθένει κανένας τι συμβαίνει Καθόλου σικέ το παιχνίδι 5
NT1G Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Ναι , και οι δημοσιογράφοι 48ώρη αυριο , και όλως τυχαίως πάνε να περάσουνε τα μέτρα απο την Βουλή αύριο... Τι συμπ0τωση κάθε φορά , που πάνε να περάσουνε μέτρα φτωχοποίησης του ελληνικου λαου , να μην έχει: μετρό , για να μην κατεβει κανένας να διαμαρτυρηθει Δημοσιογράφους , για να μην μαθένει κανένας τι συμβαίνει Καθόλου σικέ το παιχνίδι Κλειδώνουν και τα πολιτικά θέματα στο Insomnia, και αυτοί μέσα στο κόλπο. 7
Haldol Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Γαμώ τώρα βρήκε κι η ΠΝΟ! Αύριο ταξίδευα για Ηράκλειο (Κρήτη). Είχα βγάλει και εισιτήριο (23€). Να 'σου και το εισιτήριο του αεροπλάνου (143€) αφού πλοίο δεν κινείται. Καλοχώνευτά μου. 2
margaritagr Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εγω τη πατησα λιγοτερο, εχω να παω ιατροπολις στο κεντρο για εξετασεις και θα παρω ταξί. Μικρο το κακο οικονομικα, αλλα σιχαίνομαι τους ταρίφες
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Όπα παίδες, μας έσκισαν. ΟΥΤΕ λεωφορεία; Τι παίζει; Εγώ που δεν έχω αμάξι ούτε γνωστό με αμάξι τι θα κάνω; FUΟΑΣΑ 2
Ghost_Rider Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ειμαστε που ειμαστε στα μαυρα μας τα χαλια...τι να πω ρε γαμωτο
Βασίλης_29 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Α καλά... γενικές θα είναι οι απεργίες δηλαδή? Εγώ άκουσα πριν λίγο μόνο για απεργία στα ΜΜΕ. Η χώρα οδεύει προς διάλυση.
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 ναι γσεε,αδεδυ,μμε,μμμ και οτι ενδιαμεσο παιζει. προς που παει η χωρα φαινεται εδω κ πολυ καιρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις