Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, η ερώτηση είναι απλή και με ενδιαφέρει πολύ να ακούσω τις απόψεις/εμπειρίες σας. Σας έχει γίνει ποτέ το "κλικ" (κεραυνοβόλος, που λένε), με κάποιον-α; Και πόσες φορές στη ζωή σας; (κυρίως αυτό με ενδιαφέρει να μάθω, γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι κάτι πολύ σπάνιο). Όταν λέω κλικ, εννοώ: να τον/την δείτε και να μείνετε αμέσως ξεροί, να τα χάσετε, να πείτε "αυτό είναι, εδώ είμαστε", να νιώσετε κάτι πολύ ιδιαίτερο και σφοδρό με το πρώτο βλέμμα που απλώς θα σας ρίξει ή θα του/της ρίξετε. Διευκρινίζω: δεν χρειάζεται να είναι κανένας θεός και καμιά καλλονή. Μπορεί να μην είναι καν ωραίος για άλλους, αλλά σε εσάς να ασκεί μια ακαταμάχητη και ανεξήγητη έλξη.

Έχω την εντύπωση, συζητώντας με φίλες μου αλλά βλέποντας και από γνωστούς μου άνδρες, πως οι γυναίκες (λένε ότι) αποζητούν περισσότερο αυτό το "κλικ" για να κάνουν κάτι (στο τέλος συνήθως κάνουν βέβαια, έτσι ή αλλιώς), ενώ οι άνδρες βρίσκουν τις περισσότερες χαριτωμένες/όμορφες/σέξι και θα κάνουν κάτι σε κάθε περίπτωση. Εγώ όμως δεν μιλάω για γούστα, αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό. Και εν τέλει, δεν μπορώ να καταλάβω, τι είναι αυτό που μπορεί να έχει κάποιος, αλλά να μιλάει μέσα μας με τόσο ξεχωριστό τρόπο! Από τις σχέσεις στο κοντινό περιβάλλον μου, ξέρω πως σε καμία δεν υπήρξε αυτό που περιγράφω. Κι όμως, είναι σχετικά καλές σχέσεις, που τραβούν χρόνια.

Ή αλλιώς, απλοί συμβιβασμοί, με τους όρους που περιέγραψα παραπάνω...

• Like 1
Δημοσ.

Οι περισσοτερες σχεσεις με ενα κλικ ξεκινουν..Εσυ μαλλον θα εννοεις τον κεραυνοβολο ερωτα..Οι κεραυνοβολοι στις περισσοτερες περιπτωσεις καταληγουν να εξαφανιζονται κεραυνοβολα οπως ηρθαν.Μυθοποιηση και μετα απομυθοποιηση

• Like 11
Δημοσ.

Βάησχαητ ο επίμαχος όρος που εμμέσως πραγματεύεσαι, απουσιάζει από το αρχικό ποστ.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή κατά βάθος ξέρεις ότι η ιδέα του να διάγεις επεισόδιο συναισθηματικής/πνευματικής εμμονής με κάποιον επειδή τον είδες να υπάρχει και να περπατάει και μόνο γι' αυτό, είναι λίγο για τον έρωτα καβάλα.

• Like 3
Δημοσ.

Μου συμβαινει παντως 3-4 φορές τη μερα.

Μαλλον τρελα πεινασμενος εδω.

Αλλα και οι κ^#×€ ειναι πραγματικα απιστευτες εμφανισιακα. Ξανθες, 175+, γαλαζια ματια. Φοβερό στηθος και γλουτοι. Απιστευτη φινετσα.

Το εχω γραψει εξαλλου στο thread για τις ομορφότερες γυναικες.

• Like 2
Δημοσ.

Ελβετίδες;

Δεν υπάρχουν real ελβετιδες. Με τετοια στρατηγικη θεση που εχει η χωρα - αυτο μου θυμιζει την πλυση εγκεφαλου στην Ελληνικη γεωγραφία/ιστορια του δημοτικου - θερίζει με τρελά κοκτεηλ γυναικων απο τις γυρω χωρες. Φινετσα Ιταλιδων, υψος και ξανθο μαλλι γερμανιδας, λεπτοτητα γαλλιδας. Και οι περισσοτερες ειναι φραγκατες (=καλοντυμενες και περιποιημενες στο μεγιστο του potential τους).

• Like 1
Δημοσ.

Φινετσα Ιταλιδων, υψος και ξανθο μαλλι γερμανιδας, λεπτοτητα γαλλιδας.

Ουρά για φέρμα ή μόνο για μαντρί;

• Like 4
Δημοσ.

Βάησχαητ ο επίμαχος όρος που εμμέσως πραγματεύεσαι, απουσιάζει από το αρχικό ποστ.

Θέλω να πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει επειδή κατά βάθος ξέρεις ότι η ιδέα του να διάγεις επεισόδιο συναισθηματικής/πνευματικής εμμονής με κάποιον επειδή τον είδες να υπάρχει και να περπατάει και μόνο γι' αυτό, είναι λίγο για τον έρωτα καβάλα.

Lucifer, το γνωρίζω και προσωπικά υπολογίζω πάντα τις παραμέτρους και πράττω τα δέοντα. Αλλά το ότι αναγνωρίζουμε κάτι ως "τέτοιο" και το κρίνουμε δεν σημαίνει ότι αυτομάτως παύει να υφίσταται. Η σειρά έχει ως εξής: 1) τα γεγονότα σε προλαβαίνουν, 2) τα βάζεις πίσω στη θέση τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...