jennyV Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εννοεις τη νυχτα. Γιατι οπως ελεγε ενας φιλος μου "Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία". Το οτι υπαρχει ο κερ.ερωτας ειναι δεδομενο, το θεμα ειναι να υπαρχει και η αναλογη ανταποκριση απο την αλλη πλευρα ωστε να γινει η ευτυχισμενη πραγματικοτητα. ε ναι! οι δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις είχαν ευτυχώς την ανάλογη ανταπόκριση. Ειδικά στην περίπτωση της φίλης μου, που πλέον έιναι κι ευτυχής σύζυγος του άντρα που την έκανε να κεραυνοβοληθεί, μιλάμε για 6μηνη πολιορκία! Ε, τελικά τα κατάφερε! Όσο για το πρώτο : πιθανόν πάσαι και παντες να είναι όμοιοι για μια απλή ανταλλαγή υγρών, μέχρι να βρεθεί αυτός/η που θα ερωτευτείς και θα σε συνεπάρει!
xpapias Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Τζένη, εσυ; Sorry αλλα το γραψιμο σoυ μου θυμιζει Nitro. 1
girologos Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Εγώ τον τελευταίο καιρό (όσο δηλαδή ανοίγει ο καιρός )μου κάνουν σχεδόν όλες αυτό το "κλικ" πάλι καλά που δεν είμαι φωτογραφική μηχανή !γιατι θα είχα κάνει αλλαγή αισθητήρα στοις πρώτες 3 μέρες....
Pokemon640 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Εγώ έχω να νιώσω το ερωτικό κλίκ σίγουρα πάνω από χρόνο, δεν νιώθω λέμε, δοκίμασα κλίκ, δεξί κλίκ, control+alt+del, Enter/Return, Esc, και τα 22 F της τερματικής. Τίποτα.Σήμερα έφτιαχνα ένα σχεδιάγραμμα στο Libreoffice calc, στον άξονα Χ έβαζα πόσο συνεπής είναι κάποιος/α στο επαγγελματικό κομμάτι.Στον Υ πόσο κοντά θεωρώ ότι είναι με μένα. Πρόσθετα άτομα που μιλώ καθημερινά. Η αφορμή ήταν όταν είδα ορισμένα άτομα που δεν είναι αποδοτικοί σε ορισμένα θέματα υποχρεώσεων.Διαπίστωσα ότι ρίχνω απίστευτη βαρύτητα στο πόσο συνεπής είναι κάποια, παράδειγμα στα ραντεβού της. Όταν λέω σημείο τάδε και ώρα 10, θα είναι εκεί 10 (η +/- 15 λεπτά). Αν δεν, είμαι ικανός να φύγω και να μην ξαναμιλήσω (ναι το έχω κάνει). Εκτός αν προειδοποίησε 1 ώρα πριν ότι δεν μπορεί η θα έρθω 11. Εξαίρεση είναι αν η γυναίκα είναι αστυνομικός, χορεύτρια, δικηγόρος, ιατρός, Administrator σε καλή εταιρία οπότε εκεί καταλαβαίνω να περιμένω άλλα 15 λεπτά επειδή είχε παραπάνω εργασία να κάνει. Στο πόσο ενδιαφέρεται, αν με ρωτάει πώς ήταν η μέρα σου, πως πέρασες, που θα ήθελες να πάμε. Το σημαντικότερο : να με ρωτήσει έστω και μια φορά (το μήνα, το χρόνο, κάποτε) : πως νιώθεις σήμερα ; Στο τι ενδιαφέροντα έχει η ίδια, τι πόκεμον έπιασε, τι anime η σειρά είδε, αν είδε κύκλους ακούγοντας το τάδε κομμάτι (εγώ μέχρι πίξελ έχω κάψει, κύκλους δεν είδα ακόμη). Στη κρητική πάνω σε διάφορα θέματα (και ας διαφωνούμε), ότι και να είναι. Αυτά είναι που με τραβάνε, Κλίκ, κεραυνοβόλο έρωτα (την είδα και κόλλησα), τη καψουριά, την εμμονή. Δεν το έπαθα ποτέ δυστυχώς... και δεν ακούω καθόλου Ελληνική μουσική. Με εξαίρεση Έλληνες συνθέτες psychedelic/trance.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κεραυνοβολο ερωτα μπορει να προκαλεσει ενα βλεμμα,ενα χαμογελο,ενα γεια σου..Αν εχει ανταποκριση ειναι γαματη αισθηση,πετας στον ουρανο..αν δεν εχει ανταποκριση ειναι ολες πουτανες για καποιους ανδρες και ειναι ολοι μαλακες για καποιες γυναικες. Αν το ζησεις σου εχει φυγει οπως ηρθε ενω μπορει να εχεις γκρεμισει οτι σιγουρο και αληθινο υπηρχε γυρω σου. 1
Pokemon640 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κεραυνοβολο ερωτα μπορει να προκαλεσει ενα βλεμμα,ενα χαμογελο,ενα γεια σου..Αν εχει ανταποκριση ειναι γαματη αισθηση,πετας στον ουρανο..αν δεν εχει ανταποκριση ειναι ολες πουτανες για καποιους ανδρες και ειναι ολοι μαλακες για καποιες γυναικες. Αν το ζησεις σου εχει φυγει οπως ηρθε ενω μπορει να εχεις γκρεμισει οτι σιγουρο και αληθινο υπηρχε γυρω σου. πρώτα απ όλα δεν μιλάω έτσι για κάποια (ώστε να αντιμιλήσει η άλλη έτσι). Αν δεν θέλει it's ok, πάω στην επόμενη. Ένας κακός διάλογος που είχα ακούσει μεταξύ 2 γυναικών : -Μα αυτός δεν μου μιλάει. -Ναι μάλλον είναι gay -ααα το πούστη. (στο μετρό κιόλας) Ενδεχομένως να μην λειτουργώ με το βλέμμα αλλά με χαμόγελο, ομιλία και τη διάθεση. Αν είναι down, άντε να το δεχτώ, αν είναι "ξινή" δεν μπορώ να το συνεχίσω.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 πρώτα απ όλα δεν μιλάω έτσι για κάποια (ώστε να αντιμιλήσει η άλλη έτσι). Αν δεν θέλει it's ok, πάω στην επόμενη. Ένας κακός διάλογος που είχα ακούσει μεταξύ 2 γυναικών : -Μα αυτός δεν μου μιλάει. -Ναι μάλλον είναι gay -ααα το πούστη. (στο μετρό κιόλας) Ενδεχομένως να μην λειτουργώ με το βλέμμα αλλά με χαμόγελο, ομιλία και τη διάθεση. Αν είναι down, άντε να το δεχτώ, αν είναι "ξινή" δεν μπορώ να το συνεχίσω. Γενικολογω..δεν απευθυνομουν σε εσενα προσωπικα.. η πικρια του "ειναι γκει ή μαλακας" και τουμπαλιν ως προς τις γυναικες ειναι ανθρωπινη αντιδραση..Απλα εγραψα το πως μπορει να δημιουργηθει ο κεραυνοβολος,ουσιαστικα απο ενα τιποτα και στις περισσοτερες περιπτωσεις να καταληξει σε ενα τιποτα.Ομως να εχει τετοια δυναμικη που να σε κανει να τα γκρεμισεις ολα.
Lucifer Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Κεραυνοβολο ερωτα μπορει να προκαλεσει ενα βλεμμα,ενα χαμογελο,ενα γεια σου.. Ένα θρόισμα, ένας στίχος, ένα ροδοπέταλο, μια λοβοτομή.. 9
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Ένα θρόισμα, ένας στίχος, ένα ροδοπέταλο, μια λοβοτομή.. Το like στο εδωσα μολις διαβασα την λοβοτομη..κατι τετοιοι "ερωτες" ειναι λοβοτομικοι
volos27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 τι ποιητικα λογια!!!!!! μεσα απο φυλλωσιές λεξεων θα σου δωσω αγαπη κ τοτε θα λαμψεις θα γινεις αγγελος θα ταΐσω με ηλιους απο τα περατα του συμπατος το νεκρο αστερι που εχεις μεσα στο στηθος σου μεχρι να ανατελλει ξανα κ τοτε θα υπερηφανεύομαι οτι μ αγαπησες
livefreeordie Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Mου εχει συμβει μια και μοναδικη φορα. Δεν εντυπωσιαζομαι γενικα ουτε ευκολα ουτε γρηγορα. Ηταν ερωτας με την πρωτη ματια ομως. Κεραυνοβολος. Δε μιλαμε για σεξουαλικη ορμη ουτε τιποτα παρομοιο αλλα για αληθινο ερωτα. Με τον που τον ειδα να πλησιαζει απο μακρια , απο το 1ο δευτερολεπτο. Απο τη στιγμη που τον ειδα μεχρι που εφτασε στη παρεα μου , τον ειχα ερωτευτει Αν και γνωριστηκαμε και καναμε σχεση που τελικα τελειωσε μετα απο καποιο καιρο καπως αδοξα για διαφορους λογους,παρεμεινα κολλημενη για τουλαχιστον εναν χρονο ακομα και μετα το χωρισμο. Αν και δε μου ξανασυνεβει ποτε απο τοτε κατι τετοιο κεραυνοβολο, ακομη θυμαμαι το κεραυνοβολο εκεινο συναισθημα κι απο τοτε πιστεψα και πιστευω πως οντως υπαρχει τελικα ο ερωτας με την πρωτη ματια. (αν και καποτε το κοροιδευα ) 2
volos27 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Mου εχει συμβει μια και μοναδικη φορα. Δεν εντυπωσιαζομαι γενικα ουτε ευκολα ουτε γρηγορα. Ηταν ερωτας με την πρωτη ματια ομως. Κεραυνοβολος. Δε μιλαμε για σεξουαλικη ορμη ουτε τιποτα παρομοιο αλλα για αληθινο ερωτα. Με τον που τον ειδα να πλησιαζει απο μακρια , απο το 1ο δευτερολεπτο. Απο τη στιγμη που τον ειδα μεχρι που εφτασε στη παρεα μου , τον ειχα ερωτευτει Αν και γνωριστηκαμε και καναμε σχεση που τελικα τελειωσε μετα απο καποιο καιρο καπως αδοξα για διαφορους λογους,παρεμεινα κολλημενη για τουλαχιστον εναν χρονο ακομα και μετα το χωρισμο. Αν και δε μου ξανασυνεβει ποτε απο τοτε κατι τετοιο κεραυνοβολο, ακομη θυμαμαι το κεραυνοβολο εκεινο συναισθημα κι απο τοτε πιστεψα και πιστευω πως οντως υπαρχει τελικα ο ερωτας με την πρωτη ματια. (αν και καποτε το κοροιδευα ) μου ηρθε ενα βαρυ για την περιπτωση σου στην θαλασσα δακρυων περιμενω νεκροταφειων κρυο ψυχη παγωμενη καρδια καμενη ο κοσμος γυρω ασπρομαυρος αναστρος ουρανος μεσα μου κενος θλιψη πενθος πεθανα για σενα,στο ειχα πει πεθανα για αγαπη ψευτικη,ανελπιδη ευχη η φωνη του βαρκαρη λυτρωτικη
livefreeordie Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 μου ηρθε ενα βαρυ για την περιπτωση σου στην θαλασσα δακρυων περιμενω νεκροταφειων κρυο ψυχη παγωμενη καρδια καμενη ο κοσμος γυρω ασπρομαυρος αναστρος ουρανος μεσα μου κενος θλιψη πενθος πεθανα για σενα,στο ειχα πει πεθανα για αγαπη ψευτικη,ανελπιδη ευχη η φωνη του βαρκαρη λυτρωτικη χαχαχαχα πολλη μαυριλα ρε παιδι μου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα