Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω την r9 390 Nitro και είχα προβλήματα με τους driver σε κάποια φάση ενώ απεγκαθοστω όλους τους driver κάνω επανεκκίνηση και η οθόνη τρελάθηκε μου εβγαζε περίεργα αλλοιωμένα χρώματα σαν να έχει κρασαρει, μετά από πολλες επανεκκινήσεις ξαφνικα τελικά λειτούργησε κανονικά και τωρα δεν έχω κανένα πρόβλημα αφού εγκατέστησαν τον πιο πρόσφατο driver απ το επίσημο site, θέλω να μου πείτε αν αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι θέμα λογισμικου ή υλικού και αν με ένα φορμάτ θα έχω το ίδιο πρόβλημα μιας και θα σβήσουν όλοι οι drivers, παρακάτω παραθέτω ένα screenshot της οθόνης την ώρα που έγινε το παραπάνω περιστατικο, τώρα φαινετε να λειτουργεί κανονικά η καρτα πάντως.

post-391493-0-89779900-1462513711_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και λίγες μέρες έχω την r9 390 Nitro και είχα προβλήματα με τους driver σε κάποια φάση ενώ απεγκαθοστω όλους τους driver κάνω επανεκκίνηση και η οθόνη τρελάθηκε μου εβγαζε περίεργα αλλοιωμένα χρώματα σαν να έχει κρασαρει, μετά από πολλες επανεκκινήσεις ξαφνικα τελικά λειτούργησε κανονικά και τωρα δεν έχω κανένα πρόβλημα αφού εγκατέστησαν τον πιο πρόσφατο driver απ το επίσημο site, θέλω να μου πείτε αν αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι θέμα λογισμικου ή υλικού και αν με ένα φορμάτ θα έχω το ίδιο πρόβλημα μιας και θα σβήσουν όλοι οι drivers, παρακάτω παραθέτω ένα screenshot της οθόνης την ώρα που έγινε το παραπάνω περιστατικο, τώρα φαινετε να λειτουργεί κανονικά η καρτα πάντως.

υπαρχει μια περιπτωση να εγινε κανα μπερδεμα με την ενσωματομενη αν την εχεις ανοιχτη...

θα ελεγα κλειστη και βγαλε και τα drivers της intel για την ενσωματομενη αν εχουν περαστει...

οπως και ναχει καλο ειναι οταν αλλαζεις drivers να ακολουθεις την παραπανω διαδικασια..γιατι μπορει να εχουν μεινει στοιχεια απο παλαιοτερους οδηγους μεσα...

http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Δημοσ.

artifacts λέγονται αυτά που βλέπεις.

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ειναι hardware το πρόβλημα που έχεις.

Ξηλώσε τον crimson με το DDU απο safe mode και επειτα πέρνα τον τελευταιο stable να δεις πως συμπεριφέρεται και επειτα βάζεις τον beta.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλαβω, επειδή δε θέλω πάλι να μπλεξω με install uninstall κτλπ και ρίσκαρω να γίνει πάλι καμία στραβη μιας και τώρα όλα είναι καλά και ομορφα πρέπει οπωσδήποτε να βγάλω το crimson με το DDU ή μπορώ να το αφήσω έτσι όπως είναι τώρα και να βγάλω τους driver της ενσωματωμενης και να το αφήσω όπως ειναι μιας και τώρα έχει φτιάξει η κατάσταση?

Επίσης όταν λέμε να την αφαίρεση τελιως την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αυτό σημαίνει πως πρέπει να επιλεξω και την επιλογή pcie από τη παρακάτω ρυθμηση της μητρικής μου για να είμαι τελιως οκ?

Πάντως όταν το βάζω pcie μου πηγαίνει μόνο του ξανά στο auto..

post-391493-0-59452400-1462537089_thumb.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...