Προς το περιεχόμενο

LG 49UF6407 4Κ Ultra HD Smart 449 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει η συγκεκριμένη??? 

Ρωτάω διότι μου φαίνεται πολύ δελεαστική η τιμή της!

Έχει κάποιο ψεγάδι?

Το Smart της είναι καλό??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Εμένα πάντως για 49αρα στα 449 μου φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Μένει να τη δω και από κοντά και να καταλήξω

Δημοσ.

παιδιά εδώ την πουλάει σε καλύτερη τιμή μαζί με το magic remote δώρο...!!! λίγο ακόμα και θα μας πληρώνουν στο τέλος! :P

αν παραλάβει κάποιος από το παραπάνω link στην τιμή της "προσφοράς" του κάνω δώρο και την δική μου :P

edit: για δείτε εδώ οι ενδιαφερόμενοι...

• Like 1
Δημοσ.

Μια απορία, δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Θέλω να βλέπω ταινίες και σειρές. Είναι καλή; γιατί από τιμή νομίζω σκίζει... Ευχαριστούμε τον topic starter!

Δημοσ.

επειδη προσφατα ηταν να παρω μια 43 απλη full hd στα 240 f&u (οχι τοσο καλη μαρκα δηλαδη), τωρα μου φενεται καλη τιμη για 4κ.

θα μπει μαλλον στο γραφειο μου στο σπιτι που το εχω καπως σαν ''gaming room'' που λεει ο λογος πανω απο την οθονη του υπολογιστη κρεμασμενη στον τοιχο.... (ή αν δεν ενδυκνεινται η αποσταση γραφειο για αυτη μπορω να βαλω την 46-47 ιντσων που εχω στο σαλονι στο γραφειο και να βαλω αυτη στο σαλονι. γενικα στο 4κ οσο πιο κοντα ομως τοσο καλυτερα δεν ειναι? (οχι οτι εχουμε υλικο τωρα αλλα λεμε). σε gaming αν την συνδεσω με το pc στο δωματιο τελικα τι λεει? απο πανελ? απο lag? πραγματικα hz ποσα εχει?
τελος παντων αξιζει λετε ? ευχαριστω !

Δημοσ.

Από ενα πανελ 50hz τι παραπάνω περιμένεις η τι περιμένεις να μην αρέσει σε κάποιον που θα την βάλει στο σαλόνι του απλά για δει dvb hd άντε και καμιά ταινία 15Μbit bitrate?

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο τα hz, αλλά και το RGBW panel και φυσικά το IPS Panel

Άλλα όπως είπα και πριν όλα είναι σχετικά

.

Σε αυτή την τιμή παίρνεις 49 ιντσες με 4Κ.

Αν δεν έχει κάποιος απαιτήσεις από την τηλεόραση μια χαρά θα είναι

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πήρα την LG LED TV 49UF8407 49" 4Κ Ultra HD Smart στα 750. Αξίζει την τόσο μεγάλη διαφορά τιμής, η δικιά μου;

Σχεδόν ίδιες είναι....

Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά, ειδικά αυτή που είχε δώρο και το magic ..  Σχέση απόδοσης / τιμής / ίντσες = 10/10
Τα reviews που κάνει το rtings , ναι μεν είναι ολόσωστα, αλλά οι βαθμολογίες είναι κάπως αυστηρές!

(Προσωπική εμπειρία / γνώμη) -- > έχω πάρει αρκετές LG που οι βαθμολογίες τους ήταν γύρω στο 7 και ήμουν (είμαι) ΣΟΥΠΕΡ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα! Και ναι είμαι περίεργος, είμαι ψείρας, έχω φτάσει σε σημείο να επιστρέψω (πολλές φορές) με DOA τηλεοράσεις που είχαν ατέλειες με φωτισμούς, κιτρινίλες, σκιές και άλλα κουλά στο πάνελ! Δεν την αλλάζω με ΤΙΠΟΤΑ την LG και αυτό γιατί παίζει φοβερά τα κανάλια από digea, παίζει άψογα αυτά από πιάτο, παίζει τα ΠΑΝΤΑ ο media player, έχει απολαυστικό web περιεχόμενο και γενικά ο χειρισμός με το magic σε πάει αλλού!

Δημοσ.

το θεμα ειναι σε αυτα τα λεφτα τι καλυτερο μπορω να παρω? οπως ειπα πιο πανω ηταν να παρω στα 240 μια f&u για το gaming room για να την εχω στο pc για ταινιες και κανα game σε μεγαλυτερη οθονη οταν δεν θελω να παιξω κατι που πρεπει να μαι στην 23αρα του γραφειου...το θεμα ειναι λοιπον σε αυτα τα χρηματα απο 43 και πανω ιντσες ή ακομα καλυτερα σε αυτες τις ιντσες(49) τι καλυτερο παιρνω?(ή αν ενδεχεται να βγει κατι καλο σαν προσφορα θα αξιζε να ρισκαρω και να περιμενω?) δηλαδη δεν ειναι καθολου καλη αυτη? δεν αξιζει για games και ταινιες καθολου? γιατι εννοειτε οτι αν παω σε μια που κανει 1200 ευρω οτι θα ειναι καλυτερη αλλα στα 449 τι καλυτερο παιρνω? γιατι με ενδιαφερει να παρω αμεσα σαν 2ο μονιτορ στο δωματιο πανω απο την οθονη του υπολογιστη για ταινιες και games σε μεγαλυτερη οθονη.

Δημοσ.

Κοιταξτε το panel που έχει αν ο φωτισμός είναι με edge panel δεν θα είναι πολύ φωτεινή κ καλή αν είναι direct panel θα να κομπλέ

ΥΓ. Direct panel έχει σούπερ τιμή έχει 4Κ είναι ξεκινάω από τώρα να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που πήρα tv πριν μια βδομάδα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...