petros_samurai Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Θα ηθελα μια γυναικεια φωνη να απαγγειλει ενα μικρο/α μου ποιημ(τ)α ωστε να το ανεβασω στο καναλι μου στο youtube,εγω δηλαδη θα της το στειλω εκεινη θα το απαγγειλει και θα μου το στειλει πισω,μετα θα του βαλω ενα χαλι και θα το ανεβασω,δυστυχως δεν μπορω να πληρωσω γιαυτο.Οποια ενδιαφερετε ας ποσταρει εδω η στειλει ενα μηνυμα ευχαριστω!
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τζαμπα να σου χαρισω την θεικη,μελωδικη,αερινη και ανατριχιαστικη φωνη μου? 3
kleo1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τζαμπα να σου χαρισω την θεικη,μελωδικη,αερινη και ανατριχιαστικη φωνη μου? καντο για τη δόξα 2
hliastsek Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Φωναξε αυτη, αλλα προσωπικά οταν την ακουω να απαγγέλλει την βαζω στο mute... https://www.youtube.com/watch?v=Wk-hDNMMVco 2
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 καντο για τη δόξα Tην εχω στο insomnia.. Πρωι-μεσημερι-βραδυ με βριζουν . Τελος παντων πλεον με εχει κουρασει η δοξα..
idomeneas7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 εγω δηλαδη θα της το στειλω εκεινη θα το απαγγειλει και θα μου το στειλει πισω,μετα θα του βαλω ενα χαλι και θα το ανεβασω Τι χαλί?
anwnymh29 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τι χαλί? Μπορδοροδοκοκκινο..με την φωνη της Μοιραρακη! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Kάποια ''ηθοποιό'' για ''εκφώνηση''.. Πάντα μιλάς συνθηματικά ή είναι η πρώτη φορά; 1
thant Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 avatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τη γάτα μου ρε τρελε? 1
karditsara_ntip_myalo Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 φιλε ενδιαφερομαι εγω, δεν ειμαι γυναικα αλλα εχω θεσπαισια φωνη , αν πλερωνεις τραγουδαω και ξεμπλετσωτος 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τη γάτα μου ρε τρελε? Τώρα το είδα αυτό.. όποιος ψάχνει βρίσκει! Σόρι που δε σε ρώτησα πιο πριν αλλά τη συμπάθειά μου προς το πρόσωπό της την ήξερες.. έπρεπε να το περιμένεις κάποια στιγμή 1
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θα την κρατήσω κι άλλο για avatar τιμής ένεκεν.. Ζωή μόνο \m/ To πολύ πολύ αν δε βρει ο σαμουράι ηθοποιό για εκφώνηση του στέλνουμε τη Ζωή 1
cosmos000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Θα ηθελα μια γυναικεια φωνη να απαγγειλει ενα μικρο/α μου ποιημ(τ)α ωστε να το ανεβασω στο καναλι μου στο youtube,εγω δηλαδη θα της το στειλω εκεινη θα το απαγγειλει και θα μου το στειλει πισω,μετα θα του βαλω ενα χαλι και θα το ανεβασω,δυστυχως δεν μπορω να πληρωσω γιαυτο.Οποια ενδιαφερετε ας ποσταρει εδω η στειλει ενα μηνυμα ευχαριστω! Γιατί δεν το/τα εκφωνείς ο ίδιος??Σαν τον δημιουργό...δεν μπορεί να το αποδώσει κανείς!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα