Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα μια γυναικεια φωνη να απαγγειλει ενα μικρο/α μου ποιημ(τ)α ωστε να το ανεβασω στο καναλι μου στο youtube,εγω δηλαδη θα της το στειλω εκεινη θα το απαγγειλει και θα μου το στειλει πισω,μετα θα του βαλω ενα χαλι και θα το ανεβασω,δυστυχως δεν μπορω να πληρωσω γιαυτο.Οποια ενδιαφερετε ας ποσταρει εδω η στειλει ενα μηνυμα ευχαριστω!

Δημοσ.

Τζαμπα να σου χαρισω την θεικη,μελωδικη,αερινη και ανατριχιαστικη φωνη μου?

καντο για τη δόξα

• Like 2
Δημοσ.

καντο για τη δόξα

Tην εχω στο insomnia.. Πρωι-μεσημερι-βραδυ με βριζουν . Τελος παντων πλεον με εχει κουρασει η δοξα..

Δημοσ.

εγω δηλαδη θα της το στειλω εκεινη θα το απαγγειλει και θα μου το στειλει πισω,μετα θα του βαλω ενα χαλι και θα το ανεβασω

Τι χαλί?

Δημοσ.

Kάποια ''ηθοποιό'' για ''εκφώνηση''.. Πάντα μιλάς συνθηματικά ή είναι η πρώτη φορά;

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τη γάτα μου ρε τρελε? d015.gifd030.gifa080.gif

Τώρα το είδα αυτό.. όποιος ψάχνει βρίσκει! d015.gif  Σόρι που δε σε ρώτησα πιο πριν αλλά τη συμπάθειά μου προς το πρόσωπό της την ήξερες.. έπρεπε να το περιμένεις κάποια στιγμή :P

• Like 1
Δημοσ.

Θα την κρατήσω κι άλλο για avatar τιμής ένεκεν.. Ζωή μόνο \m/  To πολύ πολύ αν δε βρει ο σαμουράι ηθοποιό για εκφώνηση του στέλνουμε τη Ζωή d015.gif

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα μια γυναικεια φωνη να απαγγειλει ενα μικρο/α μου ποιημ(τ)α ωστε να το ανεβασω στο καναλι μου στο youtube,εγω δηλαδη θα της το στειλω εκεινη θα το απαγγειλει και θα μου το στειλει πισω,μετα θα του βαλω ενα χαλι και θα το ανεβασω,δυστυχως δεν μπορω να πληρωσω γιαυτο.Οποια ενδιαφερετε ας ποσταρει εδω η στειλει ενα μηνυμα ευχαριστω!

Γιατί δεν το/τα εκφωνείς ο ίδιος??Σαν τον δημιουργό...δεν μπορεί να το αποδώσει κανείς!!! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...