Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα στικακι δεν ανοιγει, ειναι νεκρο.χωρις αιτια. Μπορω να παρω τα αρχεια σπο μεσα με καποιο τροπο ;

Δημοσ.

....τα μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις (αν και όπως ειπώθηκε πιο πάνω, μάλλον δεν το βλέπει καν το πισί ως συνδεδεμένη συσκευή, οπότε πάπαλα - και δεν χρειάζεται "λόγο", έτσι απλά ήρθε η ώρα του) είναι κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων. Το οποίο θα τα δει, αν τελικά απλώς έχει χαθεί το partitioning του και δεν έχει βλάβη είτε ο αποθηκευτικός χώρος (τα τσιπάκια της μνήμης του) είτε ο controller της συσκευής.

Τest Disk, Active File Recovery, File Scavenger, Εasy Recovery κι ένα σωρό άλλα. Μόνο το πρώτο είναι freeware - τα άλλα πρέπει να τα βρεις "σπασμένα", ή έστω να κατεβάσεις κάποια έκδοση που ναι μεν δουλεύει, αλλά "περιορισμένα" (πχ σε αφήνει απλώς να δεις τυχόν αρχεία -ΑΝ δεν είναι ψόφιο το φλασάκι- αλλά δεν επιτρέπει να τ' ανακτήσεις αν δεν τ' αγοράσεις). Το οποίο αρκεί - γι' αρχή έστω = να δεις αν τελικά δουλεύει ή όχι το φλας.

Επίσης, πριν τα παραπάνω, δοκίμασε και σε άλλο πισί, ΜΠΑΣ και. Διότι καμμιά φορά τζαζεύουν είτε οι συσκευές είτε το λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το βλεπει το φλασακι ρε παιδια ο υπολογιστης.

σου απαντησε το μελος απο πανω φιλαρακι.

δεν υπαρχουν και πολλα να κανεις. :)

Δημοσ.

Αυτα που προτεινει ο μαστορας εδω ;

το εχεις απαντησει μονος σου φιλαρακο <Δεν το βλεπει το φλασακι ρε παιδια ο υπολογιστης.>. ;)

τεσπα τι τοσο σημαντικο περιεχει αυτο το φλασακι?

λιστα φοροφυγαδων εχεις? :D

δοκιμασε αλλη θυρα η αλλο pc και αν δεν φαινεται πουθενα μην ασχολεισαι.

κοινως τα εχει φτυσει :)

Δημοσ.

...χωρίς καν να δω το βίντεο, μιας και λέει στον τίτλο <<not shown in "my computer">>, πιθανότατα εννοεί την περίπτωση που είπα κι εγώ πιο πάνω = έχει απλώς χάσει το partition (και είναι η μοναδική περίπτωση που τ' αρχεία είναι ανακτήσιμα). Ως κατάσταση συνήθως η λιγότερο πιθανή, όταν μιλάμε για φλασάκια = πιο συχνά απλώς ψοφάνε παρά κάτι άλλο.

Το θέμα είναι να φαίνεται στη διαχείριση υλικού ( = να αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή), και όχι απλώς να μη φαίνεται στο "ο υπολογιστής μου".

Και είπαμε 2 τρόπους για να το τσεκάρεις.

μην ασχολεισαι.

...νταξ', η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε καν το γιατί το ψάχνει - ίσως να είναι αλλουνού πχ...

Δημοσ.

Τις αναμνήσεις όμως τις κρατάμε σε τουλάχιστον 2 μέσα ταυτόχρονα.

Για να μην γίνουν ανάμνηση...

• Like 2
Δημοσ.

Να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω προβλημα με ενα στικακι.Το βλεπει ο υπολογιστης αλλα δεν μπορει να το διαμορφωσει και υποπτευομαι οτι εχει γινει μονο για αναγνωση το εχω δοκιμασει και σε αλλο pc,δοκιμασα ενα προγραμα της transcend αλλα δεν εκανε τιποτα καμια λυση?

Δημοσ.

Κάνε χρήση της εγγύησης. Και απόδειξη να μην έχεις, το στέλνεις (2 Ευρώ νομίζω) στην εταιρία και σου στέλνουν άλλο. Ακόμη και αν είναι σε εγγύηση μέσα από το site τους, μπορείς να το βρεις. Της Τρανς πάντως είναι συνήθως λάιφτάιμ η εγγύηση.

Ενδέχεται να έχει χαλάσει (δύσκολο/σπάνιο, αλλά παίζει) και να φαίνονται τ' αρχεία αλλά να μην κάνει εγγραφές (δοκίμασε να γράψεις κάτι. Ή μόνο φορμάτ δεν γίνεται; )

Εναλλακτικά, δοκίμασε σε άλλο υπολογιστή.

Και δες μήπως έχει πάνω του κάποιο διακοπτάκι-ασφάλεια για προστασία εγγραφής.

• Like 1
Δημοσ.

Ε για ενα στικακι δεν μπαινω σε τετοιες διαδικασιες,δεν γραφει τιποτα, δεν ειχα και τιποτα σημαντικο μεσα τεσπα ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Δημοσ.

Δοκίμασε και το LLF Tool (πρόσεξε μη διαγράψεις τίποτ' άλλο κατά λάθος μ' αυτό όμως, γιατί μετά ΔΕΝ υπάρχει γυρισμός...).

Αν ΔΕΝ δουλέψει, σημαίνει ότι φλασάκι πάπαλα.

Αν δουλέψει, μετά φτιάξε του και σύστημα αρχείων και χρησιμοποίησέ το (τα εντός του αρχεία, τα ξεχνάς).

Δημοσ.

Να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω προβλημα με ενα στικακι.Το βλεπει ο υπολογιστης αλλα δεν μπορει να το διαμορφωσει και υποπτευομαι οτι εχει γινει μονο για αναγνωση το εχω δοκιμασει και σε αλλο pc,δοκιμασα ενα προγραμα της transcend αλλα δεν εκανε τιποτα καμια λυση?

Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα. Έκανα RMA. Εκείνο που κατάλαβα είναι ότι τα usb sticks αν αρχίζουν τα περίεργα καλύτερα είναι να τα αλλάζεις αμέσως και σίγουρα δεν τα εμπιστεύομαι για σημαντικά δεδομένα αν δεν τα έχω κάνει backup και κάπου αλλού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...