Laurelien Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 αυτοι που σαλιαριζουν και χουφτωνονται διπλα σου. Το είχα πάθει σε τρένο. Είχε ανέβει καβάλα μια κοπελιά πάνω στο αγόρι της και φασώνονταν δίπλα μου. Κι εγώ η καψερή καθόμουν στη γωνίτσα διαβάζοντας Χάρι Πότερ. Forever alone. 16
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Οι βρομύλοι και οι παλαβοί θα πω εγώ. Θυμάμαι μια φορά είχα μπει στο Τρενο και ένας παλαβός-βρομύλος είχε μπει με κατουρημένη φόρμα (σαν να τα είχε κάνει πάνω του) και βρώμαγε ολόκληρο το βαγόνι(1 εβδομαδα έκανα να ξεχάσω αυτήν την μυρωδιά)... Φυσικά μου την σπάνε και οι Παρέες (κυρίως πιτσιρικάδες) που γκαρίζουν λες και είναι σπίτι τους. Γενικά έχω πάρει όρκο ότι μόλις πάρω δίπλωμα τα ΜΜΜ δεν θα τα ξαναπλησιάσω ποτε!!! Χίλιες φορές πνιγμένος στην κίνηση παρά στριμωγμένος σαν σαρδελα σε κάποιο ΜΜΜ με όλους του ενοχλητικούς επιβάτες...
Mikeasdf Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Το είχα πάθει σε τρένο. Είχε ανέβει καβάλα μια κοπελιά πάνω στο αγόρι της και φασώνονταν δίπλα μου. Κι εγώ η καψερή καθόμουν στη γωνίτσα διαβάζοντας Χάρι Πότερ. Forever alone. Στο λεωφορειο τις προαλλες, μπαινει ενας με τη γκομενα του η οποια φορουσε ενα τζιν που ηταν ετοιμο να ξερασει το στρινγκ της και ειχαν καβαληθει σε ενα καθισμα διπλα απο εναν γέρο και εμενα (εγω καθομουν στην αλλη πλευρα) Δλδ νταξει, να το κανουν αλλα οχι κ πανω στο γερο ξερω γω, αυτο κατανταει ηλιθιοτητα. Επισης, ενοχλητικοι ειναι και οι φανταροι οταν ειναι πολλοι μαζεμενοι
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καλοκαιρι και ΜΜΜ..δεν ειναι μοχιτο..ειναι μποχιτο! 7
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Aυτός εδώ https://www.youtube.com/watch?v=W3RpX4RvpSU 3
forgotten Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Για μένα είναι οι κυπριοι οριστε? θεωρω προσβολη την γενικευση εκτος και εαν το αναλυσεις ,διοτι ειμαι κυπριος και εχω ταξιδεψει σχεδον σε ολη την ευρωπη και δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε ενοχλητικο ουτε χειροτερο επιβατη 2
arxontas71 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Παιδιά έχω δει επικές στιγμές στα ΜΜΜ αλλά σαν την βρώμα δεν αντέχεται, πρόσφατα πήρα από τον σταθμό το αστικό και εκεί που κάθησα και έβαλα τα ακουστικά ήρθε πίσω ένας νεαρός με μια απερίγραπτη μπόχα, αλλαξα θέση αλλά δεν ειναι λύση αυτή.
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τιγκα στις μεταδοτικες ασθενειες και μπαινει σε λεωφορειο πιτα στον κοσμο. Well done. Σιχαθηκα μονο που το διαβασα. Δοξα το θεο που παω παντου με το αμαξι μου.
mylo Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Aυτός εδώ https://www.youtube.com/watch?v=W3RpX4RvpSU πόσο βλαξ μπορεί να είναι κάποιος
vasilissouvlaki Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 οριστε? θεωρω προσβολη την γενικευση εκτος και εαν το αναλυσεις ,διοτι ειμαι κυπριος και εχω ταξιδεψει σχεδον σε ολη την ευρωπη και δεν θεωρω τον εαυτο μου ουτε ενοχλητικο ουτε χειροτερο επιβατη Συγγνώμη που στο λέω αλλά κάθε φορά που πάω προς Κύπρο ή απο Κύπρο ζω ένα μαρτύριο. Χτες σε βραδυνη πτήση ειχαμε μισή ώρα καθυστέρηση ε και εκεί ξεκίνησε το πανηγύρι να τα χώνουν στη αεροσυνοδό και καλα οτι θα χασουν το λεοφορειο και ποιος θα τους δώσει τα λεφτά τους πίσω (ενω πληρώνεις το λεωφορείο έξω από το αεροδρόμιο) και αυτή σε μια φάση είπε στείλτε επιστολή με τα παράπονα στην εταιρεία (Ryanair) και εκεί άκουσα το κορυφαίο...."δεν μπορείτε να μας τα δώσετε τώρα". Συν ότι μιλάνε δυνατά και γελάνε σαν να κάνουν κόντρα και ιδικά στο όταν είναι να μπουν στο αεροπλάνο απλά μετανιώνω που δεν έδωσα 100ευρο παραπάνω να παω με άλλη εταιρία.
g_alkis Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τα βλαμμένα 15χρονα που γκαρίζουν, οι βρωμιάρηδες, οι γριές που συζητούν ασταμάτητα με άλλες γριές για τη νύφη τους, τη γειτόνισσα, το μνημόνιο, την κατάντια της κοινωνίας, τη συνταγή της Μπαρμπαρίγου, το εκας που κόπηκε. 7
Silverage Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Οσοι καθονται στη γαλαρια του α10, β10 βραδυ.. Επισης ενας τυπας που την εχει δει Jesus στην εμφανιση κυκλοφορει με πατεριτσες, σκυλοβρωμαει, φοραει ενα σκυσμενο παντελονι που φαινεται η κ@λ@τρ¥π!δα του και τον πετυχαινει κανεις στο 703.. Τετοια βρωμα ουτε οι απλυτοι γεροι... Τον εχω πετυχει πολλες φορες και οσοι δεν τον ηξεραν του ειχαν προσφερει την θεση διπλα τους επειδη ειχε πατεριτσες. Μετα εριξα τΟ γελιο.. Οι μισοι επιβατες στριμωχθηκαν με τους αλλους μισους για να αποφυφουν τη δυσωδια. (Οι πατεριτσες εξαιτιας... Τουμπανιασμενου ποδιου λογω πρεζας.. ) Μια φορά, δεν θυμάμαι σε πιό λεωφορείο, μπήκε ένας βρομύλος με κάτι σκισμένα παπούτσια που μύριζε ποδαρίλα. Μιλάμε ήταν τόσο έντονη που δεν μπορούσαμε να αναπεύσουμε. Μετά απο λίγο τον έβγαλε ο οδηγός έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα