george_gr1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εμενα παλι μου τη δινουν κατι ψηλομυτες κορασιδες κυριως που χωνουν τη μουρη τους στο τζαμι με τα ματια να εχουν παθει αγγυλωση και μολις φτανουν στον προορισμο φευγουν σφαιρα κοιταζοντας κατω. Θα μπορουσε η μπλουζα τους να γραφει "μπορει να μην εχω φραγκο αλλα δεν ανηκω εδω μεσα" 2
volos27 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 οι χειροτεροι επιβατες ειναι ολες αυτες οι εκατονταδες γυναικες που μου την πεφτουν καθημερινα,δεν αντεχω αλλο αφηστε με ησυχο επιτελους 4
SpirosRonto Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 οι χειροτεροι επιβατες ειναι ολες αυτες οι εκατονταδες γυναικες που μου την πεφτουν καθημερινα,δεν αντεχω αλλο αφηστε με ησυχο επιτελουςΠοιος είσαι ο σομμερ; 1
iordanis77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σχεδον ολοι οσοι αναφερθηκαν συν καποιους αθλιους που (ασυνειδητα ή επιτηδες) κολλανε πανω σου... Υπαρχουν και καποια αλλα σκεπαρνια με τον 70 κιλα βρωμοσάκο τους στη πλατη που επισης τον κολλάνε πανω σου. Επισης ενας τυπας που την εχει δει Jesus στην εμφανιση κυκλοφορει με πατεριτσες, σκυλοβρωμαει, φοραει ενα σκυσμενο παντελονι που φαινεται η κ@λ@τρ¥π!δα του .......... Φιλε με αυτο το post μου εκανες μεγαλη ζημια Το σκεφτομαι καθε τοσο και ξεκαρδιζομαι... Κοκκινησαν τα ματια μου και δακρυζουν. Ειδικα το σημειο που ειπες "φοραει ενα σκυσμενο παντελονι που φαινεται η κ@λ@τρ¥π!δα του". Ελπιζω αυριο να το εχω ξεπερασει.
vasilissouvlaki Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ποιος είσαι ο σομμερ; Οχι ο Σαπλιαρας ειναι
volos27 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 νομιζετε οτι ωραιο αυτο που περναω?ε? παιζετε με το δραμα μου ,ακαρδοι
SlickNick Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Α. Τα ζώα που περνάνε από μπροστά σου για να κάτσουν στο διπλανό κάθισμα, και ενώ γνωρίζουν ότι θα ξεκινήσει το τρένο δεν κρατιούνται από πουθενά και πέφτουν πάνω σου μόλις ξεκινήσει, ακριβώς όπως το είχες προβλέψει τρία δευτερόλεπτα νωρίτερα. Β. Οι "καλοί Σαμαρείτες" που όταν στέκεται κάποιος ηλικιωμένος πχ, αντί να σηκωθούν οι ίδιοι, κοιτάνε εσένα επειδή θεωρούν ότι έχεις μεγαλύτερη υποχρέωση από εκείνους να σηκωθείς. Ειδικά κάτι πιτσιρίκες που θεωρούν ότι ναι μεν ο 80άρης πρέπει να καθίσει αλλά επειδή εγώ έχω πέος, και ας είμαι τριαντάρης, πρέπει να σηκωθώ ενώ εκείνη που είναι είκοσι δεν έχει καμία τέτοια υποχρέωση λόγω αιδοίου! Γ. Η γριά/γέρος που θέλει να καθίσει αλλά δεν το ζητάει από κανέναν. Απλά κάθεται και κοιτάζει επίμονα αυτόν που θεωρεί ότι έχει μεγαλύτερη υποχρέωση να σηκωθεί! Δ. Η γριά/γέρος που θέλει να καθίσει και αποφασίζει να έρθει και να σου απαιτήσει με αγενέστατο τρόπο να σηκωθείς για να κάτσει. 8
chill Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 - Οι γυναίκες που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι οι τσάντες τους είναι προέκταση του σώματος τους, με αποτέλεσμα όταν περνάνε από δίπλα σου να σου δίνουν μια με την τσάντα του mamra* *τσάντα του mamra: αυτή που περιέχει τα 100 σκατολοίδια που μετατρέπουν μια μπουρούχα σε ΘΕΑ. "Αρχαία πνεύματα του κακού μεταμορφώστε αυτή την σάπια φάτσα σε άγγελο της VS" φάση. - Οι λάθρο paki/banglaντεσιανοι - Οι άπλυτοι Τα δυο άνωθεν είναι υποκατηγορίες των ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ - Τα πρεζόνια - Οι επαίτες 6
deesnider Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 - Οι γυναίκες που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι οι τσάντες τους είναι προέκταση του σώματος τους, με αποτέλεσμα όταν περνάνε από δίπλα σου να σου δίνουν μια Το 'χω πάθει πριν από καμιά δεκαριά χρόνια με μια τέτοια σάπια κωλόγρια! Άκου σκηνικό: Περνάει το λεωφορείο από μπροστά της, ενώ αυτή θέλει καμιά εικοσαριά μέτρα ακόμα για να φτάσει στη στάση και να ανέβει, οπότε πλακώνεται σ' ένα τρέξιμο, σε κάτι άλματα και σε κάτι ακροβατικά για να το προλάβει, που μ' έχουν αφήσει μαλάκα και... ...μόλις τελικώς ανεβαίνει, αρχίζει να ...κουτσαίνει και να σκανάρει τους καθιστούς με υφάκι. Στέκεται μπροστά μου (καθόμουν...) ,κρατιέται από τη χειρολαβή, με κοιτάει συνεχώς κι έχει την τσάντα να κρέμεται στον αγκώνα με αποτέλεσμα, σε κάθε βήμα τού λεωφορείου, η τσάντα να πηγαίνει πέρα δώθε και να μού κοπανάει κάθε τόσο το μέτωπο, ενώ εκείνη αδιαφορούσε για το όλο θέμα. Αλλά βρήκε άνθρωπο να κάνει μαλακίες... ...την τρίτη φορά που με χτύπησε, την κοίταξα, τής χαμογέλασα γλυκά και τής είπα: «Τι θα σε πειράξει περισσότερο; Ότι θα σού στείλω την τσάντα ταξίδι απ' το παράθυρο, ή ότι θα το κάνω χωρίς να τη βγάλω απ' το χέρι σου; » Κατέβηκε στην επόμενη στάση... 28
kalogeros Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Απορώ πώς μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει κανένας τις γριές, που όταν ανοίγουν οι πόρτες για να μπουν, τρέχουν πιο γρήγορα και από τον Usain Bolt, για να προλάβουν να κάτσουν, σπρώνχοντας και χτυπώντας τους υπόλοιπους επιβάτες. Και αφού προλάβουν να κάτσουν, έχουν και το ηλίθιο βλέμμα του νικητή με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ως τα αφτιά. 3
g_alkis Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Απορώ πώς μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει κανένας τις γριές, που όταν ανοίγουν οι πόρτες για να μπουν, τρέχουν πιο γρήγορα και από τον Usain Bolt, για να προλάβουν να κάτσουν, σπρώνχοντας και χτυπώντας τους υπόλοιπους επιβάτες. Και αφού προλάβουν να κάτσουν, έχουν και το ηλίθιο βλέμμα του νικητή με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ως τα αφτιά. Και λένε (φωναχτά πάντα) στους γύρω "είμαι μεγάλη/άρρωστη/ταλαίπωρη γυναίκα". Γενικά ψόφο στις γριές. 1
HALF EVIL Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το 'χω πάθει πριν από καμιά δεκαριά χρόνια με μια τέτοια σάπια κωλόγρια! Άκου σκηνικό: Περνάει το λεωφορείο από μπροστά της, ενώ αυτή θέλει καμιά εικοσαριά μέτρα ακόμα για να φτάσει στη στάση και να ανέβει, οπότε πλακώνεται σ' ένα τρέξιμο, σε κάτι άλματα και σε κάτι ακροβατικά για να το προλάβει, που μ' έχουν αφήσει μαλάκα και... ...μόλις τελικώς ανεβαίνει, αρχίζει να ...κουτσαίνει και να σκανάρει τους καθιστούς με υφάκι. Στέκεται μπροστά μου (καθόμουν...) ,κρατιέται από τη χειρολαβή, με κοιτάει συνεχώς κι έχει την τσάντα να κρέμεται στον αγκώνα με αποτέλεσμα, σε κάθε βήμα τού λεωφορείου, η τσάντα να πηγαίνει πέρα δώθε και να μού κοπανάει κάθε τόσο το μέτωπο, ενώ εκείνη αδιαφορούσε για το όλο θέμα. Αλλά βρήκε άνθρωπο να κάνει μαλακίες... ...την τρίτη φορά που με χτύπησε, την κοίταξα, τής χαμογέλασα γλυκά και τής είπα: «Τι θα σε πειράξει περισσότερο; Ότι θα σού στείλω την τσάντα ταξίδι απ' το παράθυρο, ή ότι θα το κάνω χωρίς να τη βγάλω απ' το χέρι σου; » Κατέβηκε στην επόμενη στάση... Διάολε, ατάκα Clint Eastwood. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα