jennyV Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Όλοι όσοι προσπαθούν να χουφτώσουν και βρίσκουν ευκαιρία όταν είμαστε στριμωγμένοι σαν σαρδέλες. ΘΑΝΑΤΟΣ το χειρότερο το είχα πάθει ένα καλοκαιρι όταν ήμουν 16, πάλι σε αστικό. Δε φτάνει που ήμασταν ο ένας πανω στον άλλον καλοκαιριατικα, μέσα στον ιδρωτα, κάποια στιγμη όταν είχα στριμωχθει στην έξοδο να κατέβω, νιωθω κάποιον να έχει κολλήσει πίσω μου σε πλήρη στύση και μάλιστα άπλωσε το χέρι του για να πιάσει το στήθος μου. Του έδωσα μια αγκωνια με όλη μου τη δύναμη και βγηκα τρέχοντας(τον είδα φευγοντας ήταν ένας 50αρης λιγδας) .Μιλάω ειλικρινα, αηδίασα και φοβηθηκα.
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 σιγα μωρε ,τυχαινει καμια φορα να θελει καποιος να κανει χαδακια σε καποιον ποπουλι ,θα τον θανατωσουμε? το χειρότερο το είχα πάθει ένα καλοκαιρι ήταν ένας λιγδας Κώστα Βρώμερ ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι 3
Vapir Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τους ποδηλάτες ξεχάσατε που 8μιση το πρωί πιάνουν στο μετρό χώρο τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων με τα ποδήλατά τους! Αφού θες να το παίξεις φιτ ρε φίλε, τράβα στην δουλειά σου με το ποδήλατο! Τι το βάζεις πρωί πρωί στο μετρό και ειδικά όταν έχει δρομολόγια κάθε 8 λεπτά και γινεται χαμός! σίγουρα για να το παίξει φιτ έχει το ποδήλατο και σίγουρα γιαυτό μπαίνει στο μετρό για να δείξει οτι έχει ποδήλατο, όχι επειδή για παράδειγμα μπορεί να έχει να διανύσει τεράστιες αποστάσεις που απλά δεν γίνονται όσο φιτ και αν είσαι. όχι δεν είμαι ποδηλάτης Για τις θέσεις 4 ατόμων τι να σου πω, πες πως μπήκαν 2 χοντροί μέσα , τι θα τους πεις ? κόψε τις κοιλιές σου να χωρέσουν κ άλλοι ? Έπρεπε να κάνεις ήχους μους-μουτς μπας και πάρουν το μήνυμα. ή να τους πει "τι εγώ δεν έχω φιλάκι?" και να φτιάξει duckface 1
volos27 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Κώστα Βρώμερ ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι ναι εγω ημουν κ ασε τι λεει αυτη,της αρεσε 2
Mr_Muscle Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Oι Ελληνες. Διοτι τα περισσοτερα που περιγραφονται στο παρον τοπικ μονο απο Ελληνες και λοιπους λαους που πιθηκιζουν περισσοτερο απο τους συμπαθεστατους πιθηκους, θα τα συναντησει καποιος σε ΜΜΜ. Οποιος μπει σε ΜΜΜ, πχ Γερμανια καταλαβαινει τι εννοω. Επισης τα γυφτακια Ρομα που γυροφερνουν το συρμο του μετρο πχ με ακορντεον και λοιπα κλαπατσιμπαλα . Συχναζουν μαλιστα στους συρμους του αεροδρομιου, λογικα ως καλωσορισμα στην μπανανια , για οποιον αφελη ταξιδιωτη δεν ειχε παρει χαμπαρι μεχρι εκεινη τη στιγμη πού προσγειωθηκε. Στην ιδια κατηγορια με τα γυφτακια Ρομα και ο καθε λογης ζητιανος (απο ζακια ως "χαροκαμενους" ή μη οικογενειαρχες) που δεν χρησιμοποιει τα ΜΜΜ για το σκοπο που υπαρχουν, αλλα για να μαζεψει λεφτα με οτι τεχνασμα εχει επινοησει ενοχλωντας σε υπερθετικο βαθμο βεβαιως ολους τους επιβατες. Δεν έχεις περάσει απο μετρό της Φρανκφούρτης ή του Βερολίνου μου φαίνεται..... βρομάει κατουρλιλα η σκάλα 30 μέτρα βάθος απο τα πρεζάκια και τους πάνκς/νεοναζί. Το πρόβλημα ειναι οι κατεστραμμένοι άνθρωποι στα ΜΜΜ ή στα πιο λάιτ περιστατικά που αναφέρθηκαν οι "μισοί" ανθρωποι (σαν τον τρικαλινό στο τρένο ας πούμε) που επειδή είναι το φθηνότερο μέσο μεταφοράς είναι το μέρος που θα τους συναντήσεις... Δεν τους αποφεύγεις κοροϊδεύοντας τους αλλά βοηθώντας στο να μειώσεις τους λόγους που δημιουργούν τέτοιους ανθρώπους πχ δημιουργώντας περισσότερες δημόσιες τουαλέτες, ξενώνες για άστεγους με ατομικές ντουζιέρες... το κάνεις δημιουργώντας σημεία σε κάθε πόλη όπου ο κάθε κατατρεγμένος μπορεί να βρει ομάδες ψυχολογικής στήριξης με ανοιχτές τις αγκάλες τους ή το κάνεις συμμετέχοντας σε τέτοιες κινήσεις εθελοντικά το κάνεις με επιδόματα ανεργίας, θέσεις εργασίας, εργασιακή κατάρτιση χωρίς την ανάγκη ύπαρξης απολυτηρίων, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγειονομική περίθαλψη κτλ Η απουσία τέτοιων πραγμάτων σε φτωχογειτονιές και βουνά/χωριά ειναι που δημιουργεί τα διάφορα είδη "ενοχλητικών" επιβατών στα ΜΜΜ. Όταν κάποιος έχει φτάσει σε τέλμα στην ζωή του δεν έχει να φάει δεν έχει να κοιμηθεί δεν ξέρει αν θα ζήσει(κυριολεκτικά) μετά απο ένα χρόνο γιατι έχει μια μόλυνση/αρρώστια κτλ που δεν έχει τα λεφτά ή την ασφάλιση για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη.. όταν δεν έχει το μυαλό να σκεφτεί πως θα λύσει τα προβλήματα του γιατι δεν είχε ποτέ σωστή παιδαγώγηση ούτε παιδεία... το τελευταίο πράμα που θα σκεφτεί ειναι αν μυρίζουν τα πόδια του στο λεωφορείο... και μόνο που πάει στην γαλαρία δείχνει ότι δεν έφτασε σε τέρμα απελπισία πράγμα που του επιτρέπει να ενδιαφερθεί έστω και σε αυτόν τον ελάχιστο βαθμό. Η λύση λοιπόν ειναι να βελτιώσουμε την κοινωνία μας βοηθώντας τους κατεστραμμένους να ανελιχθούν και όχι απλά να τους συχαινόμαστε ή να τους δείχνουμε με το δάχτυλο όπως κάνουμε σε αυτό το τόπικ. Καλύτερα να ανοίξει ενα καινούργιο τόπικ όπου θα συζητάμε τρόπους ελάφρυνσης αυτών τον κατατρεγμένων ανθρώπων αντι να γελάμε μαζί τους και να λέμε πόσο μας ενοχλούν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν έχεις περάσει απο μετρό της Φρανκφούρτης ή του Βερολίνου μου φαίνεται..... βρομάει κατουρλιλα η σκάλα 30 μέτρα βάθος απο τα πρεζάκια και τους πάνκς/νεοναζί. Το πρόβλημα ειναι οι κατεστραμμένοι άνθρωποι στα ΜΜΜ ή στα πιο λάιτ περιστατικά που αναφέρθηκαν οι "μισοί" ανθρωποι (σαν τον τρικαλινό στο τρένο ας πούμε) που επειδή είναι το φθηνότερο μέσο μεταφοράς είναι το μέρος που θα τους συναντήσεις... Δεν τους αποφεύγεις κοροϊδεύοντας τους αλλά βοηθώντας στο να μειώσεις τους λόγους που δημιουργούν τέτοιους ανθρώπους πχ δημιουργώντας περισσότερες δημόσιες τουαλέτες, ξενώνες για άστεγους με ατομικές ντουζιέρες... το κάνεις δημιουργώντας σημεία σε κάθε πόλη όπου ο κάθε κατατρεγμένος μπορεί να βρει ομάδες ψυχολογικής στήριξης με ανοιχτές τις αγκάλες τους ή το κάνεις συμμετέχοντας σε τέτοιες κινήσεις εθελοντικά το κάνεις με επιδόματα ανεργίας, θέσεις εργασίας, εργασιακή κατάρτιση χωρίς την ανάγκη ύπαρξης απολυτηρίων, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγειονομική περίθαλψη κτλ Η απουσία τέτοιων πραγμάτων σε φτωχογειτονιές και βουνά/χωριά ειναι που δημιουργεί τα διάφορα είδη "ενοχλητικών" επιβατών στα ΜΜΜ. Όταν κάποιος έχει φτάσει σε τέλμα στην ζωή του δεν έχει να φάει δεν έχει να κοιμηθεί δεν ξέρει αν θα ζήσει(κυριολεκτικά) μετά απο ένα χρόνο γιατι έχει μια μόλυνση/αρρώστια κτλ που δεν έχει τα λεφτά ή την ασφάλιση για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη.. όταν δεν έχει το μυαλό να σκεφτεί πως θα λύσει τα προβλήματα του γιατι δεν είχε ποτέ σωστή παιδαγώγηση ούτε παιδεία... το τελευταίο πράμα που θα σκεφτεί ειναι αν μυρίζουν τα πόδια του στο λεωφορείο... και μόνο που πάει στην γαλαρία δείχνει ότι δεν έφτασε σε τέρμα απελπισία πράγμα που του επιτρέπει να ενδιαφερθεί έστω και σε αυτόν τον ελάχιστο βαθμό. Η λύση λοιπόν ειναι να βελτιώσουμε την κοινωνία μας βοηθώντας τους κατεστραμμένους να ανελιχθούν και όχι απλά να τους συχαινόμαστε ή να τους δείχνουμε με το δάχτυλο όπως κάνουμε σε αυτό το τόπικ. Καλύτερα να ανοίξει ενα καινούργιο τόπικ όπου θα συζητάμε τρόπους ελάφρυνσης αυτών τον κατατρεγμένων ανθρώπων αντι να γελάμε μαζί τους και να λέμε πόσο μας ενοχλούν. Καλά τα λες, αλλά γιατί να νοιαστώ αν θα βελτιωθεί ο κατεστραμμένος ενώ ζω σε μια κοινωνία που δεν βελτιώνεται ο "φτιαγμένος"; Δεν λέω, αυτά που λες με τις δημόσιες τουαλέτες τα σπίτια για τους αστέγους κτλ. είναι καλά στα χαρτιά. Το θέμα είναι με μια χώρα όπως η Ελλάδα που δεν έχουμε χρήματα ούτε για να συντηρηθούμε πλέον, πόσο μάλλον για ανάπτυξη, τέτοια πράγματα δεν δύνανται. Εγώ πιστεύω ότι και οι "κατεστραμμένοι" που λες εσύ θα έπρεπε να πρόσεχαν. Στα τέτοια μου εμένα αν το πρεζάκι στην γωνία είχε καλή ή κακή οικογένεια. Πλέον είναι ένα πρεζάκι πάει και τελείωσε. Αν θέλει να τρέχει στα κέντρα αποτοξίνωσης και από έξω να ανταλλάζει πρέζες όπως γίνεται εδώ στην Σταυρούπολη πρόβλημα του. Εγώ όμως, που πληρώνω τους φόρους μου κανονικότατα και είμαι όσο δύνανται τίμιος απέναντι στο κράτος, αρνούμαι να δίνω χρήματα για να τρέφονται αυτοί που στην κοινωνία δεν έχουν δώσει ούτε 1 γαμιόλικο ευρώ (Ρωμά, πρεζάκια, άστεγοι κτλ.).
katergaris79 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλά τα λες, αλλά γιατί να νοιαστώ αν θα βελτιωθεί ο κατεστραμμένος ενώ ζω σε μια κοινωνία που δεν βελτιώνεται ο "φτιαγμένος"; Δεν λέω, αυτά που λες με τις δημόσιες τουαλέτες τα σπίτια για τους αστέγους κτλ. είναι καλά στα χαρτιά. Το θέμα είναι με μια χώρα όπως η Ελλάδα που δεν έχουμε χρήματα ούτε για να συντηρηθούμε πλέον, πόσο μάλλον για ανάπτυξη, τέτοια πράγματα δεν δύνανται. Εγώ πιστεύω ότι και οι "κατεστραμμένοι" που λες εσύ θα έπρεπε να πρόσεχαν. Στα τέτοια μου εμένα αν το πρεζάκι στην γωνία είχε καλή ή κακή οικογένεια. Πλέον είναι ένα πρεζάκι πάει και τελείωσε. Αν θέλει να τρέχει στα κέντρα αποτοξίνωσης και από έξω να ανταλλάζει πρέζες όπως γίνεται εδώ στην Σταυρούπολη πρόβλημα του. Εγώ όμως, που πληρώνω τους φόρους μου κανονικότατα και είμαι όσο δύνανται τίμιος απέναντι στο κράτος, αρνούμαι να δίνω χρήματα για να τρέφονται αυτοί που στην κοινωνία δεν έχουν δώσει ούτε 1 γαμιόλικο ευρώ (Ρωμά, πρεζάκια, άστεγοι κτλ.). Πω ρε μιλάμε καιρό είχα να διαβάσω ένα ποστ που διαφωνώ ακόμα και στα σημεία στίξης. 2
SlickNick Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν έχεις περάσει απο μετρό της Φρανκφούρτης ή του Βερολίνου μου φαίνεται..... βρομάει κατουρλιλα η σκάλα 30 μέτρα βάθος απο τα πρεζάκια και τους πάνκς/νεοναζί. Το πρόβλημα ειναι οι κατεστραμμένοι άνθρωποι στα ΜΜΜ ή στα πιο λάιτ περιστατικά που αναφέρθηκαν οι "μισοί" ανθρωποι (σαν τον τρικαλινό στο τρένο ας πούμε) που επειδή είναι το φθηνότερο μέσο μεταφοράς είναι το μέρος που θα τους συναντήσεις... Δεν τους αποφεύγεις κοροϊδεύοντας τους αλλά βοηθώντας στο να μειώσεις τους λόγους που δημιουργούν τέτοιους ανθρώπους πχ δημιουργώντας περισσότερες δημόσιες τουαλέτες, ξενώνες για άστεγους με ατομικές ντουζιέρες... το κάνεις δημιουργώντας σημεία σε κάθε πόλη όπου ο κάθε κατατρεγμένος μπορεί να βρει ομάδες ψυχολογικής στήριξης με ανοιχτές τις αγκάλες τους ή το κάνεις συμμετέχοντας σε τέτοιες κινήσεις εθελοντικά το κάνεις με επιδόματα ανεργίας, θέσεις εργασίας, εργασιακή κατάρτιση χωρίς την ανάγκη ύπαρξης απολυτηρίων, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγειονομική περίθαλψη κτλ Η απουσία τέτοιων πραγμάτων σε φτωχογειτονιές και βουνά/χωριά ειναι που δημιουργεί τα διάφορα είδη "ενοχλητικών" επιβατών στα ΜΜΜ. Όταν κάποιος έχει φτάσει σε τέλμα στην ζωή του δεν έχει να φάει δεν έχει να κοιμηθεί δεν ξέρει αν θα ζήσει(κυριολεκτικά) μετά απο ένα χρόνο γιατι έχει μια μόλυνση/αρρώστια κτλ που δεν έχει τα λεφτά ή την ασφάλιση για να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη.. όταν δεν έχει το μυαλό να σκεφτεί πως θα λύσει τα προβλήματα του γιατι δεν είχε ποτέ σωστή παιδαγώγηση ούτε παιδεία... το τελευταίο πράμα που θα σκεφτεί ειναι αν μυρίζουν τα πόδια του στο λεωφορείο... και μόνο που πάει στην γαλαρία δείχνει ότι δεν έφτασε σε τέρμα απελπισία πράγμα που του επιτρέπει να ενδιαφερθεί έστω και σε αυτόν τον ελάχιστο βαθμό. Η λύση λοιπόν ειναι να βελτιώσουμε την κοινωνία μας βοηθώντας τους κατεστραμμένους να ανελιχθούν και όχι απλά να τους συχαινόμαστε ή να τους δείχνουμε με το δάχτυλο όπως κάνουμε σε αυτό το τόπικ. Καλύτερα να ανοίξει ενα καινούργιο τόπικ όπου θα συζητάμε τρόπους ελάφρυνσης αυτών τον κατατρεγμένων ανθρώπων αντι να γελάμε μαζί τους και να λέμε πόσο μας ενοχλούν. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι θύματα και κατατρεγμένοι. Κάποιοι δεν θέλουν βοήθεια αλλά προτιμούν την κατάσταση τους.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Απορω που κανεις δεν ανεφερε τα παππουδια που στην πεφτουν. Don't care. Δε πα να μου την πέφτουν θειες και γιαγιάδες, εγώ το διασκεδαζω. Γιατί όχι άλλωστε;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πω ρε μιλάμε καιρό είχα να διαβάσω ένα ποστ που διαφωνώ ακόμα και στα σημεία στίξης. Αντί να αναλύσεις τα σημεία που διαφωνείς στο ποστ μου κάνεις απλώς μια γενική δήλωση ίσα-ίσα γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να το γράψεις. Οκ φίλος.
katergaris79 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αντί να αναλύσεις τα σημεία που διαφωνείς στο ποστ μου κάνεις απλώς μια γενική δήλωση ίσα-ίσα γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να το γράψεις. Οκ φίλος. Πραγματικά φίλε ξεκίνησα να απαντάω και μετά είδα ότι δεν είχε νόημα. Στο "Εγώ πιστεύω ότι και οι "κατεστραμμένοι" θα έπρεπε να πρόσεχαν" που είναι και η βάση του μηνύματός σου, πώς να αντιπαραβάλω επιχειρήματα όταν είναι κάτι που "Πιστεύεις"; να σου πω τι πιστεύω εγώ; και;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πραγματικά φίλε ξεκίνησα να απαντάω και μετά είδα ότι δεν είχε νόημα. Στο "Εγώ πιστεύω ότι και οι "κατεστραμμένοι" θα έπρεπε να πρόσεχαν" που είναι και η βάση του μηνύματός σου, πώς να αντιπαραβάλω επιχειρήματα όταν είναι κάτι που "Πιστεύεις"; να σου πω τι πιστεύω εγώ; και; Μα είπες τι πιστεύεις σε μια πρόταση δίχως επιχειρήματα που με έλεγε ότι δεν συμφωνείς ούτε καν με την στίξη.
katergaris79 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μα είπες τι πιστεύεις σε μια πρόταση δίχως επιχειρήματα που με έλεγε ότι δεν συμφωνείς ούτε καν με την στίξη. Γι' αυτό και είχα την αίσθηση ότι το αρχικό μου μήνυμα αρκούσε. Να επιχειρηματολογήσω απέναντι σε τι; στο τι πιστεύεις; το πιστεύεις, διαφωνώ κάθετα, τέλος από εμένα. Δεν προβάλεις κάποιο επιχείρημα σε αυτά που πιστεύεις ώστε να στο αντικρούσω με κάποιο τρόπο. "Πρόβλημά του", "στα τέτοια μου" και "ας πρόσεχαν" διάβασα...
SlickNick Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε, αλλά να προσθέσουμε στη λίστα αυτούς που σκαλίζουν τη μύτη τους και μετά πιάνουν όπου βρούνε. 1
techm Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τους ποδηλάτες ξεχάσατε που 8μιση το πρωί πιάνουν στο μετρό χώρο τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων με τα ποδήλατά τους! Αφού θες να το παίξεις φιτ ρε φίλε, τράβα στην δουλειά σου με το ποδήλατο! Τι το βάζεις πρωί πρωί στο μετρό και ειδικά όταν έχει δρομολόγια κάθε 8 λεπτά και γινεται χαμός! Με μιλφάρα την είχα πάθει και γω στο ΚΤΕΛ πριν απο καμιά 8αρια χρόνια που είχε κολλήσει τρομερά δίπλα μου (καθόμουν απο την μέσα μεριά), αλλά ο μαλάκας δεν έκανα τίποτα. Ντρεπόμουν... Στερνή μου γνώση... Αν δεν κάνω λάθος,τα ποδήλατα πάνε στο τελευταίο βαγόνι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα