deesnider Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε, αλλά να προσθέσουμε στη λίστα αυτούς που σκαλίζουν τη μύτη τους και μετά πιάνουν όπου βρούνε. Καθώς και όσους πιάνουν όπου βρουν και μετά σκαλίζουν τη μύτη τους, γεμίζοντάς τη μικρόβια... 5
iordanis77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε, αλλά να προσθέσουμε στη λίστα αυτούς που σκαλίζουν τη μύτη τους και μετά πιάνουν όπου βρούνε. Αν σκαλισουν μονο τη μυτη τους παλι καλα, μη σκαλισουν και τιποτ αλλο... 2
Mr_Muscle Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι θύματα και κατατρεγμένοι. Κάποιοι δεν θέλουν βοήθεια αλλά προτιμούν την κατάσταση τους. Δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος ακόμη και να βρεις κάποιον που να το δηλώνει θα το κάνει επειδή δεν θέλει να φανερώσει το πραγματικό του πρόβλημα... Κανένας άνθρωπος δεν θέλει το κακό του ή αυτό των άλλων απλά κάποιοι τόσο καταλαβαίνουν τόσο κάνουν....
SlickNick Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν υπάρχει τέτοιος άνθρωπος ακόμη και να βρεις κάποιον που να το δηλώνει θα το κάνει επειδή δεν θέλει να φανερώσει το πραγματικό του πρόβλημα... Κανένας άνθρωπος δεν θέλει το κακό του ή αυτό των άλλων απλά κάποιοι τόσο καταλαβαίνουν τόσο κάνουν.... Δεν έχει σημασία τι δηλώνει αλλά το πως συμπεριφέρεται. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο λογικοί, συναισθηματικά ώριμοι και ευφυείς. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους και μία μερίδα ανθρώπων δεν γουστάρει να αλλάξει επειδή με βάση τη δική τους "λογική" είναι σωστοί. Και δεν βάζω καν σε αυτή την κατηγορία ανθρώπους με ξεκάθαρα ψυχιατρικά προβλήματα...
Mr_Muscle Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν έχει σημασία τι δηλώνει αλλά το πως συμπεριφέρεται. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο λογικοί, συναισθηματικά ώριμοι και ευφυείς. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους και μία μερίδα ανθρώπων δεν γουστάρει να αλλάξει επειδή με βάση τη δική τους "λογική" είναι σωστοί. Και δεν βάζω καν σε αυτή την κατηγορία ανθρώπους με ξεκάθαρα ψυχιατρικά προβλήματα... Αυτό που λες θα είχε νόημα αν πιστεύεις πως δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίσοι πως υπάρχουν δηλαδή αριστοκράτες και μπλέμπα/ζώα... μόνο έτσι μπορεί κάποιος από γεννησιμιού του να ειναι καλύτερος ή χειρότερος, πιο "άνθρωπος" ή πιο απάνθρωπος. Γιατι αν είμαστε όλοι ίσοι (αν αυτό είναι ο σταθερός παράγοντας) τότε αυτό που φταίει στο να έχει κάποιος άλλος άνθρωπος μια διαφορετική συμπεριφορά γιατί νομίζει πως έχει δίκαιο όπως λες την έχει εξαιτίας κάποιου μεταβλητού παράγοντα Τι μπορεί να είναι μεταβλητός παράγοντας όταν συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάποιον άλλο άνθρωπο από την στιγμή που πιστεύεις πως οι άνθρωποι είναι ίσοι κατά βάση; όλα τα στοιχεία που μπορεί να ήταν διαφορετικά συγκρινόμενα με τα δικά σου (οικογένεια,εκπαίδευση οικονομική κατάσταση τοποθεσία που μεγάλωσε κτλ ) Από εκεί και πέρα δεν μίλησα στο τελευταίο μου ποστ για τέτοιους ανθρώπους (στην "ομάδα" των οποίων θα μπορούσε να ανήκει και εκείνος στο τρένο του βίντεο στην πρώτη σελίδα του τοπικ ) και φαντάζομαι πως το δικό σου ποστ έγινε προς σχολιασμό του τελευταίου δικού μου. Εγώ αναφερόμουν στους ανθρώπους που κάποιοι νομίζουν πως τους αρέσει η άθλια κατάσταση τους για τον οποιονδήποτε λόγο... και θεωρώ πως δεν είναι ποτέ αλήθεια κάτι τέτοιο απλά προτιμούν τέτοιοι άνθρωποι να προβάλουν τον εαυτό τους ως αμετανόητους αλήτες/βρομιάρηδες ή οτιδήποτε γιατί πολύ απλά έχουν πιο βαθιά τραύματα που δεν θέλουν να αποκαλύψουν στους άλλους ανθρώπους και απλά η θέση που κατάντησαν να βρίσκονται είναι κάτι σαν το ελάχιστο "μαξιλαράκι" που τους αρκεί για να αισθάνονται "άνετα" ... πόσο θα μου πεις μπορεί κάποιος να αισθάνεται άνετα όταν είναι σε άθλια κατάσταση; περισσότερο απ ότι αν αντιμετώπιζε τα πραγματικά προβλήματα του... Αυτά τα προβλήματα δεν ειναι απαραίτητα "βαριά" μιλώντας αντικειμενικά αλλά μπορεί να έχουν βαρύνουσα σημασία στον εσωτερικό κόσμο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Και αυτό συμβαίνει γιατι δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο για τον πόνο ειναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα (γιαυτό πχ άνθρωποι στον δυτικό κόσμο μπορεί να ειναι δυστυχισμένοι παρόλο που υπάρχουν ανθρωποι στην φαρική που γεννιούνται με AIDS και αν ειναι τυχερή και επιβιώσουν μέχρι τα 13 τους σε άθλιες καταστάσεις ζωής κινδυνεύουν να σφαγιαστούν χωρίς λόγο απο κάποιον τοπικό πολέμαρχο... και παρόλο που δεν έχουν τέτοια θέματα οι δυτικοί πάραυτα πολοί φτάνουν ακόμη και σε βαθμό αυτοκτονίας λόγω της στεναχώριας που έχουν και αυτό όχι επειδή ειναι βλάκες απλά γιατι ο πόνος ειναι υποκειμενικός και δεν μπορεί να μετρηθεί με μονάδες. ) αλλά για να κάνω πιο σαφές το τι θέλω να πω θα δώσω ενα ακραίο παράδειγμα που έχει και αντικειμενική βαρύτητα σαν πρόβλημα... έστω κάποιος που πίνει κάθε μέρα πρέζες κοιμάται στους δρόμους δεν πλένετε και δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει κάτι τέτοιο... ένας τέτοιος άνθρωπος ίσως δίνει την εντύπωση πως ειναι κάθαρμα και πως βολεύεται έτσι... Αλλά μπορεί απλά να τιμωρεί τον εαυτό του επειδή πχ σκότωσε το ίδιο του το παιδί χτυπώντας το καταλάθος με το αυτοκίνητό του και απλά δεν έχει το κουράγιο να αυτοκτονήσει... δεν μπορεί απο την άλλη όμως να κάνει μια φυσιολογική ζωή αν βρεί καινούργια σύντροφο δουλειά και να εστιάσει σε μια καριέρα... όχι χωρίς σοβαρή βοήθεια τουλάχιστον. Ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει κάποιος μέσα του το σίγουρο είναι ότι όσο πιο ακραία η ζωή του τόσο πιο βαρύ το "φορτίο" που κουβαλάει μέσα του... κανένας άνθρωπος δεν θέλει να είναι άθλιος ή παράνομος ή κακός γενικά. 1
SlickNick Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αυτό που λες θα είχε νόημα αν πιστεύεις πως δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίσοι πως υπάρχουν δηλαδή αριστοκράτες και μπλέμπα/ζώα... μόνο έτσι μπορεί κάποιος από γεννησιμιού του να ειναι καλύτερος ή χειρότερος, πιο "άνθρωπος" ή πιο απάνθρωπος. Γιατι αν είμαστε όλοι ίσοι (αν αυτό είναι ο σταθερός παράγοντας) τότε αυτό που φταίει στο να έχει κάποιος άλλος άνθρωπος μια διαφορετική συμπεριφορά γιατί νομίζει πως έχει δίκαιο όπως λες την έχει εξαιτίας κάποιου μεταβλητού παράγοντα Τι μπορεί να είναι μεταβλητός παράγοντας όταν συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάποιον άλλο άνθρωπο από την στιγμή που πιστεύεις πως οι άνθρωποι είναι ίσοι κατά βάση; όλα τα στοιχεία που μπορεί να ήταν διαφορετικά συγκρινόμενα με τα δικά σου (οικογένεια,εκπαίδευση οικονομική κατάσταση τοποθεσία που μεγάλωσε κτλ ) Από εκεί και πέρα δεν μίλησα στο τελευταίο μου ποστ για τέτοιους ανθρώπους (στην "ομάδα" των οποίων θα μπορούσε να ανήκει και εκείνος στο τρένο του βίντεο στην πρώτη σελίδα του τοπικ ) και φαντάζομαι πως το δικό σου ποστ έγινε προς σχολιασμό του τελευταίου δικού μου. Εγώ αναφερόμουν στους ανθρώπους που κάποιοι νομίζουν πως τους αρέσει η άθλια κατάσταση τους για τον οποιονδήποτε λόγο... και θεωρώ πως δεν είναι ποτέ αλήθεια κάτι τέτοιο απλά προτιμούν τέτοιοι άνθρωποι να προβάλουν τον εαυτό τους ως αμετανόητους αλήτες/βρομιάρηδες ή οτιδήποτε γιατί πολύ απλά έχουν πιο βαθιά τραύματα που δεν θέλουν να αποκαλύψουν στους άλλους ανθρώπους και απλά η θέση που κατάντησαν να βρίσκονται είναι κάτι σαν το ελάχιστο "μαξιλαράκι" που τους αρκεί για να αισθάνονται "άνετα" ... πόσο θα μου πεις μπορεί κάποιος να αισθάνεται άνετα όταν είναι σε άθλια κατάσταση; περισσότερο απ ότι αν αντιμετώπιζε τα πραγματικά προβλήματα του... Αυτά τα προβλήματα δεν ειναι απαραίτητα "βαριά" μιλώντας αντικειμενικά αλλά μπορεί να έχουν βαρύνουσα σημασία στον εσωτερικό κόσμο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Και αυτό συμβαίνει γιατι δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο για τον πόνο ειναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα (γιαυτό πχ άνθρωποι στον δυτικό κόσμο μπορεί να ειναι δυστυχισμένοι παρόλο που υπάρχουν ανθρωποι στην φαρική που γεννιούνται με AIDS και αν ειναι τυχερή και επιβιώσουν μέχρι τα 13 τους σε άθλιες καταστάσεις ζωής κινδυνεύουν να σφαγιαστούν χωρίς λόγο απο κάποιον τοπικό πολέμαρχο... και παρόλο που δεν έχουν τέτοια θέματα οι δυτικοί πάραυτα πολοί φτάνουν ακόμη και σε βαθμό αυτοκτονίας λόγω της στεναχώριας που έχουν και αυτό όχι επειδή ειναι βλάκες απλά γιατι ο πόνος ειναι υποκειμενικός και δεν μπορεί να μετρηθεί με μονάδες. ) αλλά για να κάνω πιο σαφές το τι θέλω να πω θα δώσω ενα ακραίο παράδειγμα που έχει και αντικειμενική βαρύτητα σαν πρόβλημα... έστω κάποιος που πίνει κάθε μέρα πρέζες κοιμάται στους δρόμους δεν πλένετε και δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει κάτι τέτοιο... ένας τέτοιος άνθρωπος ίσως δίνει την εντύπωση πως ειναι κάθαρμα και πως βολεύεται έτσι... Αλλά μπορεί απλά να τιμωρεί τον εαυτό του επειδή πχ σκότωσε το ίδιο του το παιδί χτυπώντας το καταλάθος με το αυτοκίνητό του και απλά δεν έχει το κουράγιο να αυτοκτονήσει... δεν μπορεί απο την άλλη όμως να κάνει μια φυσιολογική ζωή αν βρεί καινούργια σύντροφο δουλειά και να εστιάσει σε μια καριέρα... όχι χωρίς σοβαρή βοήθεια τουλάχιστον. Ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλάει κάποιος μέσα του το σίγουρο είναι ότι όσο πιο ακραία η ζωή του τόσο πιο βαρύ το "φορτίο" που κουβαλάει μέσα του... κανένας άνθρωπος δεν θέλει να είναι άθλιος ή παράνομος ή κακός γενικά. Δεν ξέρω αν είμαστε όλοι ίσοι, όχι νομικά, αλλά βιολογικά. Γεννιόμαστε με την ίδια εμφάνιση; Όχι. Άλλοι έχουν γονίδια που τους κάνουν επιθυμητούς και συμπαθείς στους άλλους ανθρώπους, και άλλοι όχι. Γεννιόμαστε με το ίδιο επίπεδο υγείας; Ακόμη και στον δυτικό κόσμο και κάτω από καλές συνθήκες διαφορετικοί άνθρωποι είναι επιρρεπείς σε ασθένειες, και προβλήματα ενώ άλλοι όχι. Άλλοι έχουμε γερό σκαρί, αντέχουμε τους τραυματισμούς, έχουμε αντοχή και είμαστε δυνατοί ενώ άλλοι χτυπάμε το γυμναστήριο 12 φορές την εβδομάδα και παραμένουμε σχετικά αδύναμοι. Αμφιβάλλω ότι είμαστε όλοι "ίσοι" βιολογικά και ότι θα γίνουμε ποτέ. Αν χτίσουμε ποτέ την τέλεια κοινωνία ίσως να δούμε στην πράξη κατά πόσο θα είμαστε όλοι ίσοι. Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα στους ανθρώπους για τους οποίους γράφεις. Σίγουρα ο καθένας διαμορφώνεται και από τις συνθήκες της ζωής του. Είναι όμως γιγάντιο λάθος να τον αντιμετωπίζουμε ως θύμα των περιστάσεων που πρέπει να θυσιάσουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε επειδή κατά βάθος θέλει να αλλάξει. Μην υποτιμάς ποτέ το πόσο μπορεί να προτιμάει και να γουστάρει ο άλλος τον έλεγχο και την δύναμη που έχει όταν επιλέγει να είναι "κακός".
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ναι εγω ημουν κ ασε τι λεει αυτη,της αρεσε Μπράβο που το παραδέχτηκες, ήθελε κότσια Κώστα. Τώρα για το δεύτερο, δε νομίζω Βρώμερ.. Αλλά να πω τη μαύρη μου αλήθεια θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση αν στη θέση σου ήταν κανας Μαρτάκης μοσχομυριστός η αντίδραση θα ήταν η ίδια;
Laurelien Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 ή να τους πει "τι εγώ δεν έχω φιλάκι?" και να φτιάξει duckface Ή ν'αρχίσει να φιλάει την χούφτα του.
volos27 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μπράβο που το παραδέχτηκες, ήθελε κότσια Κώστα. Τώρα για το δεύτερο, δε νομίζω Βρώμερ.. Αλλά να πω τη μαύρη μου αλήθεια θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση αν στη θέση σου ήταν κανας Μαρτάκης μοσχομυριστός η αντίδραση θα ήταν η ίδια; ο μαρτακης θα χουφτωνε γυναικα? 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τη Ντορέττα; αν έχεις το τηλέφωνό της να γίνουμε φίλοι
dimitris21gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Πριν μερικά χρόνια πάω σχολή πρωί πρωί με το 550, φουλ στον κόσμο.Στην στάση που θέλω να κατέβω σπρώχνω από εδώ και από εκεί για φτάσω στην πόρτα. Μόλις τα καταφέρνω, κατεβαίνω το πρώτο από τα 2 σκαλιά και πριν πατήσω στο δεύτερο τσουπ ανεβαίνει κάποιος του λέω να κατέβω λίγο; και εκείνος προσπαθεί να κάνει στην άκρη αντί να βγει και να ξαναμπεί στο λεωφορείο. Δεν πρόλαβα και κατέβηκα στην επόμενη στάση. Πιο παλιά μπαίνουν 2 γυφτάκια στο τραμ, 15-17 χρονών. Κάπου τόσο ήμουν και εγώ με τον αδερφό μου. Τότε ο bro είχε πάρει καινούργιο κινητό και το είχε όλη την ώρα στο χέρι. Πάει το ένα γυφτάκι, ωραίο κινητό του λέει να το δω λίγο. Όχι απαντά φυσικά του είχε κολλήσει κάνα λεπτό και ο αδερφός μου έιχε αρχίσει να βγάζει αφρούς. Σε κάποια φάση απλώνει το χέρι του να το πάρει. Του δίνει μια σπρωξιά ο bro και πετάγεται 2 μέτρα πίσω και προσγειώνεται στα καθίσματα. Γελούσα ασταμάτητα. Μια πολύ άβολη στιγμή για μένα τώρα. 250 παν/πολη. Όσοι γνωρίζουν ξέρουν για τι τραγική κατάσταση πρόκειται. Πολύ γεμάτο λεωφορείο το έχω πάρει να ανέβω εστιατόριο να φάω. Περνάμε από μαθηματικό ότι έχουν σχολάσει. Προσπάθουν να μπουν έξτρα άτομα. Τότε μια κοπελιά που στεκόταν μπροστά μου γυρισμένη πλάτη (εγώ είχα είχα τζάμι πίσω) δέχεται την πίεση από όσους μπαίνουν και έρχεται τόσο κοντά που ο κ@λος της ακουμπούσε ξέρετε που. Για κάνα λεπτό που ήμασταν έτσι είχα κατακοκκινήσει και γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα. Ντράπηκα τόσο που αναγκάστηκα να κάνω με τα χίλια ζόρια στροφή 180 μοίρες για να είμαστε κ@λο-κ@λο...
deesnider Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ...ο κ@λος της ακουμπούσε ξέρετε που. Δε μπορώ με τίποτα να φανταστώ πού μπορεί να ακουμπούσε ο κάλος της... 6
tsakonas Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Τότε μια κοπελιά που στεκόταν μπροστά μου γυρισμένη πλάτη (εγώ είχα είχα τζάμι πίσω) δέχεται την πίεση από όσους μπαίνουν και έρχεται τόσο κοντά που ο κ@λος της ακουμπούσε ξέρετε που. Για κάνα λεπτό που ήμασταν έτσι είχα κατακοκκινήσει και γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα. Ντράπηκα τόσο που αναγκάστηκα να κάνω με τα χίλια ζόρια στροφή 180 μοίρες για να είμαστε κ@λο-κ@λο... 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα