anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Σωστή. Μπορεί και να σκέφτηκες ότι πάλι θα την ξαναδείς μετά από χρόνια... αχαχαχαχαχαχα ! Αυτο παιχτηκε παντως..
Pokemon640 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 αχαχαχαχαχα!Και το κινητό να γράφει βίντεο να υποθέσω; με τους φακούς επαφής samsung όλα είναι εφικτά. όσο αφορά το φανάρι, πολύ απλά, όταν από πριν ξέρω ότι ο φίλος Χ θα βγει με τη γκόμενά του και δεν θα έχω έστω και από τη πλευρά μου φίλο/φίλη δεν παρουσιάζομαι καν. Δεν με αφορά ποια γκόμενα έχει, να τη χαίρεται. Τώρα όσο αφορά το άλλο φανάρι. Γουστάρω να κρατάω αυτό :
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ειναι ηλιθια η ερωτηση σου..δεν κυριολεκτω και προφανως μονο εσυ κολλησες σε αυτο..Βγαινεις για ενα φαγητο και η αλλη ειναι καβαλα στο αμορε με ολα τα παρελκομενα..μαλλον επρεπε να τα αναφερω ως προκαταρκτικα,συγνωμη λαθος μου. Ε σωστά. Δεν μπορεί να κάνει ο ένας μια διευκρινιστική ερώτηση επειδή δεν την έκαναν οι πολλοί... Μπορεί η φίλη σου (μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει) να μην κατάλαβε ότι ενοχλήθηκες και σε εκείνη να φαινόταν κάτι το ήπιο, μη ενοχλητικό. Οπότε το να κοιτάς επίμονα/τρολάρεις (όπως αναφέρθηκε) μπορεί να μην έδινε καν την εντύπωση ότι αυτό σε ενοχλούσε. Αλλα αντίθετα, μπορεί (το επίμονο κοίταγμα πχ) να το έβλεπαν σαν χιουμορ και διασκέδαση. Αυτά από τον έναν.
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Ε σωστά. Δεν μπορεί να κάνει ο ένας μια διευκρινιστική ερώτηση επειδή δεν την έκαναν οι πολλοί... Μπορεί η φίλη σου (μετά από τόσα χρόνια που έχουν περάσει) να μην κατάλαβε ότι ενοχλήθηκες και σε εκείνη να φαινόταν κάτι το ήπιο, μη ενοχλητικό. Οπότε το να κοιτάς επίμονα/τρολάρεις (όπως αναφέρθηκε) μπορεί να μην έδινε καν την εντύπωση ότι αυτό σε ενοχλούσε. Αλλα αντίθετα, μπορεί (το επίμονο κοίταγμα πχ) να το έβλεπαν σαν χιουμορ και διασκέδαση. Αυτά από τον έναν. Μα ειμαι σιγουρη οτι εγινε αθελα της..απλα ηταν too much δεν μιλαμε για τρυφεροτητες αλλα για καβαλημα. Δεν ειναι ωραιο τωρα τι να κανουμε..φικι-φικι εννοουσα το καβαλημα και τα συναφη,εσυ κολλησες για το αν εβγαλαν ρουχα ξερω'γω ή αν εγινε η πραξη. Δεν ειναι οτι ενοχληθηκα ως παρθενοπιπιτσα..απλα ειλικρινα ντραπηκα ενιωσα λιγο μαλακας και εν παση περιπτωσει αν εχεις τοσες..ορμες μεινε σπιτι σου ή βγειτε οι δυο σας
defacer Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τώρα όμως δημιουργήθηκε νέα απορία: εφόσον είσαι σίγουρη πως έγινε άθελά της, πώς θα μπορούσε να το ξέρει απο πριν για να μείνει σπίτι;
SlickNick Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μα ειμαι σιγουρη οτι εγινε αθελα της..απλα ηταν too much δεν μιλαμε για τρυφεροτητες αλλα για καβαλημα. Δεν ειναι ωραιο τωρα τι να κανουμε..φικι-φικι εννοουσα το καβαλημα και τα συναφη,εσυ κολλησες για το αν εβγαλαν ρουχα ξερω'γω ή αν εγινε η πραξη. Δεν ειναι οτι ενοχληθηκα ως παρθενοπιπιτσα..απλα ειλικρινα ντραπηκα ενιωσα λιγο μαλακας και εν παση περιπτωσει αν εχεις τοσες..ορμες μεινε σπιτι σου ή βγειτε οι δυο σας Το μόνο φάουλ που τους δίνω είναι ότι δεν σε προσκάλεσαν να συμμετέχεις. Αυτό ήταν αγένεια! 2
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τώρα όμως δημιουργήθηκε νέα απορία: εφόσον είσαι σίγουρη πως έγινε άθελά της, πώς θα μπορούσε να το ξέρει απο πριν για να μείνει σπίτι; Δεν ειμαστε σκυλια..μπορεις να κρατησεις τις οποιες ορμες σου για πιο μετα,εδω σου λεω με καλεσαν και για ποτο μετα το φαγητο και με παρακαλια οχι μαλακιες.Ενταξει περιπτωσαρα... Το μόνο φάουλ που τους δίνω είναι ότι δεν σε προσκάλεσαν να συμμετέχεις. Αυτό ήταν αγένεια!
defacer Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν ειμαστε σκυλια..μπορεις να κρατησεις τις οποιες ορμες σου για πιο μετα,εδω σου λεω με καλεσαν και για ποτο μετα το φαγητο και με παρακαλια οχι μαλακιες.Ενταξει περιπτωσαρα... Αρχίζω να πιστεύω πως δεν κατάλαβες ακριβώς για ποιό λόγο σου πρότεινε η φίλη σου να βρεθείτε μετά από τόσο καιρό. 10
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μα ειμαι σιγουρη οτι εγινε αθελα της..απλα ηταν too much δεν μιλαμε για τρυφεροτητες αλλα για καβαλημα. Δεν ειναι ωραιο τωρα τι να κανουμε..φικι-φικι εννοουσα το καβαλημα και τα συναφη,εσυ κολλησες για το αν εβγαλαν ρουχα ξερω'γω ή αν εγινε η πραξη. Δεν ειναι οτι ενοχληθηκα ως παρθενοπιπιτσα..απλα ειλικρινα ντραπηκα ενιωσα λιγο μαλακας και εν παση περιπτωσει αν εχεις τοσες..ορμες μεινε σπιτι σου ή βγειτε οι δυο σας Καταρχήν δεν κόλλησα, απλά μου δώθηκε η εντύπωση ότι σε παράτησαν για να το κάνουν στην τουαλέτα. Από τα γραφόμενα σου, αυτό αρχικά κατάλαβα αλλα δεν ήξερα αν έτσι το εννοούσες ή κάπως αλλιώς. Οπότε έκανα ότι πιο απλό θα μπορουσε να κάνει ένας άνθρωπος, να ρωτήσω. Κι εγώ υποθέτω ότι έγινε άθελα της αλλά δεν ήμουν εκεί να ξέρω τι και πως. Ίσως να μην ήταν τόσο ενοχλητικό, ίσως όντως να μην ήταν ωραίο. Αλλά το πόσο (και από τι πράξεις) ενοχλείται* κάποιος, δεν έχει σημασία να το μαντεύω εγώ. Αυτά είναι υποκειμενικές αντοχές του καθενός και προσωπικά αποφεύγω να χαρακτηρίζω τέτοια φαινόμενα, για αυτό ακριβώς τον λόγο. Γιατί για άλλους είναι αποκρουστικό, ενώ για άλλους όχι τόσο. *ενόχλητικό όχι σαν παρθενοπιπίτσα ή κάτι τέτοιο. Ενοχλητικό όπως λέμε απωθητικό, ντροπιαστικό, κτλ.
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αρχίζω να πιστεύω πως δεν κατάλαβες ακριβώς για ποιό λόγο σου πρότεινε η φίλη σου να βρεθείτε μετά από τόσο καιρό. Ασε ρε δεν τα καναμε στα νιατα μας θα τα κανουμε τωρα στα γεραματα? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αρχίζω να πιστεύω πως δεν κατάλαβες ακριβώς για ποιό λόγο σου πρότεινε η φίλη σου να βρεθείτε μετά από τόσο καιρό. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΙΩΣΑ
anwnymh29 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Καταρχήν δεν κόλλησα, απλά μου δώθηκε η εντύπωση ότι σε παράτησαν για να το κάνουν στην τουαλέτα. Από τα γραφόμενα σου, αυτό αρχικά κατάλαβα αλλα δεν ήξερα αν έτσι το εννοούσες ή κάπως αλλιώς. Οπότε έκανα ότι πιο απλό θα μπορουσε να κάνει ένας άνθρωπος, να ρωτήσω. Κι εγώ υποθέτω ότι έγινε άθελα της αλλά δεν ήμουν εκεί να ξέρω τι και πως. Ίσως να μην ήταν τόσο ενοχλητικό, ίσως όντως να μην ήταν ωραίο. Αλλά το πόσο (και από τι πράξεις) ενοχλείται* κάποιος, δεν έχει σημασία να το μαντεύω εγώ. Αυτά είναι υποκειμενικές αντοχές του καθενός και προσωπικά αποφεύγω να χαρακτηρίζω τέτοια φαινόμενα, για αυτό ακριβώς τον λόγο. Γιατί για άλλους είναι αποκρουστικό, ενώ για άλλους όχι τόσο. *ενόχλητικό όχι σαν παρθενοπιπίτσα ή κάτι τέτοιο. Ενοχλητικό όπως λέμε απωθητικό, ντροπιαστικό, κτλ. Ειχα να την δω 13 χρονια ακριβως..με ενημερωσε οτι ηρθε με τον δικο της,μαλιστα με ρωτησε κιολας αν ειχα προβλημα που θα ερχοταν μαζι μας,φυσικα δεν ειχα κανενα προβλημα..ε φανταζομουν οτι θα λεγαμε τα δικα μας,θα γνωριζα και τον συντροφο της..δεν περιμενα να την δω καβαλα στο αλογο. Ημασταν και σε εστιατοριο βρε συμφορουμιτη..ενιωσα ασχημα γιατι δεν μιλαω για τρυφεροτητες,,μιλαμε καβαλημα!Θα το ξαναπω δεν θεωρω οτι εκανε επιδειξη σε εμενα..απλα οι ανθρωποι αλλαζουν και ο καθενας φερεται διαφορετικα εκει εξω. Εγω τα ματια μου δεν θα τα βγαλω μπροστα σε κοινο..Αν εχεις τοσες @#υλες κατσε σπιτακι σου..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ειχα να την δω 13 χρονια ακριβως.. Σαν χθες δηλαδή :P
volos27 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 anwnymh θες να ερθεις για καφε σπιτι μου ?θα ειναι κ μια φιλη,ετσι χαλαρα θα κατσουμε,απλα επειδη δεν μπορω τις καρεκλες θα τον πιουμε στην κρεβατοκαμαρα,απο την αριστερη πλευραγιατι απο την δεξια εχω μια γεννητρια 1
Highlander Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ασε ρε δεν τα καναμε στα νιατα μας θα τα κανουμε τωρα στα γεραματα? Επιμένεις όμως. Εγώ συμφωνώ με τον defacer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα