Pokemon640 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ε κοίταξε να δεις... Αν έχεις βαρεθεί να αυνανίζεσαι σε σημείο που έχει αρχίσει να καταντάει αηδία όπως εγώ και δεν βγαίνεις έξω από το σπίτι, καλό είναι να κρατάς το φανάρι αλλά όταν η κατάσταση γίνεται πολύ πικάντικη (κάν'τους πρώτα μια επισήμανση) σήκω και φύγε. Απεχθάνομαι τα threesome και σκέψου ότι μου έχει γίνει πρόταση κιόλας. Βρε NinjaMan, χάνεις τέτοιες ευκαιρίες ; είναι τρελό προσόν για το βιογραφικό σου !
jennyV Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 σε ποιον αρέσει;Εκτος δηλαδή αν σου αρέσει να παίρνεις μάτι... Λοιπόν είχα μια παιδική φίλη που ήταν πολύ συντηρητική. Γύρω στα 21 ερωτευτηκε σφόδρα κάποιον, την ερωτευτηκε κι αυτός κι άρχισαν να βγαίνουν. Επειδη όμως αυτή είχε διάφορα κολλήματα, τύπου να μη μας δουν γνωστοί, να μη μείνουμε μόνοι μας κτλ έφερνε κι εμένα σε κάθε, ΜΑ ΚΑΘΕ ραντεβού, για ξεκάφρωμα κι υποστήριξη. Οπότε εγώ πέρασα κοντά 5 μήνες να κρατάω το φαναρι, μέχρι να νιώσει αρκετά άνετα να μείνουν οι δυο τους.Κι έβγαιναν και 3-4 φορές την εβδομάδα...Οι πιο βαρετές κι άβολες ώρες της ζωής μου. Περιττό να πω ότι ο γκόμενός της με κοιτούσε με μισό μάτι, λες κι έφταιγα εγώ που με τραβολογούσε. Κάποια στιγμή άρχισα να ξεκόβω καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να τη δω μόνη της. Απο τότε μου έμεινε ένα αυχενικό, μιας κι είχε το συνηθειο να κάθεται απέναντι μου την ώρα που φιλιόντουσαν κι εγώ έστριβα 90 μοίρες το κεφάλι μου, για να μη γίνομαι μάρτυρας των περιτπύξεων, καθώς και μια απέχθεια προς τα δημοσίως εκδηλωτικά ζευγάρια. Το καλύτερο; Λίγα χρόνια μετά μου παραπονέθηκε πως μια φίλη της... τη βάζει να κράταει το φανάρι κι είναι τόσο εγωιστικο!!! 4
NinjaMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Βρε NinjaMan, χάνεις τέτοιες ευκαιρίες ; είναι τρελό προσόν για το βιογραφικό σου ! Φιλε αν το πιστευεις ακομα το μετανιωνω που δεν εκανα κατι αλλα το threesome πιστευω οτι ειναι μονο για extreme γυναικες που ειναι πολυ σιγουρες για τον εαυτο τους και οτι θα αντεξουν μια τετοια εμπειρια. Foursome και swinging (να ειμαστε και οι 2 ζευγαρια) αντιθετως θελω να κανω οπως και δηποτε αλλα και το πρωκτικο και ενδεχομενως λεσβιακο που μπορει να προκυψει απο την ολη φαση το φοβαμαι πολυ και φοβαμαι επισης να μην αλλοιωσει τον χαρακτηρα των γυναικων που θα συμμετεχουν αναντιστρεπτι ενω προηγουμενως ηταν normal, straight τυπακια. Δηλαδη για να καταλαβεις πως σκεφτομαι: αν πχ εγω με τον αντρα της αλλης βγουμε μια βολτα και γυρισουμε και βρουμε τις κοπελες να παιζουν μονες τους με δονητες αυτο θα με κανει να θυμωσω και να θεωρω οτι για αυτες απο μονοι μας δεν τους ειμαστε αρκετοι για να τις ικανοποιησουμε. Τι πιστευεις γιατρε, γινεται να αποκτησεις τετοιου ειδους εμπειριες χωρις αυτες να ειναι ζημιογονες για τις κορασιδες...;
astrosunnefo Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 @NinjaMan Νομίζω πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημά σου, αφού δεν είναι κάτι μονοδιάστατο. Είναι κάτι που επαφίεται στη σεξουαλικότητα της καθεμίας. Κάποιες αρέσκονται να πέφτουν στο κρεβάτι με μία άλλη γυναίκα - είτε τακτικά είτε περιστασιακά. Μπορεί να είναι για την ευχαρίστηση, για την εμπειρία, ή/και για την ευχαρίστηση και διέγερση που θα λάβει σκεπτόμενη τι επιδράσεις έχει όλο αυτό στον άνδρα που τις παρακολουθεί (και -συνεπώς- το τι έχει να γίνει στη συνέχεια). Πειραματιζόμενη μπορεί να ανακαλύψει ότι έλκεται το ίδιο κι απ' τις γυναίκες, μπορεί κι όχι. Μπορεί για ένα διάστημα να έχει αποκλειστικά πάρε-δώσε με γυναίκες για τον x,y λόγο, αλλά εν τέλει να ξαναγυρίσει στους άνδρες. Μπορεί κι όχι (τόσο στο να μη συμβεί καθόλου σαν σενάριο, όσο και να συνειδητοποιήσει ότι με τις γυναίκες τη βρίσκει καλύτερα και να μείνει εκεί). Κάποιες μπορεί να το επιθυμούν, αλλά να μη τολμούν λόγω ηθικών αναστολών, ντροπής κλπ Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ. Όπως κι αυτές που έχουν φαντασιώσεις με άλλες γυναίκες ή βλέπουν λεσβιακό πορνό ή ερεθίζονται στη θέα τού στήθους άλλης γυναίκας, δεν θα ήθελαν να πάνε με άλλη γυναίκα. Έτσι το βλέπω εγώ.
volos27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Φιλε αν το πιστευεις ακομα το μετανιωνω που δεν εκανα κατι αλλα το threesome πιστευω οτι ειναι μονο για extreme γυναικες που ειναι πολυ σιγουρες για τον εαυτο τους και οτι θα αντεξουν μια τετοια εμπειρια. Foursome και swinging (να ειμαστε και οι 2 ζευγαρια) αντιθετως θελω να κανω οπως και δηποτε αλλα και το πρωκτικο και ενδεχομενως λεσβιακο που μπορει να προκυψει απο την ολη φαση το φοβαμαι πολυ και φοβαμαι επισης να μην αλλοιωσει τον χαρακτηρα των γυναικων που θα συμμετεχουν αναντιστρεπτι ενω προηγουμενως ηταν normal, straight τυπακια. Δηλαδη για να καταλαβεις πως σκεφτομαι: αν πχ εγω με τον αντρα της αλλης βγουμε μια βολτα και γυρισουμε και βρουμε τις κοπελες να παιζουν μονες τους με δονητες αυτο θα με κανει να θυμωσω και να θεωρω οτι για αυτες απο μονοι μας δεν τους ειμαστε αρκετοι για να τις ικανοποιησουμε. Τι πιστευεις γιατρε, γινεται να αποκτησεις τετοιου ειδους εμπειριες χωρις αυτες να ειναι ζημιογονες για τις κορασιδες...; να τις κανετε το ιδιο για να ζηλεψουν
ADHD Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μα ειμαι σιγουρη οτι εγινε αθελα της..απλα ηταν too much δεν μιλαμε για τρυφεροτητες αλλα για καβαλημα. Δεν ειναι ωραιο τωρα τι να κανουμε..φικι-φικι εννοουσα το καβαλημα και τα συναφη,εσυ κολλησες για το αν εβγαλαν ρουχα ξερω'γω ή αν εγινε η πραξη. Ναι more info βασικα, πως εγινε τι ρουχα ειχαν βγει αν ειχαν βγει, τι φορουσε η φιλη σου αν εχει ωραιο σωμα κτλπ πες τα με λεπτομερειες ξερεις, οχι ετσι γενικα δε μας λεει κατι..
optimistic_83 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 σΛοιπόν είχα μια παιδική φίλη που ήταν πολύ συντηρητική. Γύρω στα 21 ερωτευτηκε σφόδρα κάποιον, την ερωτευτηκε κι αυτός κι άρχισαν να βγαίνουν. Επειδη όμως αυτή είχε διάφορα κολλήματα, τύπου να μη μας δουν γνωστοί, να μη μείνουμε μόνοι μας κτλ έφερνε κι εμένα σε κάθε, ΜΑ ΚΑΘΕ ραντεβού, για ξεκάφρωμα κι υποστήριξη. Οπότε εγώ πέρασα κοντά 5 μήνες να κρατάω το φαναρι, μέχρι να νιώσει αρκετά άνετα να μείνουν οι δυο τους.Κι έβγαιναν και 3-4 φορές την εβδομάδα... Αυτος ο κακομοιρης που ερωτευτηκε εβγαινε 5 μηνες με μια κοπελα χωρις να κανουν σεξ;Και το ανεχοταν; Μονο καποιος απελπισμενος θα ανεχοταν τετοια κατασταση..Που να μην τον ειχε ερωτευτει κιολας,θα σε κουβαλαγε μαζι για 2-3 χρονια
Pokemon640 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τι πιστευεις γιατρε, γινεται να αποκτησεις τετοιου ειδους εμπειριες χωρις αυτες να ειναι ζημιογονες για τις κορασιδες...; Εμένα δεν θα με ενοχλούσε γιατί ήταν με το ίδιο φίλο, αλλά περι ορέξεως. Όπως λέει και ένα παλιό : "μέχρι 5 είναι σχέση "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα