Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες έχω το παρακάτω κουλό. Έχω internet cyta. Μπουτάρει ο υπολογιστής, ανοίγω το chrome και την μόνη σελίδα που μπορώ να ανοίξω είναι facebook και www,google.com. To google φέρνει αποτελέσματα, αλλά μετά όποιο link και αν πατήσω δεν ανοίγει. 
Κάνω το pc restart και δουλεύει τέλεια. Μετά από 1-2 ώρες ξανακάνει τα ίδια και θέλει πάλι restart για να στρώσει. Κάτι μου βρομάει για DNS. Έχω δυναμική ip και DNS. 

Καμιά ιδέα τι να κοιτάξω;

Δημοσ.

εναλλακτικά δοκίμασε άλλη συσκευή (π.χ. smartphone) ή δοκίμασε με linux live απο τον υπολογιστή σου. 

Αν το προβλημα ειναι γενικό, κάνε μια επανεκκίνηση του router

Αν επιμένεις μπες στο router και βάλε καρφωτα τα dns της google

Δημοσ.

Δεν είμαι σπίτι για να δοκιμάσω αυτά που προτείνεται. Πάντως ξέχασα να αναφέρω ότι το κινητό από το wifi παίζει πάντα χωρίς πρόβλημα σε όλες τις σελίδες

Δημοσ.

Δοκίμασα να αλλάξω το DNS από το ρούτερ, αλλά μετά από 2-4 ώρες έκανε πάλι τα ίδια.

Στην εικόνα βλέπετε τις ρυθμίσεις πριν και μετά. Το άλλαξα σε 8,8,8,8 και 8,8,4,4

εικόνα
Επίσης παρατήρησα ότι όταν έχει φάει κόλλημα δεν μπορώ να μπω ούτε στην σελίδα του ρούτερ (192,168,1,1)

Μετά από restart μπαίνω κανονικά

Δημοσ.

Η περιγραφή σου μου θυμίζει αυτό που παθαίνω με το κλασικό πλέον fritzbox 7140 router.

Αν ζοριστεί το δίκτυο κατά τη διάρκεια του upload (torrents, σκανάρισμα δικτύου κτλ.) μπουκώνει το router και μπλοκάρει χωρίς να μπορώ να ανοίξω ούτε καν το interface του (για σελίδα στο internet δεν το συζητάω καν), οπότε χρειάζεται να το βγάλω από το ρεύμα (δεν έχει κουμπί on/off) και να το ξαναβάλω αμέσως.

Αυτό το παθαίνει μόνο μέσω σύνδεσης lan και όχι μέσω wi-fi το οποίο παραμένει ανεπηρέαστο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει να δω τι φταίει και ποια είναι η λύση του, αλλά μου φάνηκε παρόμοια περίπτωση και το ανέφερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...