Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Έχω συμπληρωσει δυο ετησιες αναβολες απο τον στρατο και τωρα μ ηρθε το χαρτί να παρουσιαστω παλι. Εχω οξεια μυοκαρδιτιδα το οποιο ειναι κατι μονιμο αλλα στο φρουραρχειο μου ειπαν πως θελουν προσφατες εξετασεις για να παρω το ι5. Το θεμα ειναι οτι τωρα πρεπει να παρουσιαστω και να δουν οι γιατροι στο 401 τι θα κάνουν αλλα δεν εξεταζουν με μαγνητικη τομογραφια που χρειάζεται γ να φανει το μυοκαρδιο. Η ερώτηση μου ειναι αν μπορει καποιος καρδιολογος δημοσιου νοσοκομειο να μου δωσει μια γνωματευση, συμφωνα με τς εξετασεις π εχω ηδη, απλα με πιο προσφατη ημερομηνια ωστε να το λαβουν υπ οψιν στο 401 και ν παρω την απαλλαγη μου χωρις κ αλλες ταλαιπωρίες

Νομίζω πως μπερδεύεις τα πράγματα χωρίς λόγο.

Το πρόβλημα που έχεις στην καρδιά διαπιστώνεται από κάποιο triplex καρδιάς; Ή από κάποια άλλη εξέταση, πηγαίνεις στο στρατιωτικό νοσοκομείο (με παραπεμπτικό από φρουραρχείο αν δοκιμάσεις αυτή την οδό ή σε στέλνουν μόνοι τους αν πας στρατόπεδο). Ο καρδιολόγος του νοσοκομείου θα σου ζητήσει το triplex και το ηχοκαρδιογράφημα και θα το δει, θα σου δώσουν οτι ΣΙ αναλογεί στην πάθησή σου και τέλος.

Εγώ που είχα θέματα τα οποία φαινόντουσαν από εξετάσεις δεν ζήτησαν καν γνωματεύσεις, ο ορθοπεδικός είδε την ακτινογραφία και ο καρδιολόγος το τριπλεξ, μόνο στο οφθαλμολογικό με εξέτασαν κανονικά και ζήτησαν προς το τέλος αν έχω γνωμάτευση γιατί η γιατρός ήταν ανέμπειρη και δεν μπορούσε να διαγνώσει κάτι.....

Οι εξετάσεις που θα κάνεις είναι καλό να είναι πρόσφατες, αν μιλάμε για μόνιμο πρόβλημα, και 1 έτος πριν να είναι δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα εκτός αν αναφέρεσαι για ψυχολογικά προβλήματα.

Μου ειπαν πως απλα ειναι παλια η γνωματευση που εχω επειδη ειναι του 2011. θα παρουσιαστω κανονικα και θα παω 401 αλλα φοβαμαι μετα απο 2 χρονια μη μ πουν να υπηρετησω ξερω γω

Λογικό και αναμενόμενο.

Γιατι ειμαι σταθερος αλλα το προβλημα υπαρχει και φοβαμαι για κανα ι4

Αν θες πες μου ακριβώς το πρόβλημα σε προσωπικό μήνυμα να κοιτάξω το ΦΕΚ που κρίνει τα ΣΙ. Όλοι οι γιατροί με βάση αυτό αποφασίζουν 99%.

Δημοσ.

Εχω παραθεσει ηδη ^ ^, τα σχετικα ΦΕΚ -τουλαχιστον τα τελευταια που γνωριζω

Κι εγραψα επισης οτι
Καρδιολογικα δεν ειναι παντοτε ολα τους απολυτως ξεκαθαρα, πλην των σοβαρων περιστατικων
Γιατι πραγματι, καποια 'παιζουν' στην εκτιμηση τους απο (i3)i4 εως i5, αναλογως σοβαροτητας :shifty:

Δημοσ.

Το έχεις στο χαλαρό το Ι5. Κανείς δεν σε κρατάει με το ζόρι, μήπως τυχόν γίνει καμιά στραβή και μετά τρέχουν να ρίξουν ευθύνες.

Δημοσ.

Καρδιολογικα δεν ειναι παντοτε ολα τους απολυτως ξεκαθαρα, πλην των σοβαρων περιστατικων

Γιατι πραγματι, καποια 'παιζουν' στην εκτιμηση τους απο (i3)i4 εως i5, αναλογως σοβαροτητας :shifty:

Το ξέρω γιατί εντάσσομαι και εγώ σε αυτή την περίπτωση με ένα πρόβλημα μετρίου προς σοβαρού βαθμού, ο γιατρός κοιτάει και λαμβάνει την χειρότερη περίπτωση.

Δημοσ.

Βασιλη, παντα ετσι ειναι το σωστο να γινεται γιατι με την καρδια δεν ειναι να παιζεις!

Απο κει περα υποψιν οτι, δεν θα στειλουν ευκολα τον (υποψηφιο) φανταρο να κανει
μαγνητικη τομογραφια, αν αυτη απαραιτητα χρειαζεται ο φιλος. Οποτε καλο θα ηταν
να εχει ετοιμη => για να ξεμπερδευει ακοπα, την "ιατροτροχαρτουρα" που ανεφερα..
:-)

Είναι εύκολο να λαδώσεις για Ι4; Για έναν φίλο μου ρωτάω.  :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:

Γιατι να λαδωσεις-πληρωσεις για κατι, οταν ειναι πανευκολο να βγεις i4Ψ? :-D

Δημοσ.

Δεν το εχεις χειριστει σωστα -και για την υγεια σου πρωτ' απ' ολα!- και γι' αυτο που θελεις να πετυχεις = i5.

H τελευταια σου εξεταση ηταν το...2011?

Τα είπες όλα. Οταν εγω του έγραφα δεν ειχα καταλάβει οτι αυριο παρουσιάζεται...

Δημοσ.

Δεν το εχεις χειριστει σωστα -και για την υγεια σου πρωτ' απ' ολα!- και γι' αυτο που θελεις να πετυχεις = i5.

H τελευταια σου εξεταση ηταν το...2011? Θα επρεπε να παρακολουθεις περισσοτερο το θεμα, τουλαχιστον

ανα 2ετια. Θα 'χες ετσι κι ολη την αναγκαια χαρτουρα ετοιμη, για να καθαρισεις & να τους λυσεις τα χερια :-)

Ι4 δεν θα σου δωσουν εαν δεν προβλεπεται 100% αυτο, εκτος και ησουν ηδη περιπου-πανω κατω*

εκει κι απλως(!) δεν ηθελαν να εμπλακουν μαζι σου πιο πριν -και να σε καταταξουν σε στρατοπεδο

:shifty:

*Καρδιολογικα δεν ειναι παντοτε ολα τους απολυτως ξεκαθαρα, πλην των σοβαρων περιστατικων

Δεν εκανα παλι εξεταση γιατι οι γιατροι μ μου ειχαν πει πως και να κανω παλι εξετάσεις θα λενε παλι πως ειμαι σταθερος. Εκτος κ αν θελαν τυπικά ενα πιο προσφατο χαρτι αλλα επι της ουσιας με εξεταζουν στο 401. Δεν ειναι το ιδιο?

Δημοσ.

Μου ειπαν πως απλα ειναι παλια η γνωματευση που εχω επειδη ειναι του 2011. θα παρουσιαστω κανονικα και θα παω 401 αλλα φοβαμαι μετα απο 2 χρονια μη μ πουν να υπηρετησω ξερω γω

φιλε εγω πηρα ι5 λογω παχυσαρκιας εγω ειχα παρει 2 χρονια κατευθειαν μετα πηγα μονο σε δικο τους γιατρο στο 401 και πηρα το ι5, δες το φεκ σου αν λεει οτι παιρνεις ι5 το παιρνεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην στο δωσουν σε αυτα πανε κατα γραμμα .

Δημοσ.

φιλε εγω πηρα ι5 λογω παχυσαρκιας εγω ειχα παρει 2 χρονια κατευθειαν μετα πηγα μονο σε δικο τους γιατρο στο 401 και πηρα το ι5, δες το φεκ σου αν λεει οτι παιρνεις ι5 το παιρνεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην στο δωσουν σε αυτα πανε κατα γραμμα .

Το ΦΕΚ αναφερει πως για την δικη μου παθηση βγαίνω ι5 αλλα δεν ξερω τι γινεται κιόλας με αυτούς

Εκτος κ αν τους πω οτι δεν θελω να υπηρετισω στα ισα

Δημοσ.

Δεν εκανα παλι εξεταση γιατι οι γιατροι μ μου ειχαν πει πως και να κανω παλι εξετάσεις θα λενε παλι πως ειμαι σταθερος. Εκτος κ αν θελαν τυπικά ενα πιο προσφατο χαρτι αλλα επι της ουσιας με εξεταζουν στο 401. Δεν ειναι το ιδιο?

Δεν μπορω να παριστανω τον..."γιατρο εξ αποστασεως", διχως να γνωριζω ειδικοτερα τι εχεις :-D

Σε γενικες γραμμες παντως, δεν θα σε ταλαιπωρησουν, για οσα δεν αλλαζουν και ειναι φανερα!

Το ΦΕΚ αναφερει πως για την δικη μου παθηση βγαίνω ι5 αλλα δεν ξερω τι γινεται κιόλας με αυτούς

Εκτος κ αν τους πω οτι δεν θελω να υπηρετισω στα ισα

Δεν υπαρχει λογος για Ταρζανιες απο μερους σου..! Αν προβλεπεται το i5

και η κατασταση δεν αλλαζει, η δεν επιδεχεται βελτιωσης, το εχεις παρει :-)

Δημοσ.

Δεν μπορω να παριστανω τον..."γιατρο εξ αποστασεως", διχως να γνωριζω ειδικοτερα τι εχεις :-D

Σε γενικες γραμμες παντως, δεν θα σε ταλαιπωρησουν, για οσα δεν αλλαζουν και ειναι φανερα!

Χαχαχ η παθηση που εχω ειναι οξεια λοιμωδης μυοκαρδιτιδα η οποια τωρα ειναι σε σταθερο επιπεδο εκτός κ αν ανεβασω σφυγμους γτ μετα νιωθω ενοχλησεις. Επισης ενοχλησεις νιωθω ακομα και αν αγχωθω, και δυστυχώς αγχώνομαι πολυ ευκολα..

Θεμα περαιτέρω βελτιωσεις δεν υπαρχει. Ειναι η κατασταση που ειμαι τωρα χαχα

Δημοσ.

Η παχυσαρκια, ειναι μια χμ λιγο "ιδιαιτερη" ιστορια :-(  Γιατι, σχεδον οι περισσοτεροι ανθρωποι,

(με διαφορετικους εστω τροπους, οχι απλως διαιτα) εαν χρειαστει μπορουν...να χασουν βαρος  :-) 

Οποτε, ενδεχομενως θα επρεπε I5 που δινονται γι' ειδικα αυτο το λογο,

να επανεξεταζονται, μεχρι την ηλικια της τελικης απαλλαγης (=45 ετη) :ph34r:

Χαχαχ η παθηση που εχω ειναι οξεια λοιμωδης μυοκαρδιτιδα η οποια τωρα ειναι σε σταθερο επιπεδο εκτός κ αν ανεβασω σφυγμους γτ μετα νιωθω ενοχλησεις. Επισης ενοχλησεις νιωθω ακομα και αν αγχωθω, και δυστυχώς αγχώνομαι πολυ ευκολα..

Θεμα περαιτέρω βελτιωσεις δεν υπαρχει. Ειναι η κατασταση που ειμαι τωρα χαχα

Οποτε φιλε μας, να σκεφτεσαι πως: δευτερη ζωη δεν εχεις

-ουτε δευτερη καρδια- και καλη καρδια, να μην αγχωνεσαι!!  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...