Muchacho Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Αν θυμαμαι καλα ειχε παει για εντελως αλλο λογο, δηλαδη ειχε μια ενοχληση στο στομαχι? (δε θυμαμαι κιολας γτ πανε 3 χρονια περιπου) Και με εξεταση στην εξεταση το βρηκαν. Χμμ,ενα παιδι απο κοινη παρεα οταν παρουσιαστηκε ειχε ενοχλησεις στο στομαχι.Στο 401 του βρηκαν ανευρισμα αορτης και τον βγαλαν κατευθειαν ι5.Μπας και ηταν ο ιδιος?
Mikeasdf Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Χμμ,ενα παιδι απο κοινη παρεα οταν παρουσιαστηκε ειχε ενοχλησεις στο στομαχι.Στο 401 του βρηκαν ανευρισμα αορτης και τον βγαλαν κατευθειαν ι5.Μπας και ηταν ο ιδιος? Δε ξερω..νομιζω Νικο τον λεγανε και ηταν απο καρδιτσα? η κατι τετοιο
Muchacho Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δε ξερω..νομιζω Νικο τον λεγανε και ηταν απο καρδιτσα? η κατι τετοιο Δεν θυμαμαι το μικρο,αλλα ηταν φοιτητης στο Ηρακλειο.
Mikeasdf Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δεν θυμαμαι το μικρο,αλλα ηταν φοιτητης στο Ηρακλειο. Κατατοπιστικοτατοι και οι 2 μας
kx_94 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιδες αυτη την στιγμή ειμαι 401 και μου κανουν εισαγωγη για να με εξετασουν. Κατι μου ειπαν πως μαλλον θα με βαλουν ι4 κ ας εχω παρει 2 χρονια αναβολες και ας λεει στο ΦΕΚ οτι η παθηση μου ειναι ι5. Τι γινεται ρε σεις? Τι μπορω να κανω για να μην με κρατήσουν?
SlickNick Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιδες αυτη την στιγμή ειμαι 401 και μου κανουν εισαγωγη για να με εξετασουν. Κατι μου ειπαν πως μαλλον θα με βαλουν ι4 κ ας εχω παρει 2 χρονια αναβολες και ας λεει στο ΦΕΚ οτι η παθηση μου ειναι ι5. Τι γινεται ρε σεις? Τι μπορω να κανω για να μην με κρατήσουν? Εφόσον σου δώσουν Ι4 και δεν τα λένε για να σε ψαρώσουν όλα αυτά: 1. Ανυποταξία, ακύρωση ανυποταξίας και ξανά την ίδια διαδικασία. Πρέπει να ισχύει ακόμη αυτό, αλλά θα πρέπει να το ψάξεις μόνος σου. 2. Επίσης ψάξε να δεις αν γίνεται να αλλάξεις τον λόγο απαλλαγής και να βγεις λόγω ψυχολογικών. Δίνουν πολύ πιο εύκολα τις απαλλαγές για ψυχολογικά. Και αυτό θα πρέπει να το ψάξεις. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι βρίσκονται στο site Όμηροι. Καλή επιτυχία και χαλάρωσε. Κανένας δεν πηγαίνει με το ζόρι!
kx_94 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εφόσον σου δώσουν Ι4 και δεν τα λένε για να σε ψαρώσουν όλα αυτά: 1. Ανυποταξία, ακύρωση ανυποταξίας και ξανά την ίδια διαδικασία. Πρέπει να ισχύει ακόμη αυτό, αλλά θα πρέπει να το ψάξεις μόνος σου. 2. Επίσης ψάξε να δεις αν γίνεται να αλλάξεις τον λόγο απαλλαγής και να βγεις λόγω ψυχολογικών. Δίνουν πολύ πιο εύκολα τις απαλλαγές για ψυχολογικά. Και αυτό θα πρέπει να το ψάξεις. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι βρίσκονται στο site Όμηροι. Καλή επιτυχία και χαλάρωσε. Κανένας δεν πηγαίνει με το ζόρι! Κατι ασχετο. Μολις εμαθα πως εδω στο 401 ειναι παπας απο την πολη μου και γνωστος με την οικογενεια μου. Αν του μιλησω τι μπορεί να κανει?
SlickNick Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Κατι ασχετο. Μολις εμαθα πως εδω στο 401 ειναι παπας απο την πολη μου και γνωστος με την οικογενεια μου. Αν του μιλησω τι μπορεί να κανει? Να ανάψει ένα κερί μήπως και φωτίσει ο θεός αυτούς που βαριούνται να προετοιμαστούν για καταστάσεις και μετά τρέχουν τελευταία στιγμή...
kx_94 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Να ανάψει ένα κερί μήπως και φωτίσει ο θεός αυτούς που βαριούνται να προετοιμαστούν για καταστάσεις και μετά τρέχουν τελευταία στιγμή...Χαχαχα αρα δεν εχει καμια βαρυτητα μεσα ώστε να μιλησει στον καρδιολογο π με κοιταξε ε?
SlickNick Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Χαχαχα αρα δεν εχει καμια βαρυτητα μεσα ώστε να μιλησει στον καρδιολογο π με κοιταξε ε? Πες μου ότι τρολάρεις γιατί έχω αρχίσει και χάνω την πίστη μου στην ανθρωπότητα...
kx_94 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Πες μου ότι τρολάρεις γιατί έχω αρχίσει και χάνω την πίστη μου στην ανθρωπότητα... Χαχαχα οτι μου λενε και εμενα αδερφέ..μαλλον τρολλαρουν εμενα εδω μεσα. Ελληνικος στρατος.... 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Οι γιατροί στο 401 δεν θα παίξουν τις ζωές τους (και τη δική σου) κορώνα-γράμματα για να σε βγάλουν Ι4 αν δεν είσαι για Ι4. Να τους μείνεις στα χέρια και να τρέχουν ατελείωτα μετά; Δεν έχουν κανένα λόγο να το κάνουν. Δεν θα σωθούν οι ταλανιζόμενες από καίριες ελλείψεις μονάδες του στρατού από ένα άοπλο Ι4... Εσύ, βέβαια, το έχεις δέσει κόμπο ότι πρέπει να πάρεις Ι5. Και σε αυτό η ευθύνη του στρατού είναι μεγάλη, γιατί μοιράζει τις αρχικές αναβολές σαν κουφέτα (όπως όλες τις αναβολές, για σπουδές ή ιατρικά/ψυχολογικά) και μόνο όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι ασχολούνται σοβαρά, για να πάρουν την τελική απόφαση. Σου λέει ο άλλος, "πώς μου έδωσαν τις δύο πρώτες"; Στο πόδι, είναι η απάντηση. Μόνο όταν κρίνεται οριστικά η στράτευση ασχολούνται ουσιαστικά. Επειδή ως υπαξιωματικός είχα συνοδεύσει αρκετές περιπτώσεις στα νοσοκομεία (Τρίπολη και Αθήνα), αν υπάρχει πρόβλημα, σε διώχνουν. Δεν ρισκάρει κανείς εκεί μέσα. Δύο παιδιά με καρδιακό πρόβλημα συνόδευσα στο 401 (στη μία περίπτωση το πρόβλημα το είχε εντοπίσει ο γιατρός στην κατάταξη, το παιδί ήταν από χωριό και πριν καταταγεί δεν είχε απομακρυνθεί πάνω από 10 χιλιόμετρα από το χωριό του, Ελλάδα τέλη 20ου αιώνα...), μείναμε Αθήνα δύο μέρες και τα συνόδευσα πίσω στις μονάδες τους με το Ι5. Οπότε, επαναλαμβάνω, αν είσαι για Ι5 θα το πάρεις, μην αγχώνεσαι. Άσε τον παπά, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Επίσης ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος μπορεί να δώσουν και κατ' εξαίρεση μετάθεση (στα κάπακια δλδ μετά το ΚΕΝ) κοντά στον τόπο κατοικίας λόγω υγείας...
mclein Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Παιδες αυτη την στιγμή ειμαι 401 και μου κανουν εισαγωγη για να με εξετασουν. Κατι μου ειπαν πως μαλλον θα με βαλουν ι4 κ ας εχω παρει 2 χρονια αναβολες και ας λεει στο ΦΕΚ οτι η παθηση μου ειναι ι5. Τι γινεται ρε σεις? Τι μπορω να κανω για να μην με κρατήσουν? κατι σου ειπαν....ποιοι ; ποιος ;
kx_94 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Επίσης ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος μπορεί να δώσουν και κατ' εξαίρεση μετάθεση (στα κάπακια δλδ μετά το ΚΕΝ) κοντά στον τόπο κατοικίας λόγω υγείας...Αυτο μου το ρωτησαν οταν εφτιαχνα τον φακελο μου στο κεντρο οτι αν υπηρετήσω αν θέλω να ειμαι κοντα στον τοπο μου αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυεικατι σου ειπαν....ποιοι ; ποιος ;Ο καρδιολογος μου έγραψε εισαγωγή στο 401 και θα μου κανει εξετάσεις και αν δει πως η καρδια μου λειτουργει κανονικα θα με καταταξει ι4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις