Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το εβαζα στις αγγελίες αλλά φοβαμαι δεν θα το δει κανείς. Θέλω κάποια μικρά και φθηνά είδη από τα Waitrose και δεν ξερω πως αλλιως θα μπορουσα να τα παραλαβω εδω. Ο εισαγωγεας στην Ελλάδα φερνει πολύ λίγα και πολύ σπάνια. Αν μπορεί κάποιος να μου τα πουλήσει μεσω eBay θα το εκτιμουσα. Θενξ.

Δημοσ.

Θελω να τα αγορασει καποιος και να μου τα πουλησει. Να αγορασω εγω δηλαδη μεσω καποιου αλλου. Θα τα πληρωσω και παραπανω για τον κοπο του.

Δημοσ.

Και το ebay που κολλάει;

Απ'ότι καταλαβαίνω δεν τον εμπιστεύεσαι αυτόν τον κάποιον..

Δύσκολα να βρεις κάποιον να κάνει τόσο κόπο, και να σε εμπιστευτεί πλήρως χωρίς εσύ να τον εμπιστεύεσαι.

Εκτός και αν η αμοιβή που θα δώσεις είναι καλή.
Δημοσ.

Σουπερ μαρκετ ειναι και φυσικα δεν στελνει εκτος UK. Το eBay κολλάει στο να ειναι ασφαλής η συναλλαγή και για τις δύο μεριές, δεν χρειάζεται να με εμπιστευτεί. Δεν ειναι αναγκη να εμπλακει καν το eBay αν προσφερθει καποιο γνωστο μελος που ψωνιζει ετσι κι αλλιως απο Waitrose.

Δημοσ.

Σουπερ μαρκετ ειναι και φυσικα δεν στελνει εκτος UK. Το eBay κολλάει στο να ειναι ασφαλής η συναλλαγή και για τις δύο μεριές, δεν χρειάζεται να με εμπιστευτεί. Δεν ειναι αναγκη να εμπλακει καν το eBay αν προσφερθει καποιο γνωστο μελος που ψωνιζει ετσι κι αλλιως απο Waitrose.

Θεωρητικά μιλώντας,καθώς δε μου πέφτει λόγος και ούτε σε ξέρω,

για τον άλλο το ebay δε θα του προσφέρει καμία ασφάλεια.

Θα πρέπει να σε εμπιστευτεί προπληρώνοντας τα πράγματα..Αλλιώς πως θα τα βάλει στο ebay χωρίς να τα έχει;

Και μπορεί μετά εσύ να αλλάξεις γνώμη και να του μείνουν.

Επίσης υπάρχουν αρκετοί τρόποι να την πατήσει ένας πωλητής στο ebay.

Δημοσ.

Χωρις να τα εχει θα τα βαλει και θα τα παρει οταν τα πληρωσω. Πως μπορει να την πατησει δηλαδη? Πες μου μερικους τροπους απο τους αρκετους.

Δημοσ.

Φανταστική λίστα αλλά ξέχασαν τη Western Union και τη Νιγηρία. Οπως και να μην  παίρνεις καραμελες απο αγνωστους.

Δημοσ.

το chargeback scam κ το delivery scam είναι πολύ διαδεδομένα...

Επίσης αν του άλλου του στείλεις κάτι και δεν του αρέσει μπορεί άνετα να το σπάσει σκίσει κτλ και να πάρει τα λεφτά του πίσω συν οτι θα

έχει καταστραφεί το αντικείμενο σου.

anyways τέρμα το off topic

Ελπίζω να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει αν και οι καλοί άνθρωποι έχουν λιγοστέψει στις μέρες μας.

Δημοσ.

Θα το εβαζα στις αγγελίες αλλά φοβαμαι δεν θα το δει κανείς. Θέλω κάποια μικρά και φθηνά είδη από τα Waitrose και δεν ξερω πως αλλιως θα μπορουσα να τα παραλαβω εδω. Ο εισαγωγεας στην Ελλάδα φερνει πολύ λίγα και πολύ σπάνια. Αν μπορεί κάποιος να μου τα πουλήσει μεσω eBay θα το εκτιμουσα. Θενξ.

Τί ακριβώς θες και τί κόστους;

Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν Αγγλία θα το έκανα πάντως...δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα, ειδικά με άτομα που μιλάς κάθε μέρα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν το ηξερα (και ηξερα και το waitrose) θα στα ειχα φέρει Ελλαδα πριν 2 βδομαδες απο Μάντσεστερ.

• Like 2
Δημοσ.

Δες λιγο και για καποια mail forwarding υπηρεσια. Αν καποιος φιλος χρησιμοποιει καποια στο UK μπορει να στη συστησει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...