idomeneas7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Θα το εβαζα στις αγγελίες αλλά φοβαμαι δεν θα το δει κανείς. Θέλω κάποια μικρά και φθηνά είδη από τα Waitrose και δεν ξερω πως αλλιως θα μπορουσα να τα παραλαβω εδω. Ο εισαγωγεας στην Ελλάδα φερνει πολύ λίγα και πολύ σπάνια. Αν μπορεί κάποιος να μου τα πουλήσει μεσω eBay θα το εκτιμουσα. Θενξ.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Θελω να τα αγορασει καποιος και να μου τα πουλησει. Να αγορασω εγω δηλαδη μεσω καποιου αλλου. Θα τα πληρωσω και παραπανω για τον κοπο του.
johnbond Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Και το ebay που κολλάει; Απ'ότι καταλαβαίνω δεν τον εμπιστεύεσαι αυτόν τον κάποιον.. Δύσκολα να βρεις κάποιον να κάνει τόσο κόπο, και να σε εμπιστευτεί πλήρως χωρίς εσύ να τον εμπιστεύεσαι. Εκτός και αν η αμοιβή που θα δώσεις είναι καλή.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σουπερ μαρκετ ειναι και φυσικα δεν στελνει εκτος UK. Το eBay κολλάει στο να ειναι ασφαλής η συναλλαγή και για τις δύο μεριές, δεν χρειάζεται να με εμπιστευτεί. Δεν ειναι αναγκη να εμπλακει καν το eBay αν προσφερθει καποιο γνωστο μελος που ψωνιζει ετσι κι αλλιως απο Waitrose.
johnbond Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Σουπερ μαρκετ ειναι και φυσικα δεν στελνει εκτος UK. Το eBay κολλάει στο να ειναι ασφαλής η συναλλαγή και για τις δύο μεριές, δεν χρειάζεται να με εμπιστευτεί. Δεν ειναι αναγκη να εμπλακει καν το eBay αν προσφερθει καποιο γνωστο μελος που ψωνιζει ετσι κι αλλιως απο Waitrose. Θεωρητικά μιλώντας,καθώς δε μου πέφτει λόγος και ούτε σε ξέρω, για τον άλλο το ebay δε θα του προσφέρει καμία ασφάλεια. Θα πρέπει να σε εμπιστευτεί προπληρώνοντας τα πράγματα..Αλλιώς πως θα τα βάλει στο ebay χωρίς να τα έχει; Και μπορεί μετά εσύ να αλλάξεις γνώμη και να του μείνουν. Επίσης υπάρχουν αρκετοί τρόποι να την πατήσει ένας πωλητής στο ebay.
idomeneas7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Χωρις να τα εχει θα τα βαλει και θα τα παρει οταν τα πληρωσω. Πως μπορει να την πατησει δηλαδη? Πες μου μερικους τροπους απο τους αρκετους.
johnbond Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Χωρις να τα εχει θα τα βαλει και θα τα παρει οταν τα πληρωσω. Πως μπορει να την πατησει δηλαδη? Πες μου μερικους τροπους απο τους αρκετους. http://www.smartpowerseller.com/9-worst-scams-by-fraudulent-buyers-on-ebay-and-how-to-avoid-them/
idomeneas7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Φανταστική λίστα αλλά ξέχασαν τη Western Union και τη Νιγηρία. Οπως και να μην παίρνεις καραμελες απο αγνωστους.
johnbond Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 το chargeback scam κ το delivery scam είναι πολύ διαδεδομένα... Επίσης αν του άλλου του στείλεις κάτι και δεν του αρέσει μπορεί άνετα να το σπάσει σκίσει κτλ και να πάρει τα λεφτά του πίσω συν οτι θα έχει καταστραφεί το αντικείμενο σου. anyways τέρμα το off topic Ελπίζω να βρεις κάποιον να σε βοηθήσει αν και οι καλοί άνθρωποι έχουν λιγοστέψει στις μέρες μας.
Apoll Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Θα το εβαζα στις αγγελίες αλλά φοβαμαι δεν θα το δει κανείς. Θέλω κάποια μικρά και φθηνά είδη από τα Waitrose και δεν ξερω πως αλλιως θα μπορουσα να τα παραλαβω εδω. Ο εισαγωγεας στην Ελλάδα φερνει πολύ λίγα και πολύ σπάνια. Αν μπορεί κάποιος να μου τα πουλήσει μεσω eBay θα το εκτιμουσα. Θενξ. Τί ακριβώς θες και τί κόστους;
zio10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εγώ αν ήμουν Αγγλία θα το έκανα πάντως...δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο θέμα, ειδικά με άτομα που μιλάς κάθε μέρα. 2
xpapias Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αν το ηξερα (και ηξερα και το waitrose) θα στα ειχα φέρει Ελλαδα πριν 2 βδομαδες απο Μάντσεστερ. 2
zaccki Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δες λιγο και για καποια mail forwarding υπηρεσια. Αν καποιος φιλος χρησιμοποιει καποια στο UK μπορει να στη συστησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις