idomeneas7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Θελω καμια 20αρια σοκολατοειδη που εχουν μια λιρα το σακουλακι. Επισης εχω ebay 10 χρονια με 100% θετικες. Mail forwarding δεν μπορω γιατι θα πρεπει να παρω τουλαχιστον 60 λιρες πραγματα και δεν εχω τοσο πολλα σε Paypal, ασε που δεν νομιζω καν να δεχεται Paypal το Waitrose. Επισης αναγνωριζω πως η σοκολατα ειναι δυσκολο προϊόν για αλλοίωση και αναλαμβάνω το ρίσκο. Και λιωμένα να μου έρθουν θα τα καταβροχθίσω έτσι κι αλλιώς.
Apoll Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Θελω καμια 20αρια σοκολατοειδη που εχουν μια λιρα το σακουλακι. Επισης εχω ebay 10 χρονια με 100% θετικες. Mail forwarding δεν μπορω γιατι θα πρεπει να παρω τουλαχιστον 60 λιρες πραγματα και δεν εχω τοσο πολλα σε Paypal, ασε που δεν νομιζω καν να δεχεται Paypal το Waitrose. Επισης αναγνωριζω πως η σοκολατα ειναι δυσκολο προϊόν για αλλοίωση και αναλαμβάνω το ρίσκο. Και λιωμένα να μου έρθουν θα τα καταβροχθίσω έτσι κι αλλιώς. Στείλε pm με τί ακριβώς θες. Οι σοκολάτες πλέον έχουν τόσα χημικά που δεν λιώνουν μόνο αν τις αφήσεις στον ήλιο. Δεν είναι όπως το 80-90.
redhotstef Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Θελω καμια 20αρια σοκολατοειδη που εχουν μια λιρα το σακουλακι. Επισης εχω ebay 10 χρονια με 100% θετικες. Mail forwarding δεν μπορω γιατι θα πρεπει να παρω τουλαχιστον 60 λιρες πραγματα και δεν εχω τοσο πολλα σε Paypal, ασε που δεν νομιζω καν να δεχεται Paypal το Waitrose. Επισης αναγνωριζω πως η σοκολατα ειναι δυσκολο προϊόν για αλλοίωση και αναλαμβάνω το ρίσκο. Και λιωμένα να μου έρθουν θα τα καταβροχθίσω έτσι κι αλλιώς. Δεν υπαρχουν πουθενα στην Αθηνα/Ελλαδα αυτες οι σοκολατες που θες?? Η απλως στο εξωτερικο ειναι πιο φθηνες;
idomeneas7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Τις φερνει ενας αλλα ειναι αναξιοπιστος. Δηλαδη φερνει μικρες ποσοτητες σε αραια διαστηματα και μονο χονδρικη. Οποτε πρεπει να τις παρω απο πελατη του, οταν φερει και οσες εχει. Φυσικα δεν μου κρατανε και ιδανικα τρωω ενα σακουλακι τη μερα. Η τιμη τους εδω ειναι πανω απο διπλασια αλλα και παλι φθηνοτερα μου βγαινει απο εδω αν υπολογισεις μεταφορικα απο Αγγλια. Δεν τις βρισκω ομως...και ο εισαγωγεας εδω θα ξαναφερει το φθινοπωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις