valekgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Γεια χαρά σε όλους, Θα βρίσκομαι Κόστα Ρίκα και Παναμά τέλος του Ιουλιου με αρχές Αυγούστου.. Εαν έχει επισκεφτεί καποιος τα μέρη αυτά, τα τελευταία χρόνια, θα ήθελα να μου δώσει πληροφορίες.. Τι αξίζει να επισκεφτώ, που να φάω, τι να προσέχω,,, και εννοείται τι μπορει να παίζει απο γυναίκες χαχαχα!
gkarabid Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν γνωρίζω φιλέ μου τίποτα αλλά σε ζηλεύω αφάνταστα. Μάλιστα σε πλάκες μεταξύ φίλων αναφέρουμε ότι αν χωρίσουμε ο πρώτος προορισμός θα είναι κοστα ρικα. Για γυναίκες που ρωτάς ένα είναι το μυστικό:Πάντα με προφύλαξη....
valekgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Αναμονή λοιπόν μηπως κάποιος insomniac έχει καμια πληροφορία...!
dollyyy19 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 στο world party,δεν δινουν σχεδον καμια πληροφορια για τον τοπο που επισκεπτονται.ψαξε στο travel guide αν εχουν παει κατα κει,και σχεδον θα τα εχεις δει ολα.
totem_lost Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Ο σεξοτουρισμός εν τω μεταξύ πρέπει να είναι από τα πιο σκατένια πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος.
totem_lost Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Τι εννοείς το να εκμεταλλεύεσαι πάμφτωχους λαούς για να κάνεις φθηνό σεξ με οποιαδήποτε ηλικία είναι οκ;
Rabican Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 δωσε βαση λιγο και στο θεμα του ιου Ζικα. ξερω οτι αφορα κατα βαση γυναικες και οχι αντρες, αλλα εδω που ειμαι οταν πηγαμε σε ενα γιατρο για τη γυναικα ο γιατρος με ρωταγε και μενα αν εχω παει σε περιοχες Νοτια του Μεξικο... just sayin!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα