Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους,

Σε λίγους μήνες κλείνω τα 18 και θα ξεκινήσω το συντομότερο τις διαδικασίες για το δίπλωμα.

Το θέμα είναι ότι έχω ένα τρομερό άγχος γιατί ποτέ δεν έχω πιάσει τιμόνι στην ζωή μου.(Ποτέ όμως)

Δηλαδή θα πάω χωρίς την παραμικρή γνώση. Πιστεύετε ότι αυτό θα είναι πρόβλημα;

Η σχολή μου παρέχει τις κατάλληλες γνώσεις ή μήπως θα πρέπει να κάνω και μερικά μαθήματα με τον Πατέρα μου για να πάω έτοιμος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όταν πήγα δεν είχα πιάσει τιμόνι. .

Δεν είναι πρόβλημα που δεν έχεις πιάσει τιμόνι. Στην αρχή που θα ξεκινήσετε οδήγηση θα σε βοηθάει ο δάσκαλος .

Επεξ/σία από Bayern
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους,

Σε λίγους μήνες κλείνω τα 18 και θα ξεκινήσω το συντομότερο τις διαδικασίες για το δίπλωμα.

Το θέμα είναι ότι έχω ένα τρομερό άγχος γιατί ποτέ δεν έχω πιάσει τιμόνι στην ζωή μου.(Ποτέ όμως)

Δηλαδή θα πάω χωρίς την παραμικρή γνώση. Πιστεύετε ότι αυτό θα είναι πρόβλημα;

Η σχολή μου παρέχει τις κατάλληλες γνώσεις ή μήπως θα πρέπει να κάνω και μερικά μαθήματα με τον Πατέρα μου για να πάω έτοιμος;

Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά της σχολής, να παρέχει γνώσεις και υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Όσο για τον πατέρα σου είναι ανάλογα την υπομονή που διαθέτει, αν δεν διαθέτει άστο καλύτερα.

Δημοσ.

Μην νομιζεις οτι οταν περσασεις θα εισαι ετοιμος να οδηγεις καλα...Στου κασιδιαρη το κεφαλι (των υπολοιπων οδηγων) μαθαινουμε ολοι .Το Ν ειναι ακρως απαραιτητο .

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Φυσικά και δεν περιμένω να γίνω Σουμαχερ με τον που βγω από την σχολή, το μόνο που ήθελα να μάθω είναι αν θα έχω θέμα γιατί που λέει ο λόγος ούτε ο συμπλέκτης δεν ξέρω που πέφτει :P Αλλά αφού με καθησυχάσατε δεν ανησυχώ πια.

• Like 1
Δημοσ.
JohnTehGreek, on 10 May 2016 - 2:16 PM, said:

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Φυσικά και δεν περιμένω να γίνω Σουμαχερ με τον που βγω από την σχολή, το μόνο που ήθελα να μάθω είναι αν θα έχω θέμα γιατί που λέει ο λόγος ούτε ο συμπλέκτης δεν ξέρω που πέφτει :P Αλλά αφού με καθησυχάσατε δεν ανησυχώ πια.

Οχι τετοιο θεμα δεν θα εχεις ...Η κορη μου εχει κανει 15 μαθηματα και προ ημερων την αφησα μονη της σε μια αλανα αλλα με στροφες στο ΟΑΚΑ (ιδανικος χωριος για τεστ) με το aygo να κανει βολτες και στο τελος με ρισκο ισως την αφησα και μας εφερε 3 χλμ αποσταση στο σπιτι .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...