Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβασε καμια αλλη και ποιο καινουργια εκδοση του λειτουργικου αν εχεις καποια παλαιοτερη..

και περνα την καινουργια...μηπως φταιει η εκδοση...

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και μια live διανομή Linux να δεις αν συνεχίζει τα προβλήματα για να αποκλείσουμε το λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

Τα windows ειναι σπασμενα, μου τα εχει δωσει φιλος που τα χρησιμοποιει και ο ιδιος στο δικο του pc με μηδενικα προβληματα απο τοτε που τα ειχε βαλει.

Δημοσ.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και μια live διανομή Linux να δεις αν συνεχίζει τα προβλήματα για να αποκλείσουμε το λειτουργικό.

Σωραίος!

• Like 1
Δημοσ.

La_MoRt

πως βρισκω τα Linux? εχεις να μου δωσεις καποιο Link?

χρειαζεται φορματ παλι το pc για να βαλω αυτα?

Κοιταξα για τα windows.old το αναφερει η Microsoft οτι συμβαινει αυτο και τα αφαιρεσα με επιτυχια.

Δημοσ.

Εκανα καθαρη εγκατασταση των windows, αν και οταν τελειωνει μου λενε τα windows οτι κρατανε τα παλια windows σε ενα φακελο με ονομα windows.old, αυτο δεν ξερω γιατι το κανει.

Δυστυχως δεν εχει καποιος φιλος τροφοδοτικο επιπλεον για να το δοκιμασω, οποτε φανταζομαι η αλλαγη ειναι μονοδρομος μελλοντικα στις επομενες ημερες, ομως εχει εγγυηση 2 χρονια, θα μπορουσα να ζητησω αλλαγη?

Αν για τον δισκο μου λεει 100% υγεια και δεν ισχυει δυστυχως δεν το γνωριζω, υπαρχει αλλο προγραμμα να δοκιμασω?

Για μητρικη σκεφτηκα κι εγω οταν το keyboard δεν δουλευε... Δεν ξερω ειλικρινα.

Επιπλεον σημερα το πρωι μου εβγαλε αυτο το μηνυμα στην οθονη κατω δεξια:

Activate Windows, go to PC settings to activate windows.

Πηγα στα settings ομως δεν με αφηνει να το Ξετσεκαρω.

Επειδή πρόσφατα έβαλα κι εγώ αυτό το συνδυασμό(μητρική/cpu), όσον αφορά το πληκτρολόγιο αν είναι usb, μπορεί να το είχες συνδέσει σε usb3 θύρα(είναι με μπλε χρώμα) στη μητρική και δεν είχες εγκαταστήσει τον οδηγό. 

Τώρα σχετικά με το τροφοδοτικό, είναι πιθανόν να έχει κάψει κάποιον πυκνωτή και να υπολειτουργεί. Αυτό που ανέφερες στο πρώτο σου post, ότι ο υπολογιστής λειτουργούσε αλλά δεν έδινε σήμα στην οθόνη είναι πολύ πιθανόν να είναι αποτέλεσμα της υπολειτουργίας του τροφοδοτικού. Εμένα το δικό μου έκανε κάτι τέτοια κατά καιρούς και έψαχνα κι εγώ τους δίσκους, τις μνήμες κλπ. Σιγά σιγά όμως χειροτέρευε. Όταν για παράδειγμα έβγαινε από το ρεύμα, μετά χρειαζόταν αρκετές προσπάθειες για να ανοίξει(δεν έδινε σήμα στην οθόνη, ενώ λειτουργούσαν ανεμιστήρες/δίσκοι). Ώσπου στο τέλος κάποια στιγμή δεν άνοιγε καθόλου, μόνο ρεύμα στα usb έδινε.

Αφού είναι στην εγγύηση πάντως μπορείς να το πας να το ελέγξουν.  

Δημοσ.

Dancer_69

Το keybord συνδεεται με εκεινο το στρογγυλο μοβ (οπως το λενε) οχι με usb.

Ακριβως αυτο εκανε και σε εμενα, εδειχναν να λειτουργουν ολα, ανεμιστηρες κανονικα, ομως χωρις σημα.

Δοκιμασα εκεινη την ημερα αρκετες φορες ομως στο ιδιο, μετα απο κανα 3ωρο ξανα δοκιμασα κι ανοιξαν κανονικα.

Λεω να το αφησω λιγο ακομη να χειροτερεψει (αν ειναι το τροφοδοτικο) ωστε να στειλω ολο το pc πανω να το τσεκαρουν,

γιατι φοβαμαι οτι αν το ανοιξουν 1-2 φορες και λειτουργησει κανονικα θα μου πουν οτι δεν βρηκαν προβλημα και θα σκασω και 15 ευρω (το λιγοτερο).

Δημοσ.

Εϊναι PS2 λοιπόν το πληκτρολόγιο. Αυτό μάλλόν θέμα του λειτουργικού ή κάποιας εφαρμογής θα ήταν. Το PS2 πληκτρολόγιο νομίζω αν αποσυνδεθεί δεν αναγνωρίζεται ξανά μέχρι να γίνει επανεκκίνηση.

Δοκίμασε να βγάλεις τον υπολογιστή από το ρεύμα τελείως(ακόμη και συσκευές που συνδέονται με τον υπολογιστή και ταυτόχρονα και σε άλλη πρίζα ρεύματος), άφησέ τον κανένα 5λεπτο και σύνδεσέ τον ξανά. Αν έχεις πρόβλημα στην εκκίνησή του, μάλλον είναι το τροφοδοτικό σου. 

Δημοσ.

Εϊναι PS2 λοιπόν το πληκτρολόγιο. Αυτό μάλλόν θέμα του λειτουργικού ή κάποιας εφαρμογής θα ήταν. Το PS2 πληκτρολόγιο νομίζω αν αποσυνδεθεί δεν αναγνωρίζεται ξανά μέχρι να γίνει επανεκκίνηση.

Αυτό ισχύει όταν εξαρχής με το άνοιγμα του υπολογιστή δεν έχεις συνδέσει το ps/2. Εαν είσαι στα win και το αποσυνδέσεις και στη συνέχεια το συνδέσεις ΄θα λειτουργεί κανονικά.

Δημοσ.

La_MoRt

πως βρισκω τα Linux? εχεις να μου δωσεις καποιο Link?

χρειαζεται φορματ παλι το pc για να βαλω αυτα?

Κοιταξα για τα windows.old το αναφερει η Microsoft οτι συμβαινει αυτο και τα αφαιρεσα με επιτυχια.

Η live έκδοση λειτουργικού δεν γίνεται εγκατάσταση, ξεκινάς τη διαδικασία όπως στο φορμάτ και φορτώνεις μια διανομή linux από τις επιλογές που έχει πριν την εγκατάσταση που λέει live. Αυτό σημαίνει πως θα φορτώσουν κανονικά χωρίς φορμάτ για όσο είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σου, αν ξανάκάνεις επανεκκίνηση τότε θα παίξει ότι έχει ο δίσκος σου. Στη κεντρική σελίδα των Ubuntu που είναι και εύκολα θα βρεις να κατεβάσεις.

Δημοσ.

Να προσθεσω κι εγω οτι εχω την ιδια καρτα γραφικων με εσενα, και εχει αρχισει να μου κανει artifacts στην οθονη, εμφανιζονται κατι γραμμες και εξαφανιζονται μονες τους, ακομα και σε στατικη εικονα. Συνηθως αυτη ειναι η αρχη και μετα  αρχιζει να πεταει μπλε οθονες. Εχε το κι αυτο στο νου σου ως πιθανο προβλημα που στα προκαλει

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας και απο μενα. Απο αυτα που διαβαζω θα ελεγα οτι κατι παιζει με το τροφοδοτικο, μαλλον ελλειπης τροφοδοσια.Απλα με προβληματιζει  που ο δισκος βγαζει συνεχεια chkdsk στην εκκινηση αλλα ισως να μην τροφοδοτηται σωστα και γι΄αυτο να το κανει..Απο την αλλη ειχα εναν δισκο που μου το εκανε αυτο ενω στο hdsentitel ηταν ok..Παντως αν ηταν θεμα μονο δισκου, δεν θα ειχε ποτε προβλημα στο να ανοιξει(μπιπ κτλ) απλα θα κολλαγε μετα στα γραμματα αναγνωρισης hardware η΄θα ξεκιναγε να μπουταρει και θα κολλαγε εκει η΄θα εβγαζε σφαλματα κτλ..Αρα πρεπει να ξεκινησεις απο το τροφοδοτικο και μετα καρτα γραφικων και τελος δισκο..Λεω εγω δηλαδη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...