Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, κοίταξα τις τελυταιές 16 σελίδες πριν ανοίξω καινούργιο θέμα, γενικά υπάρχουν αρκετές πληροφορίες απλά έχω μπερδευτεί λίγο :D

Αρχικά μέχρι πριν 6 μήνες έιχα το rival σε γενικές γραμμές με ψιλοβόλεψε αλλά ήταν πολύ μεγάλο για τα χέρια μου, μετά ψάχνοντας είχε ένας φίλος το sharkoon drakonia black το δοκίμασα αλλά δεν με βόλεψε καθόλου, ένας άλλος φίλος έχει το g502 το οποίο μου φάνηκε κάπως χαμηλό και στενό(σε μαγαζί είχα βρει και τα g302,g402 δεν μου κάνανε) ένας άλλος φίλος έχει deathader αυτό ταίριαζε σχεδόν ακριβώς στο χέρι μου αλλά το έχει κάνει 2 φορές rma και γενικά η κατασκευή δεν με έπεισε, τώρα έχω ένα g400 το οποίο έχει πολύ μεγάλη καμπύλη με περιέργη κλήση και έιναι αρκετά κουραστικό.

Γενικά περισότερο με moba και μερικά fps ασχολούμε από παιχνίδια δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις απλά θέλω να είναι ελαφρύ και σχετικά πλατύ, στόχος να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο για πολύωρη χρήση. Όριο στην τιμή πιστεύω μέχρι 70-80 είναι αρκετά(ότι ιδέα έχετε όμως την προτείνεται).

Τον τελυταίο καιρό βλέπω κάτι corsair m65 kai sabre, το Μ65 είναι laser το sabre βγαίνει και σε optical έχει κανείς γνώμη για αυτά και πως είναι στο χέρι; Είναι από αυτά που δεν έχω δοκιμάσει και τα σκέφτομαι.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, κοίταξα τις τελυταιές 16 σελίδες πριν ανοίξω καινούργιο θέμα, γενικά υπάρχουν αρκετές πληροφορίες απλά έχω μπερδευτεί λίγο :D

Αρχικά μέχρι πριν 6 μήνες έιχα το rival σε γενικές γραμμές με ψιλοβόλεψε αλλά ήταν πολύ μεγάλο για τα χέρια μου, μετά ψάχνοντας είχε ένας φίλος το sharkoon drakonia black το δοκίμασα αλλά δεν με βόλεψε καθόλου, ένας άλλος φίλος έχει το g502 το οποίο μου φάνηκε κάπως χαμηλό και στενό(σε μαγαζί είχα βρει και τα g302,g402 δεν μου κάνανε) ένας άλλος φίλος έχει deathader αυτό ταίριαζε σχεδόν ακριβώς στο χέρι μου αλλά το έχει κάνει 2 φορές rma και γενικά η κατασκευή δεν με έπεισε, τώρα έχω ένα g400 το οποίο έχει πολύ μεγάλη καμπύλη με περιέργη κλήση και έιναι αρκετά κουραστικό.

Γενικά περισότερο με moba και μερικά fps ασχολούμε από παιχνίδια δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις απλά θέλω να είναι ελαφρύ και σχετικά πλατύ, στόχος να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο για πολύωρη χρήση. Όριο στην τιμή πιστεύω μέχρι 70-80 είναι αρκετά(ότι ιδέα έχετε όμως την προτείνεται).

Τον τελυταίο καιρό βλέπω κάτι corsair m65 kai sabre, το Μ65 είναι laser το sabre βγαίνει και σε optical έχει κανείς γνώμη για αυτά και πως είναι στο χέρι; Είναι από αυτά που δεν έχω δοκιμάσει και τα σκέφτομαι.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αφου δεν σε βολεψε το rival τοτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις ιδιες διαστασεις ποντικι με το Deathadder δυστηχως.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8721861/Cougar-550M.html

Δεν ξέρω αν κάνει για moba, χαμηλό δεν είναι, ίσως είναι λίγο στενότερο από deathadder.

Στο θέμα της αξιοπιστίας δείχνει πολύ στιβαρό, 2 μέρες το έχω στα χέρια μου, ελπίζω να μη πεθάνει αύριο!

https://www.skroutz.gr/s/5808443/Roccat-Tyon.html?keyphrase=tyon

Ψηλό και πλατύ και με αρκετά κουμπιά (υποθέτω χρειάζονται σε moba?)

Από πλευράς αξιοπιστίας νομίζω είναι από τις κορυφαίες προτάσεις.

Δημοσ.

Πολύ σωστή η σκέψη με τις διαστάσεις του Fulgore αλλά, που κάθησα και ασχολήθηκα λίγο πιο σοβαρά σήμερα αυτό που είδα είναι ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η καμπυλότητα του ποντικιού και γενικότερα και το σχήμα που φαίνονται απο τις φωτογραφίες - βίντεο και τις δοκιμές που κάνεις συνεπώς αυτός ο τρόπος δεν είναι αξιόπιστος αλλά είναι χρήσιμος για να στοχοποιήσεις μια ομάδα από ποντίκια.

Whitefanged το cougar μπορώ να πω ότι με εξέπληξε και γενικά φαίνεται αρκετά καλή περίπτωση, για το rocat πιστέυω ότι δεν θα μπορέσω να συνηθήσω ότι όπου και να ακουμπίσω θα υπάρχουν κουμπία οπότε το αφίνω αυτό.

Για το rival, εκτός από ότι δεν με ικανοποίησε όσο θα ήθελα στον χρόνο πάνω που το είχα έλιωσαν οι γόμες που έχει δεξιά και αριστερά και κάθε φορά που το ακουμπούσα υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι κακό έπιασα τώρα, για καλή μου τύχη έγινε πιστωτικό το ποντίκι καθώς είχε μερικά θεματάκια ο sensor.

Από ότι κατάλαβα πάντως η υπόθεση είναι δοκιμάζεις ότι βρεις στα μαγαζιά και μετά αρχίζεις και αγοράζεις μέχρι να βρεις κάποιο να σου ταιριάξει :P

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...