Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πουλάω ένα αντικείμενο στη χρυσή ευκαιρία και σήμερα μου ήρθε ένα scam email το οποίο θεωρούσα ότι είχε σταματήσει να αναπαράγεται καθώς πλέον ο κόσμος έχει εξοικειωθεί και δεν τη πατάει. Πλέον λαμβάνω πολύ πιο έξυπνα από διάφορες αγγελίες που ανεβάζω. Αυτό που με ξεπερνάει είναι οτι πιστεύουν πως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θα την πατήσουν με το συγκεκριμένο μαιλ. :P Βέβαια για να συνεχίζουν σημαίνει οτι υπάρχουν ακόμα πολλά θύματα που την πατάνε με τόσο απλά scam mails. :(

Όνομα scammer: rita jenny

Email:

I would be glad to pay for the items you have as soon as possible due to my best interest in the item though i will not be available to come for an inspection due to  the nature of my work, I insisted on Paypal Transfer because it is fast and secure for payment i will need you to give me your full name and your Paypal Email  and the price of the items so i can transfer the funds Asap for it ,cos i believe this is based on trust, I have a Shipping company that will come and pick all the item after the payment has been made.so kindly get back to me with the details for the payment ...will be waiting for your soonest reply.

1.Your PayPal Full Name
2.Your Paypal E-mail address.
3. Total Cost of all item:
4. Item located address
5. Mobile phone number

Στο παρελθόν έχω πειραματιστεί και έχω απαντήσει(όχι με αληθινά στοιχεία) για να περάσει η ώρα. Αν έχετε καμιά ιδέα ρίξτε τη :)
Δημοσ.

Αν δεν έχεις τι να κάνεις, θα ήταν ωραία να τον τρολλάρεις.

Αυτό έλεγα γι αυτό θέλω καμιά ιδέα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...