Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημαντική αναβάθμιση σήμερα για το Google Translate στην πλατφόρμα του Android, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μεταφράζει το κείμενο που θέλει μέσα από όποια εφαρμογή χρησιμοποιεί και σε οποιαδήποτε από τις 103 υποστηριζόμενες γλώσσες.

Η λειτουργία ονομάζεται Tap to Translate και έχει στόχο να κάνει πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία μετάφρασης κειμένου, είτε αυτό περιλαμβάνεται σε μήνυμα που έχετε λάβει, είτε είναι μέρος για παράδειγμα μιας ιστοσελίδας. Μέχρι σήμερα, η επίπονη διαδικασία που θα έπρεπε να ακολουθήσει κάποιος περιλάμβανε να αντιγράψει το κείμενο στη μνήμη (copy), να ανοίξει την εφαρμογή του Google Translate και να κάνει επικόλληση το κείμενο (paste) προκειμένου να δει τη μετάφραση. Στη συνέχεια αν ήθελε να χρησιμοποιήσει τη μετάφραση σε κάποια εφαρμογή, θα έπρεπε να ακολουθήσει εκ νέου τη διαδικασία του copy-paste.

Πλέον με το Tap to Translate, μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή, εμφανίζεται το εικονίδιο της εφαρμογής του Google Translate, και αρκεί απλά μια αντιγραφή του κειμένου που σας ενδιαφέρει προκειμένου να μεταφραστεί απευθείας, να εμφανιστεί το τελικό αποτέλεσμα και με ένα πάτημα να περάσει στην ανοιχτή εφαρμογή.

Για την πραγματοποίηση της μετάφρασης, η εφαρμογή του Android υποστηρίζει εδώ και καιρό την Offline λειτουργία χωρίς να απαιτείται η σύνδεση με το Internet, φτάνει ο χρήστης να έχει προχωρήσει στο κατέβασμα της γλώσσας που τον ενδιαφέρει, με το μέγεθος να υπολογίζετι περίπου στα 25MB. Η offline λειτουργία αποτελεί μέρος της νέας έκδοσης της εφαρμογής για το iOS, κάτι που όμως δεν ισχύει για το Tap To Translate.

File.png Download: Google Translate
Link.png Site: Google

Δημοσ.

παιζει και of line?? λεγε τωρα, καλο. δεν το εχω χρειαστει ποτε αλλα για καποιους πρεπει να ειναι πολυ χρήσιμο

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω κατι ακυρο με το θεμα αλλα μιας και μιλαει για κινητα ηθελα να ρωτησω.Γιατι οι τιμες των μεταχειρισμενων ειναι στον θεο?Δλδ ενα s6 32 gb που ψαχνω κανει γυρω στα 380 και το δινουνε μεταχειρισμενο στα 340 και πανω.Και εαν πιο κατω με καποιο κουσουρη.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μαγκες πως δουλεύει παράδειγμα απο το broswer δεν την εχω την επιλογή μηπως πρέπει να το κανω κανενα uninstall?

Δημοσ.

Προς το συντάκτη του άρθρου, το μέγεθος των ελληνικών τουλάχιστον, που κατέβασα μόλις τώρα, είναι γύρω στα 245 mb και όχι 25.

• Like 1
Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω κατι ακυρο με το θεμα αλλα μιας και μιλαει για κινητα ηθελα να ρωτησω.Γιατι οι τιμες των μεταχειρισμενων ειναι στον θεο?Δλδ ενα s6 32 gb που ψαχνω κανει γυρω στα 380 και το δινουνε μεταχειρισμενο στα 340 και πανω.Και εαν πιο κατω με καποιο κουσουρη.

Προφανώς γιατι πουλάνε πολύ οπότε δεν έχουν λόγο να ρίξουν τις τιμές

Δημοσ.

Μάλλον μόνο εμένα μου φαίνεται useless.

Ελληνικά με αγγλικά δεν έχω θέμα. Αν χρειαστεί να κάνω μετάφραση από κάτι άλλο (σπάνια έως ποτέ) απλά έχω την εφαρμογή. Είναι άχρηστο για εμένα να τρέχει στο παρασκήνιο, ειδικά σε μικρής μνήμης συσκευές

Δημοσ.

Μάλλον μόνο εμένα μου φαίνεται useless.

Ελληνικά με αγγλικά δεν έχω θέμα. Αν χρειαστεί να κάνω μετάφραση από κάτι άλλο (σπάνια έως ποτέ) απλά έχω την εφαρμογή. Είναι άχρηστο για εμένα να τρέχει στο παρασκήνιο, ειδικά σε μικρής μνήμης συσκευές

Επειδή εσύ δεν έχεις θέμα με αγγλικά νομίζει ότι και όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...