Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είχα στο wallet του 3docean 29$ τα οποία τα έκανα withdraw στον λογαριασμό μου στο paypal. Έβαλα το mail και ολοκληρώθηκε. Το έχω κάνει από της 22 Απριλίου. Πότε θα μπουν? πρέπει να κάνω κάτι άλλο? 

Δημοσ.

Είσαι για μαστίγιο, ε. Εκτός από το ότι τα είχαμε ξαναπεί αναλυτικά, δεν διαβάζεις καν ενώ στο έχουν μπροστά στα μάτια σου:

α. Δεν κάνεις κάτι άλλο. Και αν πας στην καρτέλα σου "withdrawal", σου γράφει πότε έκανες αίτηση-πόσα-και πότε θα τα λάβεις = είπαμε τα στέλνουν στις 15 του επόμενου μήνα από αυτόν που έκανες την αίτηση/withdraw = 15 Mαϊου στην προκειμενη (16-17 όταν/αν πέφτει ΣΚ. Timezone δικό τους).

Αλλά:

β. Επίσης το λέει στην καρτέλα που συμπληρώνεις τα field αίτησης, πως το ελάχιστο για pp-withdraw είναι 50, πώς ολοκληρώθηκε withdraw για 29$ και πέτυχε κιόλας; Δεν το έκανα ποτέ, θα υποθέσω πως έλαβες το αυτοματοποιημένο επιβεβαιωτικό μέιλ της αίτησης που στέλνουν την ημέρα που την στέλνεις, παρά το ότι έβαλες μικρότερο ποσό κι οπότε λες "πέτυχε"... αλλά αφού υποτίθεται πως το ελάχιστο είναι 50, θα κρατούσα επιφύλαξη για το αν όντως στα στείλουν αύριο-μεθαύριο που θα πάνε να την πραγματοποιήσουν ή αν θα φας τελικά πόρτα λόγω αυτού...

Δημοσ.

Δεν λέει πότε θα τα λάβω! έπρεπε να ψάξω αρκετά μέσα για να το βρω.

Όταν έκανα το withdraw με paypal το min έλεγε 5$

Δημοσ.

Χαχα :P

Μπουφ είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να δω την εικόνα.

Θα σε πω όταν σχολάσω! 

Δεν άξιζε με τα 50$, μέχρι να τα μαζέψεις......

Μετακομίζω σιγά σιγά στο turbosquid

Δημοσ.

Οκ (fyi όμως, δεν έχω συνέχεια σύνδεση αυτές τις μέρες και παίζει να μην σε προλάβω και να το δω μεθαύριο).

Mέχρι πρότινος το 50άρικο ίσχυε για όλα τα αδελφομαρκετ του envato, αν όντως πλέον ισχύoυν τα 5 σ' εσάς, θα υποθέσω πως κάτι άλλαξε πρόσφατα "κατ' εξαίρεση" και δεν το πήρα πρέφα => apologies για το αρχικό scolding =p

(και τώρα που το σκέφτομαι, αν έγινε αυτή η αλλαγή σ' εσάς, παίζει να το έκαναν και στο audioJ... υπάρχει ο κοινός παρανομαστής, πως σε αυτά τα δύο οι πωλήσεις πάντα ήταν/είναι λίγες/μικρές σε σχέση με τα άλλα μάρκετς, οπότε φαντάζομαι αυτό έκρινε τα του κατώτερου όριου... αλλά τεράστια απόκλιση ρε γμτ...)

Αυτό που συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πάντως, είναι γιατί η καρτέλα του withdrawal να μην συνεχίζει να είναι κοινή και να μην σου δείχνει τα ίδια στοιχεία με αυτήν που πόσταρα, αν όντως θυμάσαι σωστά. Σύγκρινε τες -όταν- και μου λες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...