makisperama Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Καλησπερα παιδια Σκεφτομαστε μαζι με την γυναικα να παμε για δεκα μερες χανια φετος μιας και εχουμε να παμε 3 χρονια καπου διακοπες . Σε ποιο μερος στα χανια ειναι πιο οικονομικα σε οτι αφορα την διαμονη?? Με μια γρηγορη ματια που εριξα για αγ.μαρινα που ειχα μεινει πριν καποια χρονια ειδα οτι οι τιμες εχουν ανεβει παρα πολυ! Να προστεσω οτι θα ειναι μαζι και η κορη μου 3 χρονων!
idomeneas7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν θα σου πρότεινα Χανιά για τόσο μικρό παιδί. Ειναι μακριά για πλοίο και με αεροπλάνο δεν μπορείς εύκολα να κουβαλήσεις πράγματα. Επίσης είναι ακριβά και για να βρεις οικονομικά να μεινεις θα είναι τίποτα Καστέλλι που για να βρεθεις σε κεντρικά σημεία θες πανω απο μιση ωρα δρομο. Εκτος και αν βολευεσαι με πολύ απλά καταλύματα τύπου παλιό δωμάτιο. Εκει βρισκεις και με 40 ευρω σε σχετικα κεντρικο σημειο. Αλλιώς μετά για τίποτα Μινωα Παλας θα τα σκάσετε κανονικά. Και παλι ομως εγω δεν θα πηγαινα λογω μικρου παιδιου και ταλαιπωριας στη διαδρομη. 1
makisperama Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση για το μικρο δεν εχει τοσο θεμα εχει κανει και μεγαλυτερο ταξιδι σε ηλικια 3 μηνων στην σαμο!!!χαχαχα
idomeneas7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ενταξει, αν εχεις καμπινα φυσικα και γινεται απλα ειναι εξτρα κοστος γενικα. Δηλαδη 2 εισητηρια, ενα αυτοκινητου, μια καμπινα πηγαινε - ελα βγαινουν αρκετες νυχτες ακομα στο ξενοδοχειο. Στο λεω γιατι κι εμεις εχουμε καταγωγη απο Χανια και πηγαιναμε συνεχεια πριν τη μικρη. Λεγαμε και φετος αλλα προτιμησαμε να παμε καπου κοντα (4-5 ωρες) οδικως και τα 400 ευρω του καραβιου ή οσο θα εβγαινε να τα φαμε αλλου. Τα Χανια ειναι και ακριβη πολη, αν δεν ξερεις που να βγεις και να φας θα σε γδυσουν. 1
idomeneas7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Grecotel Κυλλήνη εχουμε κλεισει. Η Λευκαδα δεν μας αρεσει. 1
idomeneas7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δεν εχω παει αλλα μου εχουν πει καλα λογια για το ξενοδοχειο και στις φωτογραφιες φαινεται καλο οποτε θα δουμε.
idomeneas7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Η παραλια φαινεται καλη, τωρα για τα υπόλοιπα κλάιν...δεν θέλουμε κλαμπακια και τετοια ετσι κι αλλιως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα