Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρότι αποφάσεις τέτοιου είδους είναι καθαρά προσωπικές, αν είσαι 23 (δηλ σχετικά μικρός) είναι η πρώτη σου σχέση, δε σε ελκύει/ βαριέσαι και θέλεις κάτι άλλο(το οποίο έστω και στιγμίαια βρήκες και σε γοήτευσε), ε, μάντεψε... Το να μη πληγωθεί κανείς είναι δύσκολο εώς αδύνατο, και εκ των πραγμάτων σε τέτοιες περιπτώσεις πληγώνεται λιγότερο αυτός που επιλέγει να φύγει. Απλά μην κάνεις το λάθος να την αφήσεις να το καταλάβει απο τα συμφραζόμενα, μιλά της όσο πιο ειλικρινά γίνεται,όσο δύσκολο κι αν φαίνεται και... καλή τύχη!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βοηθήστε και εμένα

Θέλω και συμβουλή...λοιπόν έχω βγει δύο φορές με μια κοπέλα και περάσαμε καλά,το θέμα είναι ότι και τις δύο φορές τις το πρότεινα εγώ και τώρα να την πω και τρίτη...δεν θέλω να γίνω πιεστικος,και στην τελική άμα γούσταρε και αυτη κάτι θα με επερναι,σωστά ?ακόμα με έχει μπερδέψει δεν μπορώ να καταλάβω άμα με βλέπει ως φίλο,εδώ τι κάνω ?

Δημοσ.

Βοηθήστε και εμένα <br>

Θέλω και συμβουλή...λοιπόν έχω βγει δύο φορές με μια κοπέλα και περάσαμε καλά,το θέμα είναι ότι και τις δύο φορές τις το πρότεινα εγώ και τώρα να την πω και τρίτη...δεν θέλω να γίνω πιεστικος,και στην τελική άμα γούσταρε και αυτη κάτι θα με επερναι,σωστά ?ακόμα με έχει μπερδέψει δεν μπορώ να καταλάβω άμα με βλέπει ως φίλο,εδώ τι κάνω ?

Είναι παρά πολύ απλό, αλήθεια.

Κανονιζεις κι άλλο ραντεβού και στο τέλος πας να την φιλήσεις στο στόμα.

Άμα στρίψει το κεφάλι της να σε αποφύγει τότε σε βλέπει φιλικά.

• Like 3
Δημοσ.

Χαχαχαχα μετά όμως δεν θα γίνω ρεζίλι ?

Ούτε καν...ασε που μετά θα μείνω μαλακάς και δεν θα ξερω τι να κάνω

Δημοσ.

Το ρεζιλικι σε νοιάζει ή που θα έχεις πάρει σίγουρα μια 100% έγκυρη απάντηση καλέ;

• Like 2
Δημοσ.

Ακουστε το θεμα μου.. αν θελετε πειτε καμια σοβαρη γνωμη.. (και ας ειναι Παρασκευη δεν πειραζει)

Ειμαστε μαζι σχεδον 2 χρονια. Υπαρχει αγαπη, την αγαπαω (και στο μετρο που μπορω να ξερω με αγαπαει και αυτη και δεν εχω καποιο τετοιο παραπονο). Εχω αρχισει ομως να βαριεμαι απελπιστικα. Δεν ειναι οτι μου τελειωσε ακριβως.. ειναι οτι καθε φορα που ειναι να βρεθουμε προσπαθω να σκεφτω τι θα κανουμε. Αυτη την κατασταση προσπαθω να την αλλαξω.. αλλα ως ποτε να προσπαθω; Δηλαδη εμφανισιακα ειμαι ενταξει μαζι της, σαν συμπεριφορα απεναντι μου ειναι πολυ σωστη.. αλλα.. δε με εχει κερδισει εγκεφαλικα καθολου.. ακομα και στο ερωτικο κομματι.. προσπαθει πολυ να με προσεξει και αυτα.. αλλα νιωθω πως κανει πραγματα να με ευχαριστησει και νιωθω οτι δεν ειναι ο εαυτος της. Δε θελω να την πληγωσω. Αλλα αυτη τη στιγμη νιωθω μια μιζερια και τη μιζερια δεν την αντεχω. Επισης απο διαφορα που μου εχει πει καταλαβαινω οτι εχει μια ταση προς την θλιψη (ισως και τη στεναχωρια) και δε θα ηθελα να την στεναχωρηση η να ειμαι η αφορμη για καποια ασχημη εξελιξη. Θελω ομως να ζησω. Δε μπορω αλλο αυτη τη μονοτονια. Τι να κανω για ολο αυτο;

Να κάνεις μαζί της πράματα πέρα από ερωτικής φύσεως δηλαδή μη τη βλέπεις μόνο σα κοπέλα σου αλλά και σαν φίλη σου...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ζούμε στα 80ς σε ταινία του Δαλιανίδη; Τι αηδία είναι αυτή;

Βοηθήστε και εμένα

Αν σε γουστάρει θα στο δείξει, τέλος.

Μέχρι τότε, το ξεχνάς.

(εννοείται παραμένεις φιλικός)

Δημοσ.

Ζούμε στα 80ς σε ταινία του Δαλιανίδη; Τι αηδία είναι αυτή;

Βοηθήστε και εμένα

Αν σε γουστάρει θα στο δείξει, τέλος.

Μέχρι τότε, το ξεχνάς.

(εννοείται παραμένεις φιλικός)

Άμα βρεις την αίσθηση του χιούμορ τα ξαναλέμε :)
Δημοσ.

θεωρώ αυτό που λέει η nenya, πάρα πολύ σωστό. το έχω ζήσει αλλά και δει σε αλλους και είναι πολύ διακριτικό και πολιτισμένο. Όμως (πάντα υπάρχει και το όμως) υπάρχει περίπτωση να περάσατε καλά και παρασυρμένη από τη στιγμή να ανταποκριθεί στην κίνηση σου και εκεί που λες , ωραία είμαστε μαζί , την άλλη μέρα να το έχει μετανιώσει και να αλλάξει στάση. Το δεύτερο μου έχει συμβεί αρκετες φορές. 

Πίστεψε με , αν σε θέλει θα φανεί και φυσικά θα σου δώσει το ελευθερο για φιλί (γλώσσα του σώματος - βλέμματος). Αλλά αν πας στο ραντεβού και σκέφτεσαι συνέχεια αυτό , από την αρχή μέχρι το τέλος, δυστυχώς θα το χάσεις γιατί θα προσπαθήσεις να το προγραμματίσεις. το πάν είναι να το κάνεις ψιλοαυθόρμητα.

και σου λέω πως δεν υπάρχει ντροπή, γιατί πολύ απλά δεν κάνεις κάτι ντροπιαστικό. Θας πας να φιλήσεις μία γυναίκα που θες. Και ...   τις πραγματικές σου προθέσεις θα δείξεις       και με την απόλυτη ειλικρίνεια που λόγια δε μπορούν να μεταφράσουν.

• Like 1
Δημοσ.

θεωρώ αυτό που λέει η nenya, πάρα πολύ σωστό. το έχω ζήσει αλλά και δει σε αλλους και είναι πολύ διακριτικό και πολιτισμένο. Όμως (πάντα υπάρχει και το όμως) υπάρχει περίπτωση να περάσατε καλά και παρασυρμένη από τη στιγμή να ανταποκριθεί στην κίνηση σου και εκεί που λες , ωραία είμαστε μαζί , την άλλη μέρα να το έχει μετανιώσει και να αλλάξει στάση. Το δεύτερο μου έχει συμβεί αρκετες φορές.

Πίστεψε με , αν σε θέλει θα φανεί και φυσικά θα σου δώσει το ελευθερο για φιλί (γλώσσα του σώματος - βλέμματος). Αλλά αν πας στο ραντεβού και σκέφτεσαι συνέχεια αυτό , από την αρχή μέχρι το τέλος, δυστυχώς θα το χάσεις γιατί θα προσπαθήσεις να το προγραμματίσεις. το πάν είναι να το κάνεις ψιλοαυθόρμητα.

και σου λέω πως δεν υπάρχει ντροπή, γιατί πολύ απλά δεν κάνεις κάτι ντροπιαστικό. Θας πας να φιλήσεις μία γυναίκα που θες. Και ... τις πραγματικές σου προθέσεις θα δείξεις και με την απόλυτη ειλικρίνεια που λόγια δε μπορούν να μεταφράσουν.

Πλάκα κάνεις και εσύ ?άμα δεν νιώθει το ίδιο μετά έχει χαστούκι

Ακούγεται ωραίο όπως το λες αλλά άμα δεν είσαι 100% πώς και η άλλη νιώθει το ίδιο κάτι τέτοιο δεν το κάνεις

Δημοσ.

δε θα σου δώσει χαστούκι σε καμία των περιπτώσεων. χαστούκι θα σου δώσει αν πας να εκβιάσεις το φιλί. είναι πιθανότερο απλώς να τραβηχτεί ή να στρέψει το κεφάλι της αλλού. αλλά που ξέρεις, μπορεί να σε θέλει και να ανταποκριθεί. μην είσαι αρνητικός γιατί και αυτή μπορεί να σκέφτεται και για σένα το ίδιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλάκα κάνεις και εσύ ?άμα δεν νιώθει το ίδιο μετά έχει χαστούκι

Ακούγεται ωραίο όπως το λες αλλά άμα δεν είσαι 100% πώς και η άλλη νιώθει το ίδιο κάτι τέτοιο δεν το κάνεις

Κωστα αγορι μου μην κανεις τα ιδια λαθη που εκανα και εγω γιατι θα το μετανιωσεις μετα και θα προκαλεις μονο κακο στον εαυτο σου. Και εγω ειμαι μεγας φλωρος και καλο παιδι και θα παραμεινω ετσι για το υπολοιπο της ζωης μου. Το θεμα ειναι οτι οι γυναικες για να επιβιωσουν χρειαζονται μονο στιβαρα χερια, φαΐ-νερο και ανελεητο πηδημα. Ολα τα υπολοιπα ειναι σεναρια ταινιων και επιστημονικης φαντασιας, εξαλλου για αυτο τον λογο οταν βρουν καποιον τακτικο ερωτικο συντροφο μπορουν να αντεξουν πολλες ωρες συνεχομενης σεξουαλικης διεγερσης ακουραστα σε σχεση με τον αντρα. Οι γυναικες παιρνουν ενεργεια ενω οι αντρες δινουν... Γι'αυτο φιλε μου αν δεν δοκιμασεις να δωσεις φιλια θα καταληξεις με καταθλιψη, παιζοντας games μπροστα απο μια οθονη ολη μερα ενω αυτες θα αμφισβητουν τον ανδρισμο σου. Ενω ξερουμε πολυ καλα και εγω και εσυ οτι πολυ απλα ειμαστε ευαισθητες ψυχες που το ιδανικο για εμας θα ηταν στο τελος του ραντεβου να κανει κινηση η κοπελα για να μας φιλησει!

Φορα την μασκα του τιμωρου και παλεψε για ολα τα αθωα θυματα που πεθαναν κατα τη διαρκεια συμπλοκης τους στην λεγομενη ζωνη του Διαβολου, γνωστη και ως friendzone. Καν'το για να δικαιωσεις ολους αυτους που δεν ακουστηκαν ποτε και για αυτους που κατεληξαν παντρεμενοι σιγουρα οχι με τον ερωτα της ζωης τους, η επιλογη ειναι δικια σου στρατιωτη...!

Επεξ/σία από NinjaMan
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κωστα αγορι μου μην κανεις τα ιδια λαθη που εκανα και εγω γιατι θα το μετανιωσεις μετα και θα προκαλεις μονο κακο στον εαυτο σου. Και εγω ειμαι μεγας φλωρος και καλο παιδι και θα παραμεινω ετσι για το υπολοιπο της ζωης μου. Το θεμα ειναι οτι οι γυναικες για να επιβιωσουν χρειαζονται μονο στιβαρα χερια, φαΐ-νερο και ανελεητο πηδημα. Ολα τα υπολοιπα ειναι σεναρια ταινιων και επιστημονικης φαντασιας, εξαλλου για αυτο τον λογο οταν βρουν καποιον τακτικο ερωτικο συντροφο μπορουν να αντεξουν πολλες ωρες συνεχομενης σεξουαλικης διεγερσης ακουραστα σε σχεση με τον αντρα. Οι γυναικες παιρνουν ενεργεια ενω οι αντρες δινουν... Γι'αυτο φιλε μου αν δεν δοκιμασεις να δωσεις φιλια θα καταληξεις με καταθλιψη, παιζοντας games μπροστα απο μια οθονη ολη μερα ενω αυτες θα αμφισβητουν τον ανδρισμο σου. Ενω ξερουμε πολυ καλα και εγω και εσυ οτι πολυ απλα ειμαστε ευαισθητες ψυχες που το ιδανικο για εμας θα ηταν στο τελος του ραντεβου να κανει κινηση η κοπελα για να μας φιλησει!

Φορα την μασκα του τιμωρου και παλεψε για ολα τα αθωα θυματα που πεθαναν κατα τη διαρκεια συμπλοκης τους στην λεγομενη ζωνη του Διαβολου, γνωστη και ως friendzone. Καν'το για να δικαιωσεις ολους αυτους που δεν ακουστηκαν ποτε και κατεληξαν παντρεμενοι σιγουρα οχι με τον ερωτα της ζωης τους, η επιλογη ειναι δικια σου στρατιωτη...!

Με ψυχολογισες και εγώ σαν κ εσένα είμαι Επεξ/σία από kostas.mouts4
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...