Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί δυσκολεύεστε να κάνετε φίλους , γνωριμίες κλπ
ρε μπας κ είστε κλειστοί χαρακτήρες και περιμένετε να ανοιχτεί ο άλλος πρώτος? Δεν γίνεται οι δυνατότητες για γνωριμίες να τελειώνουν στις σχολικές φιλίες κλπ, είναι πολύ εύκολο να γνωρίσεις κόσμο , εκτός αν είσαι κλειστός και επιφυλακτικός. Δεν λέμε να ψάχνεις κολλητούς , αυτό ίσως βρεθεί ίσως να μη βρεθεί ποτέ , αλλα φίλους και γνωστούς για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα μπορείς να βρεις , ακόμα κ αν βγεις μια βόλτα στο ξεκάρφωτο 

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν λέμε να ψάχνεις κολλητούς , αυτό ίσως βρεθεί ίσως να μη βρεθεί ποτέ , αλλα φίλους και γνωστούς για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα μπορείς να βρεις , ακόμα κ αν βγεις μια βόλτα στο ξεκάρφωτο 

Εννοειται πως μπορεις , αλλα αυτο δεν αρεσει σε ολους γιατι δε τους γεμιζει. Δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ιδιοι.

Κι εγω στα 18 μου ειχα τοσες παρεες που καθε μερα ,ολη μερα , ημουν εξω. Πλεον στα 25 μου οχι μονο δε μιλαω σχεδον σε κανεναν απο αυτους , αλλα εχω κρατησει ελαχιστα ατομα στη ζωη μου που ξερω πως αξιζουν και που εχουμε μια πραγματικη κι ειλικρινης επικοινωνια και σχεση. Καταλαβα πως με το 99% των ατομων που εκανα παρεα δε ταιριαζα πραγματικα. Αν δεν ειχα κανεναν αυτην την στιγμη να ταιριαζω , θα προτιμουσα να ειμαι μονη παρα να συνεχιζω να κανω παρεα με αυτα τα ατομα απλα για να περναει η ωρα.

Νομιζω παιζει ρολο η ηλικια , πιο μικρος εισαι πιο φλου , δε καταλαβαινεις καποια πραγματα και θες απλα να περνας καλα, ενω μεγαλωνοντας αρχιζεις να εχεις αναγκη την αληθινη επικοινωνια με τον αλλον και τα κοινα ενδιαφεροντα τα οποια φυσικα δεν ειναι πια σε ποια καφετερεια θα παμε και σε ποιο club θα πιουμε το βραδυ ποτα μεχρι να γινουμε λιωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω παιζει ρολο η ηλικια , πιο μικρος εισαι πιο φλου , δε καταλαβαινεις καποια πραγματα και θες απλα να περνας καλα, ενω μεγαλωνοντας αρχιζεις να εχεις αναγκη την αληθινη επικοινωνια με τον αλλον και τα κοινα ενδιαφεροντα τα οποια φυσικα δεν ειναι πια σε ποια καφετερεια θα παμε και σε ποιο club θα πιουμε το βραδυ ποτα μεχρι να γινουμε λιωμα.

δεν νομίζω να παίζει ρόλο η ηλικία , εγώ έτσι είμαι και είμαι μεγαλύτερος απο εσένα , μάλλον στον άνθρωπο είναι 

οι λίγοι και καλοί είναι για τις σημαντικές στιγμές, το να πας για καφέ/μπάλα/ταινία whatever δεν προϋποθέτει κάτι τέτοιο 

Αλλα ακόμα κ αν θες λίγους και καλούς στη ζωή σου και μόνο αυτούς, πως θα τους βρεις αν δεν τους ψάξεις? (όχι εσύ γενικά), αν δεν είσαι εκει έξω να ζεις? μπροστά στο pc πάντως σίγουρα δεν θα τους βρεις , αυτό είναι το πρόβλημα πολλών νέων σήμερα που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις , κλείνονται μέσα και περιμένουν να έρθουν οι φίλοι κ οι γκόμενες εξ ουρανού..

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τωρα βαζεις δυσκολα στο θεμα αυτο ειμαι πολυ κλειστος εχω πολλες απαιτησεις οποτε δυσκολο να βρω αυτο που θελω.

Βασικα λιγες ειναι αυτες που ειχαν τις προδιαγραφες ειναι παντρεμενες απο μικρη ηλικια ή με βλεπουν φιλικα.

Να το ρε φίλε το λάθος που πιστευώ ότι κάνεις. Έχεις πολλές απαιτήσεις. Θέλει τρέλα ρε η πουτάνα η ζωή μέχρι να βρεις κάτι το ιδανικό. Ξες, εκάστοτε εγώ λίγο ψιλοκοροΐδευα αυτούς που δεν ασχολούνταν με τον έρωτα (δεν λέω με το αντίθετο φύλο γιατί δεν είμαστε όλοι έτσι και το σέβομαι) γιατί θεωρούσα ότι αν δεν μπεις στο παιχνίδι, δεν θα βρεις τίποτα γενικώς αν απλώς περιμένεις. Οπότε γιατί απλώς να μην πειραματιστείς και ο,τι γίνει;

Δημοσ.

Να το ρε φίλε το λάθος που πιστευώ ότι κάνεις. Έχεις πολλές απαιτήσεις. Θέλει τρέλα ρε η πουτάνα η ζωή μέχρι να βρεις κάτι το ιδανικό. Ξες, εκάστοτε εγώ λίγο ψιλοκοροΐδευα αυτούς που δεν ασχολούνταν με τον έρωτα (δεν λέω με το αντίθετο φύλο γιατί δεν είμαστε όλοι έτσι και το σέβομαι) γιατί θεωρούσα ότι αν δεν μπεις στο παιχνίδι, δεν θα βρεις τίποτα γενικώς αν απλώς περιμένεις. Οπότε γιατί απλώς να μην πειραματιστείς και ο,τι γίνει;

αυτό ακριβώς, δεν έχεις τίποτα να χάσεις , το πρόβλημα στις μέρες μας είναι πως σκεφτόμαστε υπερβολικά 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

αυτό ακριβώς, δεν έχεις τίποτα να χάσεις , το πρόβλημα στις μέρες μας είναι πως σκεφτόμαστε υπερβολικά 

Ακριβώς. Ένα αυτό και επίσης φοβόμαστε την αποτυχία για κάποιο λόγο με αποτέλεσμα να υποβαθμίζουμε την ζωή μας και προκύπτουν θέματα σαν τον άλλον που έχει κατάθλιψη στο άλλο θέμα.

• Moderators
Δημοσ.

οι λίγοι και καλοί είναι για τις σημαντικές στιγμές, το να πας για καφέ/μπάλα/ταινία whatever δεν προϋποθέτει κάτι τέτοιο 

Aυτο ακριβως.

Προφανως υπαρχουν 1, 2, 3, οσα τελος παντων ατομα για να σε στηριξουν κλπ, αλλα αν θελεις να σκοτωσεις το χρονο σου, να πας για εναν καφε σε φαση κοινωνικοποιησης, ε δε χρειαζεται να ειναι αδερφικος σου φιλος ο αλλος.

Φυσικα αυτο προυποθετει πως θελεις πραγματι να πας για εναν καφε/σινεμα κλπ. Επισης ειναι και ευκολο σχετικα να ενσωματωθεις σε μια νεα παρεα. Σε καθε παρεα, οσο κλειστη κλπ να ειναι, παντα θα υπαρχει ενας τυπος/κοπελα, που θα εχει τον ρολο του να "καλωσοριζει" και να μιλαει στα νεα μελη για να αισθανθουν ανετα. Παντα (πραγμα το οποιο ειναι εντυπωσιακα σταθερο σε ολα τα κοινωνικα γκρουπ που εχω γνωρισει, φαση repeated patern). Οποτε λιγο socially correct να εισαι ενσωματωνεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Με αυτά και αυτά(που δηλαδή ο κοινωνικός κύκλος εχει μικρύνει πολύ) δεν εχω και πολλές επαφές με το αντίθετο φύλλο.Νιώθω σαν να είμαι στην απομόνωση και ψάχνω να βρω μια λύση.

Αν θες να εχεις επαφες με κοπελες διοτι αυτο ειναι το θεμα σου υπαρχει μονο 1 λυση..Να βγαινεις εξω και να φλερταρεις..Αν εχεις και καποιο φιλαρακι μαζι σου ακομα καλυτερα..Η ευκολη λυση ειναι να περιμενεις μια ζωη απο τον κοινωνικο κυκλο και να στηριζεσαι σε αλλους,η δυσκολη λυση ειναι να αναλαβεις δραση και να εξαρτασαι μονο απο τον εαυτο σου..Διαλεγεις και παιρνεις :)

Δημοσ.

Έτσι με δυο φίλους και τον αδερφό μου είμαι κομπλε δεν χρειάζομαι κάτι περισσότερο.

Τωρα βαζεις δυσκολα στο θεμα αυτο ειμαι πολυ κλειστος εχω πολλες απαιτησεις οποτε δυσκολο να βρω αυτο που θελω.

Βασικα λιγες ειναι αυτες που ειχαν τις προδιαγραφες ειναι παντρεμενες απο μικρη ηλικια ή με βλεπουν φιλικα.

να κολλαμε απλα δεν μιλαω για εμφανιση , μιλαω να εχουμε κοινα ενδιαφεροντα, την ιδια αποψη για την ζωη κλπ κλπ.

φίλε άσε τις προδιαγραφές και βρες καμία να κάνεις ανάσταση.

δε σε βλέπω καλά με αυτά που γράφεις.

δηλαδή μόνο με το χέρι.... θα χαζέψεις.

πως μπορείς;

άκουσέ με, ξέρω.

Δημοσ.

φίλε άσε τις προδιαγραφές και βρες καμία να κάνεις ανάσταση.

δε σε βλέπω καλά με αυτά που γράφεις.

δηλαδή μόνο με το χέρι.... θα χαζέψεις.

πως μπορείς;

άκουσέ με, ξέρω.

αδερφε οποτε θελω να κανω ανασταση υπαρχει και το μεταξουργειο , προσωπικα εχω ξεχωρισει σεξ απο αγαπη δεν μπορω να κανω σχεση μονο για το σεξ θελω  κατι παραπανω.

Ξες, εκάστοτε εγώ λίγο ψιλοκοροΐδευα αυτούς που δεν ασχολούνταν με τον έρωτα (δεν λέω με το αντίθετο φύλο γιατί δεν είμαστε όλοι έτσι και το σέβομαι) γιατί θεωρούσα ότι αν δεν μπεις στο παιχνίδι, δεν θα βρεις τίποτα γενικώς αν απλώς περιμένεις. Οπότε γιατί απλώς να μην πειραματιστείς και ο,τι γίνει;

κοιτα ειναι θεμα οπτικης και εγω καποτε εκραζα τους@#$, αν βρω κατι που μου αρεσει θα το κυνηγησω απλα δυστηχως δεν βρισκεις ευκολα κατι καλο να κυνηγήσεις 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...