Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 αδερφε οποτε θελω να κανω ανασταση υπαρχει και το μεταξουργειο , προσωπικα εχω ξεχωρισει σεξ απο αγαπη δεν μπορω να κανω σχεση μονο για το σεξ θελω κατι παραπανω. κοιτα ειναι θεμα οπτικης και εγω καποτε εκραζα τους@#$, αν βρω κατι που μου αρεσει θα το κυνηγησω απλα δυστηχως δεν βρισκεις ευκολα κατι καλο να κυνηγήσεις Αυτό είναι άλλο θέμα.
the other one Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 φίλε άσε τις προδιαγραφές και βρες καμία να κάνεις ανάσταση. δε σε βλέπω καλά με αυτά που γράφεις. δηλαδή μόνο με το χέρι.... θα χαζέψεις. πως μπορείς; άκουσέ με, ξέρω. relevant username
The_Judas Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Σε αυτή την ηλικία θα αλλάξεις πολλούς φίλους. Παλιοί φίλοι από το Λύκειο θα βρούνε άλλους φίλους και θα απομακρυνθουν. Πολλές φορές βλέπεις ότι εκτός του κλειστού περιβάλλοντος του σχολείου (στην πραγματική ζωή), δεν θα έχεις και κάποια κοινά. Επίσης θα δεις και ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι. Αυτός που έφυγε επαρχία, μπορεί να κάνει καλή ζωή εκεί, να βρήκε γκομενάκι και να σας ξέχασε. Κάποια στιγμή μπορεί να σας θυμηθεί αλλά θα πρέπει να τον αγνοήσετε.
DDevil Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σε αυτή την ηλικία θα αλλάξεις πολλούς φίλους. Παλιοί φίλοι από το Λύκειο θα βρούνε άλλους φίλους και θα απομακρυνθουν. Πολλές φορές βλέπεις ότι εκτός του κλειστού περιβάλλοντος του σχολείου (στην πραγματική ζωή), δεν θα έχεις και κάποια κοινά. Επίσης θα δεις και ποιοι είναι πραγματικοί φίλοι. Αυτός που έφυγε επαρχία, μπορεί να κάνει καλή ζωή εκεί, να βρήκε γκομενάκι και να σας ξέχασε. Κάποια στιγμή μπορεί να σας θυμηθεί αλλά θα πρέπει να τον αγνοήσετε. E είναι οι γνωστοι συμφεροντολογοι αυτοι που περιγραφεις που θα εξαφανιστουν με το που δουν ότι έχουν να κερδισουν κάτι περισσοτερο (συμφωνα παντα με αυτους) εγω είμαι πολύ τυχερος που εχω έναν πολύ καλο φιλο και ταυτόχρονα είναι και συνάδελφος στη δουλεια ειμαστε στην ιδια δουλεια και γνωριζόμαστε 2 χρονια κοντα με τον τυπο εχουμε απιστευτη συνεργασια ποτε καλυπτει ο ενας τον αλλον ποτε βοηθαει ο ενας τον αλλον τις προαλλες έγινε κάτι με κάλυψε (όχι κατι τρομερο βεβαια) μια άλλη φορα έπαθε κατι αυτος στη βαρδια του μένω κοντα κατεβηκα να του φέρω κατι που χρειαζοταν τον καλυψα εγω. Αυτος και 3-4 ατομα ακομα είναι κάποιοι φιλοι που εχω επιλεξει προσεκτικά. Για αυτό και έχουμε διαρκεια και δεν έχουμε σπάσει. Eιμαι βεβαια και από εκεινους που δεν επιλεγω φιλους αναλογα με το ποσο τρέντυ ή μουρες είναι ... με ενδιαφερει να είναι σωστά άτομα , έντιμα να μην λενε ψέμματα να μην είναι σκατοψυχοι κτλπ κτλπ 1-2 φιλοι που εχω συμπεριλαμβανομενου και του από πανω γκρινιαζουν για γυναικες καμια φορα και δεν εχουν αυτοπεποιθηση αλλα αυτό δεν με ενοχλεί , και πιστευω ότι καποια στιγμη θα βρουν κατι καλο γιατι είναι πραγματικα και γαμω τα παιδια. Θα περάσει καλά κάποια μαζι τους (αν δεν είναι και αυτή τρελή βεβαια ή σκροφα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα