Peleus17 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γραψτε οτι random σας κατεβει. Τι εγινε σημερα, που, γιατι....Τι σας την εσπασε... Ξεκιναω: Πηγα αγορασα τα Nike Tavas 120 ευρω. Λεω δεν γ@μιεται, ας τα παρω. (Συν κατι αλλα συνολικης αξιας 200 ευρω) Ξυπναω σημερα και με παιρνουν απο την δουλεια και μου λενε κατσε ξεκουρασου, δεν εχει πολυ δουλεια (δουλευω σε εστιατοριο και πληρωνομαι καθε μερα). Λεω ωραια, θα μεινω χωρις λεφτα. Εκει που οδηγαω τρωω φλας για ταχυτητα...Ποσο μου την εσπασε Εκει που λεω πρεπει να κρατησω τα λεφτα, αγοραζω ενα αδιαβροχο μπουφαν. Τωρα κατουριεμαι και σε λιγο εχει εξοδο. (Ας το αφησουν για λιγο οι Mods να δουμε πως θα παει και αν δεεεν, ας το κλεισουν)
Vapir Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ξύπνησα το πρωί , έβαλα να farmάρει το botάκι , έβαλα να spamάρει το auto clicker στο dragonblaze, έφαγα πρωινό , πήγα τουαλέτα , πήγα γυμναστήριο , πήγα για καφέ , πήγα σε ένα σπίτι να αλλάξω κάτι φώτα που είχαν καεί, επέστρεψα άραξα είδα σειρά , έπαιξα με την γκόπ γκόπ , έφαγα βλέποντας το μισό penny dreadful ,έκανα μπάνιο καταλάθος με το σαμπουάν της σκύλας μου, μπήκα insomnia και η ώρα έχει πάει 10:46, τώρα το σκέφτομαι 2
Peleus17 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 ibtlΓιατι ετσι? Οποιος δεν θελει να συμετασχει, να μην μπαινει! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ο ήχος της βροχής και ο ήχος των τζιτζικιών κάνουν μασάζ στον εγκέφαλο;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις