Laurelien Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θελω να επιστρεψω Ελλαδα για καλοκαιρι και την τελευταια φορα ταξιδεψα με Turkish Airlines κι εμεινα πολυ ικανοποιημενη. Επισης, ειναι απ'τις πιο οικονομικες απο αυτες που εχω βρει.Οταν ταξιδεψα τελευταια φορα γνωρισα εναν νεαρο και μου ειπε οτι απο την εταιρια αυτη, του εκλεισαν δωρεαν ξενοδοχειο επειδη ειχε πολλες ωρες αναμονη στην Κων/πολη. Στην ιστοσελιδα της εταιριας λεει αυτο:A complimentary hotel accommodation (maximum 2 nights) will be provided to our valuable passengers when there are more than 10 hours (for economy cabin passengers) and 7 or more hours (for business cabin passengers) waiting during their international connecting flights due to Turkish Airlines’ schedule structure. However, if your destination can be reached by an alternative flight to your first flight and the waiting time is less, you cannot take advantage of the hotel service. This service is not applicable when there is a shorter connection available within the time frame mentioned above. Το θεμα ειναι οτι αυτες οι πτησεις που βρισκω εγω ειναι παντα οι ιδιες σχεδον καθε μερα. Μια πτηση -και η φτηνοτερη- με χρονο αναμονης 9,20 ωρες [ωρες πτησης 15:50-08:45(+1)] και η δευτερη την ιδια μερα 10:45-20:30 δηλαδη με λιγοτερες ωρες αναμονη. Βρηκα μια που ειναι πανω απο 10 ωρες αναμονη αλλα υπαρχει κι αλλη πτηση με λιγοτερες ωρες την ιδια μερα αρα συμφωνα με τον κανονισμο δεν μπορω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια.Λετε αν διαλεξω την πρωτη με 9,20 να μ'αφησουν να την χρησιμοποιησω κι ας ειναι 40' λιγοτερο απο αυτο που λεει ο κανονισμος; Το εχει κανει κανεις;
Rabican Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 εχει 2-3 πτησεις για αθηνα απο κωνσταντινουπολη την ημερα.. καμμια δε σου κανει;; απο που ερχεσαι; εγω που ερχομαι απο Βοστωνη εχει με το πολυ 2-3 ωρες αναμονη..
Laurelien Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 εχει 2-3 πτησεις για αθηνα απο κωνσταντινουπολη την ημερα.. καμμια δε σου κανει;; απο που ερχεσαι; εγω που ερχομαι απο Βοστωνη εχει με το πολυ 2-3 ωρες αναμονη.. Εδιμβουργο-Θεσσαλονικη με βολευει καλυτερα.
JohnTehGreek Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εγώ μια φορά δεν θα πέταγα με την συγκεκριμένη εταιρία αυτήν την στιγμή. Τους έχουν βάλει στο μάτι τους Τούρκους καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να επιλέξεις μια άλλη εταιρία (όχι Γαλλική επίσης).
Laurelien Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εγώ μια φορά δεν θα πέταγα με την συγκεκριμένη εταιρία αυτήν την στιγμή. Τους έχουν βάλει στο μάτι τους Τούρκους καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να επιλέξεις μια άλλη εταιρία (όχι Γαλλική επίσης). Χμμ δεν ξερω θα δω. Θα κοιταξω και British Airways αν ειναι.
Tsino Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Turkish airlines με layover στο Atatourk γενικά το αποφεύγω. Είναι πολύ busy το αεροδρόμιο και μια φορά παραλίγο να χάσω την πτήση λόγω καθυστέρησης. 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εγώ μια φορά δεν θα πέταγα με την συγκεκριμένη εταιρία αυτήν την στιγμή. Τους έχουν βάλει στο μάτι τους Τούρκους καλύτερα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και να επιλέξεις μια άλλη εταιρία (όχι Γαλλική επίσης). Sorry που ειμαι τοσο ωμος αλλα: Bullshit Mην μπαινετε στο τρυπακι να μετατρεψετε την wannabe τρομοκρατια μερικων ηλιθιων με αλλοπροσαλλες αποψεις για τον κοσμο, σε πετυχημενη τρομοκρατια. Οι πιθανοτητες να πεθανεις σε τρομοκρατικο ατυχημα ειναι εκπληκτικα μικρες. Και εαν καποιος φοβαται γι αυτες τις πιθανοτητες, τοτε τον συμβουλευω να αποφευγει οτιδηποτε σχετικο με αυτοκινητα καθως εκει εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανει, μια και ειναι το πιο επικινδυνο πραγμα που κανουμε στη ζωη μας καθημερινα, αλλα δεν ιδρωνει το αυτι μας. Επισης, να μην μασαει τσιχλες, επειδη και εκει οι πιθανοτητες να πνιγει ειναι αναλογες του τρομοκρατικου χτυπηματος. Και δεν ειρωνευομαι καθολου. Kαι επειδη πρεπει να "eat my own dog food" για να ειμαι πιο legit, απο τον Ιανουαριο εχει παρει τουλαχιστον 12 πτησεις Turkish Airlines σε/προς διαφορες χωρες, alive and kicking προφανως και δεν εχω σκοπο να σταματησω να απολαμβανω τις αριστες υπηρεσιες τους. Απο την αλλη, απο αυτοκινητο παραλιγο να πεθανω. Και ημουν σε πεζοδρομιο, πεζος. 11
testtesttest Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μιλάμε για μια από τις τοπ 10 εταιρίες στον κόσμο αυτή τη στιγμή και ο ελληναρας δεν θα την προτιμήσει επειδή "έχουν βάλει στο μάτι τους Τούρκους" Go figure 2
patriot21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Sorry που ειμαι τοσο ωμος αλλα: Bullshit Mην μπαινετε στο τρυπακι να μετατρεψετε την wannabe τρομοκρατια μερικων ηλιθιων με αλλοπροσαλλες αποψεις για τον κοσμο, σε πετυχημενη τρομοκρατια. Οι πιθανοτητες να πεθανεις σε τρομοκρατικο ατυχημα ειναι εκπληκτικα μικρες. Και εαν καποιος φοβαται γι αυτες τις πιθανοτητες, τοτε τον συμβουλευω να αποφευγει οτιδηποτε σχετικο με αυτοκινητα καθως εκει εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να πεθανει, μια και ειναι το πιο επικινδυνο πραγμα που κανουμε στη ζωη μας καθημερινα, αλλα δεν ιδρωνει το αυτι μας. Επισης, να μην μασαει τσιχλες, επειδη και εκει οι πιθανοτητες να πνιγει ειναι αναλογες του τρομοκρατικου χτυπηματος. Και δεν ειρωνευομαι καθολου. Kαι επειδη πρεπει να "eat my own dog food" για να ειμαι πιο legit, απο τον Ιανουαριο εχει παρει τουλαχιστον 12 πτησεις Turkish Airlines σε/προς διαφορες χωρες, alive and kicking προφανως και δεν εχω σκοπο να σταματησω να απολαμβανω τις αριστες υπηρεσιες τους. Απο την αλλη, απο αυτοκινητο παραλιγο να πεθανω. Και ημουν σε πεζοδρομιο, πεζος. Αυτοι οι 'μερικοι' ηλιθιοι εχουν φτιαξει ενα ολοκληρο κρατος,οποιος δε το βλεπει ειναι η τερμα κοιμησμενος η κατι αλλο. Ελπιζω να μην εισαι το δευτερο.. ΥΓ-Η turkish airlines σας ευχαριστει για τη διαφημιση και σας ανταμοιβει με ενα 3ημερο ταξιδι στην Ινσταμπουλ. Ταμαμ? 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Μην τον ακούτε, ειναι δάκτυλος. Μη σου πω τουρκοσπορος. Edit: Εν τω μεταξυ, "..τρομοκρατικο ατυχημα..". ...really captain Genious?!? Τσιπουρα was what it was. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2016 από Gi0 2
deesnider Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 3ημερο ταξιδι στην Ινσταμπουλ. Μη μας συγχύζεσαι και μας πάθεις τίποτα ...πατριώτη! Τώρα, όπου να 'ναι, κάνουμε το μεγάλο ντου, την παίρνουμε πίσω και τέρμα τα Istanbul και τα σχετικά... (back on-topic: Είναι πολύ σοβαρή αεροπορική εταιρεία η T.A. Την έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές και μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Είναι βέβαια ...Τουρκαλάδες(!) και, αν είχα λίγη τσίπα, θα έπρεπε να τους μποϊκοτάρω...)
Apoll Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εδιμβουργο-Θεσσαλονικη με βολευει καλυτερα. Κατέβα με τρένο Manchester. Έχει απευθείας πτήσεις η easy jet κάθε δύο μέρες αν δεν σε βολεύει η ΤΑ. Διαφορετικά αεροπλάνο για Heathrow και από εκεί Θεσσαλονίκη. Ή μέσω Schiphol (Ολλανδία). (το κάνω αυτό αν πετάω από Humberside)
Laurelien Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Κατέβα με τρένο Manchester. Έχει απευθείας πτήσεις η easy jet κάθε δύο μέρες αν δεν σε βολεύει η ΤΑ. Διαφορετικά αεροπλάνο για Heathrow και από εκεί Θεσσαλονίκη. Ή μέσω Schiphol (Ολλανδία). (το κάνω αυτό αν πετάω από Humberside) Καλυτερα θα κοιταξω απο Λονδινο. Με megabus μπορω να κλεισω λεωφορειο απο Σκωτια με κρεβατι για 35 λιρες.
TheAccountant Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Gio, ετσι χαζογελούσανε και οι Βελγοι για το ενδεχομενο τρομοκρατιας στην χώρα τους. Οταν η Τουρκία αποτελει στόχο επιθέσεων σε περιπου εβδομαδιαια βάση θα πρεπει να σαι λιγο αφελης να μην το λαβεις αυτό υποψιν σου. Μικρή η πιθανότητα... αλλα αρκετά υπαρκτή πλέον. In other news, ενας ακομα λογος για να αποφυγει κανεις Turkish, ειναι οτι δεν το χουνε και πολυ με τις προσγειώσεις. Αρχίζει να γίνεται trend απο των αριθμο των συμβάντων (περαν του Schipol οπου το φυτεψαν κανονικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα