garen Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Με πήραν τήλ πρίν λίγες μέρες απο ενα site (δέν ξέρω αν πρέπει να το ονομάσω η οχι αν μπορώ πείτε μου) ειναι απο αυτα τα site που βαζεις λεφτα και παίζεις χρηματισρήριο κάτι τετοιο.. και καλά αγωράζεις μετοχές πετρελαίου πχ και παρακολουθείς τους δείκτες κτλ κτλ κτλ., εγώ δέν ξέρω απο αυτα ντίπ.. μέ πήραν τήλ τελος πάντον και μ είπαν οτι ανοιγουν στην Ελλάδα site τώρα και ψαχνουν ''επενδυτές'' Με λίγα λόγια μου είπαν να βάλω μέσα κάποια χρήματα (300€) και για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να μάθω τι παίζει θα κάνουν αυτοι της κινήσεις που πρέπει να γίνουν η θα με συμβουλευουν στο τί πρέπει να κάνω κτλ κτλ θα με εκπεδέυσουν να δουλευω την πλατφόρμα τους με σκοπό να βγάζω χρήματα, καταλάβατε πάνω- κάτω τι ενωω. τι παίζει με αυτά τα site?ασχολείτε κάποιος? εχουμε καμια πληροφορία? παρακαλώ να απαντήσει κάποιος που να ξέρει οχι κάποιος που υποθέτει τι είναι σωστο και τί οχι!
idomeneas7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μ' αρέσει που θες και λινκ για να καταλάβεις ότι είναι μάπα. 2
garen Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 axaxa forex λεγετε..βασικά εχει διάφορα τετοια ολα βασιζωνται στην ιδια λογική..οποτε η κουβεντα μπορεί να ειναι ποιο γενική είσαι γραμμένος σε κάποιο παρόμοιο?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Η http://www.forex.com/ δεν ειναι απάτη, ειναι εταιρεία επενδύσεων
giwrgos555 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εαν ιες να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο απλά πρώτα δοκίμασε εναν τον εξομοιωτή χρηματιστηρίου του investopedia όπου θεωρητικά διαχειρίζεσαι 100.000 ψηφιακά δολλάρια και κανεις αγοραπωλησία μετοχών μαζί με άλλους περίπου 700.000 "επενδυτές" και οι επενδυτές επηρεάζονται απο τις όποιες ενέργειες των "επενδυτών".Στην συνέχει αν θες και δείς ότι τα πας καλά δοκίμα σε το με κανονικά χρήματα σε κάποια εταιρεία επενδύσεων όπως forex http://www.investopedia.com/simulator/
garen Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το θέμα μου είναι οτι εγώ ακόμα και στον προσομοιοτή δέν βγάζω άκρη είμαι παντελός άσχετος,,, αυτοί μου είπαν οτι θα με κατευθύνουν και θα με συμβουλεύουν δέν θα κάνω τίποτα μόνος μου ειδικά στην αρχή, και οτι αυτοι βγαίνουν κερδισμένοι οταν κερδίζω και εγώ.. οποτε τι λέτε αξίζει? 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Το θέμα μου είναι οτι εγώ ακόμα και στον προσομοιοτή δέν βγάζω άκρη είμαι παντελός άσχετος,,, αυτοί μου είπαν οτι θα με κατευθύνουν και θα με συμβουλεύουν δέν θα κάνω τίποτα μόνος μου ειδικά στην αρχή, και οτι αυτοι βγαίνουν κερδισμένοι οταν κερδίζω και εγώ.. οποτε τι λέτε αξίζει? Αυτοι σιγουρα βγαίνουν κερδισμένοι οταν κερδίζεις εσυ και σωστά σου ειπαν, αυτο που δεν σου είπαν ειναι οτι βγαίνουν κερδισμένοι και οταν χάνεις Αυτός ειναι κάνονας της αγοράς και δεν αφορά στην συγκεκριμένη εταιρεία, ετσι δουλεύουν ολες Αν έχεις χρήματα και θέλεις να ασχοληθείς με το χρηματιστήριο πήγαινε σε μια ελληνική χρηματιστηριακή γράψου και αγόρασε κάποιες μετοχές ετσι για να δεις τις αντοχές σου Απαιτείται χρονος και φιλοι που να ασχολούνται με το αντικείμενο ωστε να συζητας και να ανταλλάσσεις γνώμες και συμβουλές ΥΓ Μπορείς να αγοραζεις και εικονικά ετσι θα δεις τι κερδίζεις και τι χάνεις
idomeneas7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αυτοι που σε πηραν ηταν απο Λονδινο? Γιατι με πηρε κι εμενα σημερα μια κορασιδα να με ψησει για φορεξ αλλα πειναγα και δεν ειχα ορεξη να την δουλεψω σωστα οποτε της το εκλεισα γρηγορα.
garen Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ναί απο λονδίνο με πήραν.δέν ασχολήθηκα τελικά καθόλου, γενικά δέν νομίζω να ασχοληθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα