Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ψάξε για SWJ tumblrinas να δεις τι γίνεται.
pitogiro Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ψάξε για SWJ tumblrinas να δεις τι γίνεται. tumblr in a nutshell... bonus
volos27 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 εντωμεταξυ προερχομαστε ολοι απο τον ιδιο χιμπατζη 1
Laurelien Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 εντωμεταξυ προερχομαστε ολοι απο τον ιδιο χιμπατζη Αυτες ειναι θεωριες του Σατανα.
volos27 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ηταν δαιμονισμενος ο χιμπατζης,γιαυτο κ βγηκαμε ετσι
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ηταν δαιμονισμενος ο χιμπατζης,γιαυτο κ βγηκαμε ετσι Ο θεός δεν αφήνει να μπουν δαιμόνια ούτε στα ζώα.
george_gr1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Τωρα κατι μας ειπες. Ειναι σαν να βαζεις comments χαχαχαχαχαχαχαχα και να λες κοιταξτε ποσο δυνατα γελανε οι ηλιθιοι 2 η ωρα το βραδυ. Αστο σου λεω, εχει τυχει να το παιξω στο νετ θεουσος και αθεος ετσι για το σπασιμο. 1
thant Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Τώρα που το σκέφτομαι και εγω οταν κάνω την προσευχή μου μου έρχεται να χασμουριέμαι... Μήπως ειμαι ματιασμένος?
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να κρατήσεις την αναπνοή σου για κάνα δεκάλεπτο όπως λέει. Και για να μην πέσεις αναίσθητος μετά από λίγο, βάλε ταινία στο στόμα σου και τη μύτη σου για να μη μπει ο διάβολος όταν είσαι αναίσθητος. Το 'χω κάνει και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Άμα δεν πιάσει την πρώτη φορά, δοκίμασε 20 λεπτά. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Τωρα κατι μας ειπες. Ειναι σαν να βαζεις comments χαχαχαχαχαχαχαχα και να λες κοιταξτε ποσο δυνατα γελανε οι ηλιθιοι 2 η ωρα το βραδυ. Αστο σου λεω, εχει τυχει να το παιξω στο νετ θεουσος και αθεος ετσι για το σπασιμο. Μην κάνεις πράγματα χωρίς να ξέρεις τις συνέπειές τους, ο διάβολος παραμονεύει. Δοκίμασε να κρατήσεις την αναπνοή σου για κάνα δεκάλεπτο όπως λέει. Και για να μην πέσεις αναίσθητος μετά από λίγο, βάλε ταινία στο στόμα σου και τη μύτη σου για να μη μπει ο διάβολος όταν είσαι αναίσθητος. Το 'χω κάνει και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Άμα δεν πιάσει την πρώτη φορά, δοκίμασε 20 λεπτά. Δεν τα λες σωστά, το βιβλίο του γέροντα λέει οτι πριν κλείσεις το στόμα με ταινία θα ανάψεις θυμιατό και θα το ρίξεις μέσα στο στόμα σου, μετά το κλείνεις με ταινία και κάνεις προσευχή.
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Να το καταπιώ κιόλας για εξαγνισμό όλου του σώματος;
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Οχι, απλά το βάζεις μέσα στο στόμα και το κλείνεις μετά.
Laurelien Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Τώρα που το σκέφτομαι και εγω οταν κάνω την προσευχή μου μου έρχεται να χασμουριέμαι... Μήπως ειμαι ματιασμένος? Να σταματησεις να προσευχεσαι and come to the dark side. 1
livefreeordie Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ένα μικρό δείγμα της ηλιθιότητας των συμπατριωτών μας. Να μην αναφέρω το κλισέ "αυτοί ψηφίζουν". Απλά όποτε απορείτε γιατί είναι έτσι η Ελλάδα και γιατί δεν θα πάει μπροστά, σκεφτείτε ότι είναι επειδή υπάρχουν τέτοια αμόρφωτα και κλειστόμυαλα ζωντόβολα. Δεν ξέρει να διαβάζει την ημερομηνία λήξης Ο.Ο Χρυση Μουτζα το κολαζ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις