GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Με αφορμή το σπάσιμο της οθόνης του G3, αποφασισα να κάνω και γω μια Revolut για αγορές από site που δεν περνάει το PayPal ή όπου δεν έχουν δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal. Στο θέμα μου τώρα: θέλω να κάνω αγορά κάποιων πραγμάτων από το aliexpress (8 στον αριθμό), μια οθόνη για το κινητό, κάποιες κόλες και κάποια μικρά εργαλεία μαζί με θήκες και tempered για το κινητό. 1. Όλα αυτά θα αποσταλούν ως ένα πακέτο ή το κάθενα ξεχωριστά; 2. Υπάρχει περίπτωση ν πληρώσω τελωνείο; (Κόστος προϊόντων: 70€) 3. Θέλω να επιλέξω αποστολή με China air mail, θα έχω θέμα με tracking? 4. Να επικοινωνήσω με τον καθένα πωλητή να τον πω να μου το στείλει με tracking και τα λοιπά; 5. Επειδή είναι ξεχωριστοί οι πωλητές για κάθε προϊόν θα τα αποστείλουν λογικά σαν μικρά πακετάκια; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
spartak1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Από διαφορετικούς πωλητές θα λάβεις διαφορετικά πακέτα Αν σταλούν με απλό ταχυδρομείο (έστω και συστημενα) και είναι μικρά σε όγκο πιθανότατα δε θα έχεις θέμα. Τυπικά μέχρι 22 ευρω είναι η ατέλεια. Chine post air mail μπορεί να σημαίνει ότι θα έχεις tracking μπορεί και όχι. Αν θες tracking οπωσδηποτε επικοινωνησε με τον πωλητη και ξεκαθάρισε αν η αποστολή στην Ελλάδα έχει tracking ή όχι. Κάποια tracking number δουλευουν μόνο εντός Κίνας
turbat0s Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 1) Κάθε πωλητής θα σου κάνει διαφορετικό πακέτο. 2)Υπάρχει. Διάλεξε απλό ταχυδρομείο για να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα. 3)Πρέπει να το διευκρινήσεις με τον πωλητή. 4)Δεν είναι κακή ιδέα. 5)Ναι. Edit: Άργησα
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Οταν λες ατελεια μεχρι 22€?? Η οθονη κοστιζει 42€. Τι κανω σε αυτην την περιπτωση?
moutsa Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 To ali είναι όπως το ebay απλά δεν δέχεται πληρωμές με paypal. Διάβασε τις κριτικές του πωλητή και αποφάσισε αν θα τον εμπιστευτείς όπως και στο ebay. 1 Αν είναι από τον ίδιο λογικά θα τα στείλει σε ένα πακέτο. 2 Επέλεξε απλό ταχυδρομείο και θα είσαι οκ. 3 Αν είναι κάτι πολύ φτηνό μπορεί και να μην έχει. 4 Δεν χρειάζεται μόλις γίνει αποστολή θα στο δημοσιεύσει όπως στο ebay. 5 Ναι θα αποσταλούν ξεχωριστά.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Απλο ταχυδρομειο εννοειτε το free? China post registered air mail εχει ως free
moutsa Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Απλο ταχυδρομειο εννοειτε το free? China post registered air mail εχει ως free Ναι πάντα το free να επιλέγεις.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καποιοι πωλητες εχουν 1 με 2 ευρω το china air mail, αλλα εχουν free αυτο: seller option. Αλλοι παλι δεν εχουν αυτην την επιλογη και σε αναγκαζουν με 1-2€ πρωτη επιλογη το china air mail. Εδω τι κανω παιζει κανα ρολο τα 1-2 ευρω για το china registered air mail post?
moutsa Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καποιοι πωλητες εχουν 1 με 2 ευρω το china air mail, αλλα εχουν free αυτο: seller option. Αλλοι παλι δεν εχουν αυτην την επιλογη και σε αναγκαζουν με 1-2€ πρωτη επιλογη το china air mail. Εδω τι κανω παιζει κανα ρολο τα 1-2 ευρω για το china registered air mail post? Μην ψαρωνεις το δωρεάν να επιλέγεις αν είναι κάτι αξίας θα βάλουν μόνοι τους tracking. Μερικοί δεν έχουν δωρεάν μεταφορικά μπορεί να σου ζητάνε κάποιο ποσό και ας είναι απλό ταχυδρομείο.
spartak1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Καποιοι πωλητες εχουν 1 με 2 ευρω το china air mail, αλλα εχουν free αυτο: seller option. Αλλοι παλι δεν εχουν αυτην την επιλογη και σε αναγκαζουν με 1-2€ πρωτη επιλογη το china air mail. Εδω τι κανω παιζει κανα ρολο τα 1-2 ευρω για το china registered air mail post? Νομίζω ότι οταν σου ζητά επιπλέον 1-2 ευρω και δίνει και δωρεαν επιλογή τότε σημαίνει ότι στην περιπτωση που πληρώσεις θα έρθει συστημένο και θα έχεις Tracking ενώ στη δωρεάν επιλογή δε θα έχεις tracking και θα έρθει απλό.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Σας ευχαριστω ολους σας γις τις απαντησεις σας, δεν καταλαβα ομως αυτο: ατελεια 22€?
spartak1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Σας ευχαριστω ολους σας γις τις απαντησεις σας, δεν καταλαβα ομως αυτο: ατελεια 22€? Μεχρι 22 ευρω αγορα (μαζί με ταχυδρομικά) δεν πληρωνεις τελωνειο
GeorgeSmirlis Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δηλαδη θα πληρωσω για την οθονη? Να πω στον πωλητη να την στειλει ως gift και να γραψεια αξια 20€ λογω της χωρας μου? Ή δεν χρειαζεται καθολου αφου ειναι πολυ μικρο πακετο? Να το κανω καλου κακου?
moutsa Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δηλαδη θα πληρωσω για την οθονη? Να πω στον πωλητη να την στειλει ως gift και να γραψεια αξια 20€ λογω της χωρας μου? Ή δεν χρειαζεται καθολου αφου ειναι πολυ μικρο πακετο? Να το κανω καλου κακου? Είπαμε απλό ταχυδρομείο δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω ούτε gift ούτε τιμές. Ας μην υποτιμαμε αλλο την νοημοσύνη των τελωνειακών γνωρίζουν τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα