adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Τελευταια μου εχουν συμβει παρα πολλα σε ολα (υγεια οικονομικα δουλεια οικογενεια ,,,,,,) και οτι ωρα και να κοιμηθω αν ξυπνησω στις 5-6 μου ερχονται ολα τα προβληματα στο μυαλο και μπορει να με ξαναπαρει ο υπνος μετα απο 1-2 ωρες (αν με παρει) Υπαρχουν ορισμενα κολπα που εχω δοκιμασει οπως αυτο αλλα δεν πιανουν παντα http://www.neolaia.gr/2015/02/14/ena-kolpo-gia-na-kimithite-mesa-se-1-molis-lepto/
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Για αρχή, το να ακολουθείς κόλπα που δεν έχουν επικυρωθεί επιστημονικά δεν είναι και ο,τι καλύτερο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.Προσπάθησε πριν κοιμηθείς να κάνεις κάτι που σε αρέσει ώστε να ξεχαστείς (ταινία, παιχνίδι, αγκαλίτσες με κοπέλα αν υπάρχει κ.ο.κ) και άσε να σε πάρει ο ύπνος μόνος σου. Γενικά, πάρε το μυαλό σου από αυτές τις κακές σκέψεις. Σε καμία περίπτωση μην πάρεις χάπια αν δεν επισκεφτείς γιατρό πρώτα. Μπορείς για παράδειγμα να βλέπεις τηλεόραση, στο λάπτοπ, βιβλίο όταν είσαι στο κρεβάτι και αναπόφευκτα θα σε πάρει ο ύπνος. Όπως και να έχει, μείνε δυνατός αδερφέ.
anwnymh29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Για να πετυχει η μεθοδος των αναπνοων,μιας και ειναι διαδεδομενη σε πολλες περιπτωσεις πρεπει να εισαι απολυτα συγκεντρωμενος σε αυτες..Πως λοιπον θα συγκεντρωθεις οταν το μυαλο σου ειναι κουρδισμενο με τα οποια σου προβληματα? Ενας συντροφος,ενας φιλος που να μας καταλαβαινει και λιγη δραστηριοτητα μεσα στην μερα νομιζω βοηθαει καλυτερα.Βεβαια δεν ειναι σε ολους δοσμενα αυτα που αναφερω αλλα δεν ειναι και ανεφικτα. 2
volos27 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 εγω εχω να κοιμηθω πανω απο 4 ωρες σερι 15 χρονια 1
adi32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 το προβλημα ειναι οτι ενω το βραδυ κοιμαμαι σχετικα ευκολα με ακουστικα και μουσικη αν ξυπνησω μεσα στη νυχτα τοτε δε με ξαναπαιρνει ο υπνος
anwnymh29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 το προβλημα ειναι οτι ενω το βραδυ κοιμαμαι σχετικα ευκολα με ακουστικα και μουσικη αν ξυπνησω μεσα στη νυχτα τοτε δε με ξαναπαιρνει ο υπνος Ειμαι σιγουρη οτι αν ξυπνησεις στην μεση της νυχτας παιζει εντονα και η σκεψη "οχι ρε φουστη ξυπνησα και αντε τωρα να με παρει παλι"..δλδ και αγχωνεσαι και δημιουργεις και ενα εγκεφαλικο ξυπνητηρι! 4
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 το προβλημα ειναι οτι ενω το βραδυ κοιμαμαι σχετικα ευκολα με ακουστικα και μουσικη αν ξυπνησω μεσα στη νυχτα τοτε δε με ξαναπαιρνει ο υπνος Αυτό σε όλους μας συμβαίνει.
Vapir Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 εγώ ξέρω ένα κόλπο που το κάνω απο μικρός όταν δεν είμαι κουρασμένος , ξαπλώνω σε slow motion μέχρι που ακινητοποιούμε και δεν κουνιέμαι , σα να είχα ένα t-rex να με κοιτάζει και εξαρτάται η ζωή μου απο το αν θα κουνηθώ, δηλαδή δεν κουνιέμαι καθόλου. Οι αναπνοές επίσης γίνονται βαθιές και αργές. Δεν το είχα διαβάσει κάπου , απο μόνος μου το είχα ανακαλύψει κ έτσι κοιμάμαι σε δευτερόλεπτα συνήθως βέβαια βάζω κάτι σαν radio arvila πχ να παίζει στο pc και με παίρνει ο ύπνος ποιο γλυκά , αν και καλά πρέπει να κοιμάσαι στο σκοτάδι με ησυχία εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει κ τόσο
Lanike71 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 εγω εχω να κοιμηθω πανω απο 4 ωρες σερι 15 χρονια Από κούραση πώς πάμε; Λογικά δεν ξεκουράζεται το σώμα σου.
Vapir Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 αν σας πω τώρα οτι πίνω καφέ (το κάνω πολλά βράδια) και έκανα για 1 λεπτό αυτό με τις αναπνοές και νταγκλάρω άσχημα.......ρε κλείνουν τα μάτια μου , πάω να την πέσω λολ 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Οι κακές σκέψεις σε τι επικεντρώνονται? Κακές σκέψεις για άτομα η καταστάσεις?
Peleus17 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Λογικα και εσυ για αλαγη Drug Dealer πας. Τι εγινε, ολοι νοθευμενα παιρνετε? 2
xpapias Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ασχετο αλλα και ο υπνος με ακουστικα/γιουτιουμπ δεν ξεκουραζει και ιδιαίτερα. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Λογικα και εσυ για αλαγη Drug Dealer πας. Τι εγινε, ολοι νοθευμενα παιρνετε? Μπορει και να χρειαστεί να τα αρχίσουμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις