Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 εχει προβλημα αλλα εγω τα περναω χρονια αυτα κ αν τα παρεις στα σοβαρα ,σε πηρε κ σε σηκωσε,κ οντως τα σκορδα φερνουν υπνο γιατι ριχνουν την πιεση Φάνηκε ότι το είπες για αστείο αυτό είναι όλο.
volos27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αν συνεχισει ετσι η ποιοτητα της ζωης του θα πεσει κατακορυφα,πρεπει να παει σε ψυχολογο η ψυχιατρο οι τεχνικες αναπνοης οξυγονωνουν τον εγκεφαλο κ φευγει καπως η πιεση που ισως νιωθεις απο το αγχος αλλα δεν φερνει υπνο εκτος απο σπανιες περιπτωσεις
NinjaMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 εγω εχω να κοιμηθω πανω απο 4 ωρες σερι 15 χρονια Κανεις πολυφασικο υπνο και εχεις μαθει ετσι τον οργανισμο σου;Επειδη με ενδιαφερει σε θεματα σεξ και αθλητισμου εχεις την ιδια αποδοση με πριν που εκανες μονοφασικο μονο; Λενε οτι ο νταβιντσι και πολλες αλλες ιδιοφυΐες κοιμοντουσαν πολυ λιγες ωρες αλλα το θεμα ειναι οτι πολλοι απο αυτους πεθαναν νεοι οποτε μακροπροθεσμα κατι τετοιο ισως ειναι ζημιογονο. Πιο καλα δεν θα ηταν να θεσεις εναν κανονα του στυλ, 1-2 ξενυχτια την βδομαδα μαξ; Ασχετο αλλα και ο υπνος με ακουστικα/γιουτιουμπ δεν ξεκουραζει και ιδιαίτερα. Δοκιμασε με τον ηχο της βροχης σκετο ή με ειδικη μουσικη για εγκεφαλικα κυματα χωρις λογια εννοειται. Μια παχιά σε περιόδους άγχους είναι ότι πρέπει. Τώρα αν είναι ψυχολογικό, ένα video game είναι ότι πρέπει.Απλα τα moba πολλες φορες σε αγχωνουν περισσοτερο αντι να σε βοηθουν να ηρεμεις. Επισης το σεξ με συντροφο δεν συγκρινεται με τον αυνανισμο και τελικα το gaming θα τον βοηθησει μονο αν ειναι κατι που το κανει απο μικρος, πχ. Dota παιζω απ'τα 15 και ειμαι 24 και για αυτο εμενα αυτο με βοηθαει να ηρεμω και να χαλαρωνω.
volos27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 που να θυμαμαι τι αποδοση ειχα πριν 15 χρονια,αθλητισμο δεν κανω δεν μπορω να κανω 2 ξενυχτια την βδομαδα γιατι δουλευω νυχτα 1
panther_512 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τελευταια μου εχουν συμβει παρα πολλα σε ολα (υγεια οικονομικα δουλεια οικογενεια ,,,,,,) και οτι ωρα και να κοιμηθω αν ξυπνησω στις 5-6 μου ερχονται ολα τα προβληματα στο μυαλο και μπορει να με ξαναπαρει ο υπνος μετα απο 1-2 ωρες (αν με παρει) Υπαρχουν ορισμενα κολπα που εχω δοκιμασει οπως αυτο αλλα δεν πιανουν παντα http://www.neolaia.gr/2015/02/14/ena-kolpo-gia-na-kimithite-mesa-se-1-molis-lepto/ Το ξύπνημα κατα τη διάρκεια της νύχτας λόγω άγχους/στρές είναι μεγάλο πρόβλημα και τυρανάει πολλούς από εμάς. Ως ομοιοπαθούντας μια διαδικασία που μπορείς να δοκιμάσεις είναι: 1) Όταν ξυπνάς λόγω άγχους, πρέπει οπωσδήποτε να σηκωθείς από το κρεβάτι. Αν μείνεις ξαπλωμένος απλώς θα συνεχίσεις να ταλαιπωρήσαι με τις σκέψεις σου και να κάνεις το υποσυνείδητό σου να συνδέσει το ξύπνημα εν μέσω της νύχτας με την επίλυση προβλημάτων... 2) Εφόσον έχεις σηκωθεί, φάε κάτι πολύ ελαφρύ, πιές λίγο ζεστό γάλα ή αφέψημα χωρίς καφείνη 3) Αφαιρέσου διαβάζοντας κάτι (όχι από ηλεκτρονικές οθόνες). Όλα αυτά εκτός κρεβατιού 4) Ποτέ μα ποτέ δεν κοιτάς το ρολόι. Απομάκρυνέ το από κοντά σου. Αν κοιτάς την ώρα που περνάει επιδυνώνεις σε τεράστιο βαθμό το πρόβλημα. 5) Αν με τα παραπάνω κατάφερες να χαλαρώσεις και νιώθεις ότι θα μπορέσεις να κοιμηθείς, τότε και μόνο τότε επιστρέφεις στο κρεβάτι. 6) Σε αντίθετη περίπτωση καλά ξυπνητούρια. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2016 από panther_512 1
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ισως αν κουραζόσουν σωματικά,μετά να κοιμόσουν χωρίς να ξυπνάς μέσα στο βράδυ.Αν η δουλειά που κάνεις δεν είναι χειρονακτική και δεν κουράζεσαι,κάνε κάτι που θα σε κουράσει,πχ γυμναστική. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις οτι δεν αξίζει να αγχώνεσαι για διάφορα θέματα.Κάνεις όμως οτι μπορείς για αυτά.Η πρόληψη σε μερικά θέματα σε γλιτώνει απο το άγχος γιατί θα ξέρεις απο πρίν πως θα αντιμετωπίσεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα,η δεν υπάρξει καν. Κάποιες καταστάσεις που δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις μπορείς να τις αποφύγεις η να τις αποδεχτείς εφόσον δεν μπορείς να τις αλλάξεις.Ουσιαστικά μόνο τα προβλήματα υγείας είναι σοβαρά. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Κακές σκέψεις εννοώ πχ είναι άρρωστος ένας συγγενής μου. Τι θα γίνει? πως θα τον βοηθήσω. Αύριο θα έχω αυτό το πρόβλημα στη δουλειά πως θα τα βγάλω πέρα? Τα οικονομικά δεν πάνε καλά πως θα πληρώσω..... Την ημέρα που απασχολουμαστε με διαφορα δεν τα πολύ σκεφτόμαστε αυτά αλλά τη νύχτα τα φέρουμε στο μυαλό Καφέ δεν πίνω ποτέ. Έχω ακούσει ότι κάποια ροφήματα όπως η βαλεριανα βοηθάνε στον υπνο Το θέμα είναι νομίζω να μπορείς να ελέγξεις τη σκέψη σου προσπαθώντας ή να μη σκέφτεσαι απολύτως τίποτα (κάτι που νομίζω κανείς δεν μπορεί να το καταφέρει για αρκετή ώρα) ή να σκέφτεσαι ευχάριστα.(αντε βρεστα) ή άσχετα πράγματα Το να φέρνουμε συνέχεια τις ίδιες σκέψεις στο μυαλό νομίζω μόνο κακό κάνει. Πολλές φορές το κάνουμε και για κάτι που έχει γίνει ήδη. Πχ τρακαρα και σκέπτομαι πως μπορούσα να το είχα αποφύγει Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις Είσαι υπερβολικά ευαίσθητος και αγχώδης. Νιώθω ότι έχεις ένα άγχος να τα προλάβεις όλα ,να είσαι εντάξει σε όλα και φαντάζομαι ότι στενοχωριέσαι πιο πολύ για τους άλλους και δεν κοιτάς τον εαυτό σου όσο πρέπει.. Αν κάνω λάθος πάω πάσο. Αν είμαι σωστός η μόνη μου συμβουλή ειναι να κοιτάξεις τον adi πρωτα απ'όλα
doubtful Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 http://www.neolaia.gr/2015/02/14/ena-kolpo-gia-na-kimithite-mesa-se-1-molis-lepto/ αυτες οι ασπρομαυρες "λυσεις" απο τους δηθεν ειδικους με τρελαινουν....
adi32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Είσαι υπερβολικά ευαίσθητος και αγχώδης. Νιώθω ότι έχεις ένα άγχος να τα προλάβεις όλα ,να είσαι εντάξει σε όλα και φαντάζομαι ότι στενοχωριέσαι πιο πολύ για τους άλλους και δεν κοιτάς τον εαυτό σου όσο πρέπει.. Αν κάνω λάθος πάω πάσο. Αν είμαι σωστός η μόνη μου συμβουλή ειναι να κοιτάξεις τον adi πρωτα απ'όλαΑπόλυτα σωστός είσαι Αν μου πεις κάνε αυτή τη δουλειά σε μια βδομάδα θα τσακιστω να στην κάνω σε 5 λεπτά. Δεν μπορώ να έχω εκκρεμότητες ούτε προβλήματα αλυτα.
alxlightning Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Απόλυτα σωστός είσαι Αν μου πεις κάνε αυτή τη δουλειά σε μια βδομάδα θα τσακιστω να στην κάνω σε 5 λεπτά. Δεν μπορώ να έχω εκκρεμότητες ούτε προβλήματα αλυτα. κατανομη ευθυνωνε ομως, δεν ειναι ολα τα προβληματα και οι υποχρεωσεις δικα σου θεματα. εξετασε τι σου αναλογει και τι οχι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αυτό που μερικοί νομίζετε πως εγκαταλείψατε την ...ιατρική ή την ...ψυχολογία στο τελευταίο έτος, να το προσέξετε λίγο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις