Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας συμπαθώ όλους και μιλώντας γενικότερα το insomnia σαν site , αν δεν logάρω μια μέρα κάπως μ έρχεται ,γιαυτό συνήθως το παρατάω ανοιχτό στο pc. Καλά που δεν ξέρει η μάνα απο pc να κάτσει να διαβάζει  :devil:

• Like 3
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Adi δεν συμφωνείς μόνο εσύ σχεδόν πάντα, ο Ζιο είναι τόσο καλό παιδί που συμφωνεί ακόμη και με αυτούς που διαφωνεί :-)

• Like 6
Δημοσ.

Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να γράψω ποιους συμπαθώ, το θεωρώ -χωρίς παρεξήγηση- κουτσομπολίστικο :P

Παρόλα αυτά, είμαι σίγουρος πως σιγά-σιγά με τον καιρό, και με τη στάση μου μιας και είμαι αρκετά αυθόρμητος, ο καθένας -που συμμετέχουμε σε κάποια συζήτηση- το παίρνει το μύνημα :P

Σε κάθε περίπτωση είναι -μάλλον- αδύνατον να μη συμπαθώ κάποιον που έχει όρεξη να συζητήσει χωρίς trolling και flames, που δεν ποστάρει ανόητα memes και δεν κάνει hijack ένα νήμα απλά για να την μπει στον άλλο ή να πει την "εξυπνάδα" του ώστε να μπαχαλέψει το νήμα. Δεν έχει καμία σημασία αν συμφωνώ η διαφωνώ μαζί του, διαφορετικοί άνθρωποι είμαστε, σημασία έχει ότι είμαστε σε έναν χώρο όπου μπορούμε να συζητήσουμε με επιχειρήματα.

Επίσης, σε περίπτωση που διαβάσει το νήμα και το ποστ αυτό, θέλω να ζητήσω συγνώμη από έναν συμφορουμίτη, που χωρίς να το θέλω πραγματικά, τον πρόσβαλα και του επιτέθηκα πριν 3-4 μήνες. Το λάθος ήταν 100% δικό μου και ένιωσα άσχημα μετά. Πιστεύω πως αν διαβάζει αυτό που γράφω τώρα θα καταλάβει ότι αναφέρομαι σε εκείνον.

• Like 6
Δημοσ.

Όλα κομπλέ ρε. Αφού σε είπα πως δεν παρεξηγώ εγώ.

Σε ποιον απαντάς; :)

Δημοσ.

εμένα. με αγαπάω τόσο πολύ που δεν το κρύβω. ούτε 2ους λογαριασμούς ούτε τπτ.

Εννοείται ότι είσαι κι εσύ από τα συμπαθητικά άτομα εδώ, όπως και ο gtr...που να σας θυμηθεί όλους κάποιος! :)

Δημοσ.

ανοιξα θεμα στο ινσομνια που ολοι συμφωνούμε 

δεχομαι συγχαρητηρια για αυτην την παγκοσμια πρωτια

Δημοσ.

ανοιξα θεμα στο ινσομνια που ολοι συμφωνούμε 

δεχομαι συγχαρητηρια για αυτην την παγκοσμια πρωτια

Αναρωτιεμαι πως ειναι οταν συμβαινει αυτο......

Δημοσ.

Καααλό παιδί  ο  zio , αλλά αυτά τα μπουζούκια που ακούει  :P

@ g_alkis σε πάω γιατί είσαι συνήθως κακός  :P  και Λίβερπουλ. 

• Like 2
Δημοσ.

εμένα. με αγαπάω τόσο πολύ που δεν το κρύβω. ούτε 2ους λογαριασμούς ούτε τπτ.

σακμαντικ ρε \μ/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...