Andreas231 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εαν ο θεος δεν πιστευει σε μια ανωτερη δυναμη και δεν τον δημιουργησε κανεις τοτε ειναι αθεος.Αν ειναι αθεος τοτε πως μπορω να πιστεψω εγω σε αυτον?
livefreeordie Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Mα ο θεoς υποτιθεται ειναι η ανωτερη δυναμη. Σε τι να πιστεψει στον ευατο του? 1
gregdel Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εαν ο θεος δεν πιστευει σε μια ανωτερη δυναμη και δεν τον δημιουργησε κανεις τοτε ειναι αθεος.Αν ειναι αθεος τοτε πως μπορω να πιστεψω εγω σε αυτον? Άναρχος είναι 1
snow22 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εαν ο θεος δεν πιστευει σε μια ανωτερη δυναμη και δεν τον δημιουργησε κανεις τοτε ειναι αθεος.Αν ειναι αθεος τοτε πως μπορω να πιστεψω εγω σε αυτον? Φίλε και εγώ άθεος είμαι,δεν χρειάζεται να έχεις κάποια δικαιολογία συμβιβασου με τα πιστεύω σου όταν πεθανουμε θα μάθουμε 1
isay Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ρε Ανδρεα, τετοια θέματα, τα ανοιγουν παραμονες πάσχα ή χριστουγέννων. Οχι τωρα. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εαν ο θεος δεν πιστευει σε μια ανωτερη δυναμη και δεν τον δημιουργησε κανεις τοτε ειναι αθεος.Αν ειναι αθεος τοτε πως μπορω να πιστεψω εγω σε αυτον? Ο θεός πιστεύει στον διάβολο, ο διάβολος πιστεύει στον θεό. 1
Laurelien Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εαν ο θεος δεν πιστευει σε μια ανωτερη δυναμη και δεν τον δημιουργησε κανεις τοτε ειναι αθεος.Αν ειναι αθεος τοτε πως μπορω να πιστεψω εγω σε αυτον? 2
volos27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αν ειναι δυνατη προσωπικοτητα κ πιστευει στον εαυτο του τοτε δεν ειναι αθεος OMG 1
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Nα θέσω το αρχικό ερώτημα αλλιώς.. Είναι ο κάθε άθεος ένας μικρός θεός?? Τροφή για σκέψη... Αντιός 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Nα θέσω το αρχικό ερώτημα αλλιώς.. Είναι ο κάθε άθεος ένας μικρός θεός?? Τροφή για σκέψη... Αντιός Ο θεός αποτελείται από το άθροισμα πολλών μικρών θεών. Το ερώτημά σου μπορεί να τεθεί και ως "Είναι ο κάθε άθεος ένα κλάσμα του θεού;". Ο Ιησούς έκλασε τον άρτο, αρα ο άθεος είναι θεός.
Vapir Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 χμμ ενδιαφέρον, έχω μια θεωρία ο θεός κατα την δική μου άποψη είναι ο διάβολος. Όχι ο Εωσφόρος , ο διάβολος , έχει διαφορά. Διάβολος = αυτός που διαβάλλει, όπως και κάνει αν το καλοσκεφτείς. Η φύση του είναι να ξεγελάει τον άνθρωπο και αυτό έγινε. Χιλιάδες χρόνια τώρα ζούμε στο ψέμα αφού με κάποιο τρόπο απομάκρυνε τον πραγματικό θεό και δημιουργό μας τον Εωσφόρο ένας θεός ξέρει πού , για να πάρει την θέση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις